Dodatak:Popis vrsta:Phac

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Phacalastor , Phacaspis , Phace , Phacecerus , Phacecorynes , Phacecorynus , Phacelia , Phacellium , Phacellocera , Phacellocerina , Phacellodomus , Phacellophora , Phacellopterus , Phacellothrix , Phacellula , Phacellus , Phacelobarus , Phacelocarpaceae , Phacelocarpus , Phacelococcus , Phacelocyathus , Phacelofimbria , Phacelopora , Phaceloporidae , Phacelotrema , Phacelurus , Phacemastix , Phacepholis , Phacephorus , Phacidiaceae , Phacidiella , Phacidina , Phacidiopsis Geyl. † , Phacidiopycnis , Phacidites Mesch. † , Phacidium , Phaciocephalus , Phacochoerus , Phacodes , Phacodiniida , Phacodiniidae , Phacodinium , Phacodiscus , Phacodiscus , Phacodus , Phacodus , Phacographa , Phacomonas , Phacomyxa , Phaconeura , Phacophallus , Phacopida , Phacopidae , Phacopidella , Phacopidina , Phacopina , Phacopina , Phacopinae , Phacops , Phacopteron , Phacopteronidae , Phacosemoides , Phacostaurus , Phacostroma , Phacostromella , Phacostylus , Phacota , Phacotaceae , Phacotriactis , Phacotus , Phacrylus , Phacus , Phacus Dujardin, 1841 , Phacusa , Phacusosia , Phacussa , Phacycerus ,

Phaca[uredi | uredi kôd]

Phacalastor Phacaspis

Phace[uredi | uredi kôd]

Phace Champion, 1906[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

  1. Phacecerus
  2. Phacecorynes
  3. Phacecorynus
  4. Phacelia

Phacellini Lacordaire, 1872[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae > Lamiinae

  1. Phacellium

Phacellocera Laporte, 1840[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae

  1. Phacellocerina
  2. Phacellodomus

Phacellophora

  1. Phacellopterus
  2. Phacellothrix
  3. Phacellula
  4. Phacellus
  5. Phacelobarus

Phacelocarpaceae

  1. Phacelocarpus

Phacelococcus , Phacelocyathus ,

  1. Phacelofimbria

Phacelopora Ulrich, 1889[uredi | uredi kôd]

Phaceloporidae ,

  1. Phacelotrema
  2. Phacelurus
  3. Phacemastix
  4. Phacepholis
  5. Phacephorus

Phaci[uredi | uredi kôd]

Phacidiaceae , Phacidiella , Phacidina , Phacidiopsis Geyl. † , Phacidiopycnis Phacidites Mesch. † Phacidium Phaciocephalus ,

Phaco[uredi | uredi kôd]

Tribus Phacochoerini Gray, 1868[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Artiodactyla → Suidae → Suinae

Phacochoerus F. Cuvier, 1826[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Mammalia → Artiodactyla → Suidae → Suinae → Phacochoerini Phacodes Phacodiniida Phacodiniidae Phacodinium , Phacodiscus Phacographa Phacomonas Phacomyxa

Phaconeura[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Fulgoroidea → Meenoplidae Phacophallus , Phacopteron Phacopteronidae Phacosemoides Phacostroma Phacostromella Phacota Phacotaceae , Phacotus

Phacr[uredi | uredi kôd]

  1. Phacrylus

Phacu[uredi | uredi kôd]

Phacus Phacusa Phacusosia Phacussa

Phacy[uredi | uredi kôd]

  1. Phacycerus

Izvori[uredi | uredi kôd]

Vidi[uredi | uredi kôd]

Popis taksona:Pha