Dodatak:Popis vrsta:Dyp

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje



Dyplolabia[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Lecanoromycetes > Ostropales > Graphidaceae

Dypsis[uredi | uredi kôd]

  • Dypsis acaulis
  • Dypsis acuminum
  • Dypsis albofarinosa
  • Dypsis ambanjae (kritično ugrožena)
  • Dypsis ambilaensis
  • Dypsis ambositrae (kritično ugrožena)
  • Dypsis ampasindavae (ugrožena)
  • Dypsis andapae
  • Dypsis andrianatonga
  • Dypsis angusta
  • Dypsis angustifolia
  • Dypsis ankaizinensis
  • Dypsis ankirindro
  • Dypsis antanambensis (ugrožena)
  • Dypsis aquatilis
  • Dypsis arenarum (kritično ugrožena)
  • Dypsis baronii
  • Dypsis basilonga (ugrožena)
  • Dypsis beentjei
  • Dypsis bejofo (ugrožena)
  • Dypsis bernieriana
  • Dypsis betamponensis
  • Dypsis boiviniana (ugrožena)
  • Dypsis bonsai
  • Dypsis bosseri
  • Dypsis brevicaulis
  • Dypsis brittiana
  • Dypsis cabadae
  • Dypsis canaliculata (kritično ugrožena)
  • Dypsis canescens (kritično ugrožena)
  • Dypsis carlsmithii
  • Dypsis catatiana
  • Dypsis caudata
  • Dypsis ceracea (kritično ugrožena)
  • Dypsis commersoniana (kritično ugrožena)
  • Dypsis concinna
  • Dypsis confusa
  • Dypsis cookei
  • Dypsis coriacea
  • Dypsis corniculata
  • Dypsis coursii
  • Dypsis crinita
  • Dypsis curtisii
  • Dypsis decaryi
  • Dypsis decipiens (ugrožena)
  • Dypsis delicatula
  • Dypsis digitata
  • Dypsis dransfieldii (ugrožena)
  • Dypsis elegans
  • Dypsis eriostachys
  • Dypsis faneva (ugrožena)
  • Dypsis fanjana
  • Dypsis fasciculata
  • Dypsis fibrosa
  • Dypsis forficifolia
  • Dypsis furcata
  • Dypsis glabrescens
  • Dypsis henrici
  • Dypsis heteromorpha
  • Dypsis heterophylla
  • Dypsis hiarakae
  • Dypsis hildebrandtii
  • Dypsis hovomantsina (kritično ugrožena)
  • Dypsis humbertii
  • Dypsis humblotiana
  • Dypsis humilis
  • Dypsis ifanadianae (kritično ugrožena)
  • Dypsis integra
  • Dypsis intermedia (kritično ugrožena)
  • Dypsis interrupta (kritično ugrožena)
  • Dypsis jumelleana
  • Dypsis laevis
  • Dypsis lanceolata
  • Dypsis lantzeana
  • Dypsis lanuginosa
  • Dypsis lastelliana
  • Dypsis leptocheilos
  • Dypsis ligulata (kritično ugrožena)
  • Dypsis linearis
  • Dypsis lokohensis
  • Dypsis louvelii
  • Dypsis lucens
  • Dypsis lutea
  • Dypsis lutescens
  • Dypsis madagascariensis
  • Dypsis mahia
  • Dypsis makirae
  • Dypsis malcomberi
  • Dypsis mananjarensis
  • Dypsis mangorensis (kritično ugrožena)
  • Dypsis marojejyi
  • Dypsis mcdonaldiana
  • Dypsis minuta
  • Dypsis mirabilis
  • Dypsis mocquerysiana
  • Dypsis monostachya
  • Dypsis montana
  • Dypsis moorei
  • Dypsis nauseosa (kritično ugrožena)
  • Dypsis nodifera
  • Dypsis nossibensis (kritično ugrožena)
  • Dypsis occidentalis
  • Dypsis onilahensis
  • Dypsis oreophila
  • Dypsis oropedionis (kritično ugrožena)
  • Dypsis ovobontsira (kritično ugrožena)
  • Dypsis pachyramea
  • Dypsis paludosa
  • Dypsis pembana
  • Dypsis perrieri
  • Dypsis pervillei
  • Dypsis pilulifera
  • Dypsis pinnatifrons
  • Dypsis plurisecta
  • Dypsis poivreana
  • Dypsis prestoniana
  • Dypsis procera
  • Dypsis procumbens
  • Dypsis psammophila (kritično ugrožena)
  • Dypsis pulchella
  • Dypsis pumila
  • Dypsis pusilla
  • Dypsis rakotonasoloi
  • Dypsis ramentacea
  • Dypsis remotiflora
  • Dypsis rivularis (ugrožena)
  • Dypsis robusta
  • Dypsis sahanofensis (ugrožena)
  • Dypsis saintelucei (kritično ugrožena)
  • Dypsis sanctaemariae
  • Dypsis scandens
  • Dypsis schatzii
  • Dypsis scottiana
  • Dypsis serpentina
  • Dypsis simianensis
  • Dypsis singularis (kritično ugrožena)
  • Dypsis soanieranae
  • Dypsis spicata
  • Dypsis tanalensis
  • Dypsis tenuissima
  • Dypsis thermarum
  • Dypsis thiryana
  • Dypsis thouarsiana
  • Dypsis tokoravina
  • Dypsis trapezoidea
  • Dypsis tsaratananensis
  • Dypsis tsaravoasira
  • Dypsis tsaravotsira (ugrožena)
  • Dypsis turkii
  • Dypsis utilis
  • Dypsis viridis

Plantae → Tracheophyta → Liliopsida → Arecales → Arecaceae