Dodatak:Popis vrsta:Rac

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Racasta , Racata , Racekiela , Raceloma , Racemiguembelina , Racemiguembelina , Racemobambos , Racenaeschna , Racenisia , Rachana , Rachaniephyllum , Rachelia , Rachesa , Rachia , Rachiades , Rachias , Rachicallis , Rachicerus , Rachicladosporium , Rachidelus , Rachidicola , Rachidion , Rachidiscodes , Rachidiscus , Rachidomorpha , Rachinotus , Rachiodes , Rachiopogon , Rachiplusia , Rachiptera , Rachispoda , Rachitrema , Rachitrema , Rachovia , Rachoviscus , Rachycentridae , Rachycentron , Rachys , Raciborskiella , Raciborskiomyces , Racilia , Racilidea , Racinolidia , Racodiscula , Racodium , Racomitrium , Racomitrium , Raconda , Racopilaceae , Racopilum , Racosperma , Racotis , Racovitzanus , Racovitzia , Racovitziella , Racta ,

Raca[uredi VE | uredi]

Racasta[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Geometroidea > Geometridae

Racata Millidge, 1995[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Race[uredi VE | uredi]

Racekiela Bass & Volkmer-Ribeiro, 1998[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Spongillida → Spongillidae

Raceloma[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Scarabaeoidea > Cetoniidae

Racemobambos[uredi VE | uredi]

  • Racemobambos celebica
  • Racemobambos ceramica
  • Racemobambos congesta
  • Racemobambos gibbsiae
  • Racemobambos glabra
  • Racemobambos hepburnii
  • Racemobambos hirsuta
  • Racemobambos hirta
  • Racemobambos holttumii
  • Racemobambos kutaiensis
  • Racemobambos multiramosa
  • Racemobambos novohibernica
  • Racemobambos pairinii
  • Racemobambos raynalii
  • Racemobambos rigidifolia
  • Racemobambos rupicola
  • Racemobambos schultzei
  • Racemobambos sessilis
  • Racemobambos setifera

Plantae > Magnoliophyta > Liliopsida > Poales > Poaceae

Racenaeschna[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Odonata > Aeshnoidea > Aeshnidae

Racenisia[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Gymnotiformes > Hypopomidae

Rach[uredi VE | uredi]

Rachana[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Hesperioidea > Hesperiidae

Rachelia[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Asterales > Asteraceae

Rachesa[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Bombycoidea > Saturniidae Rachia , Rachiades , Rachias , Rachicallis , Rachicerus , Rachicladosporium , Rachidelus , Rachidicola , Rachidion , Rachidiscodes , Rachidiscus , Rachidomorpha , Rachinotus , Rachiodes , Rachiopogon ,

Rachiplusia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Noctuoidea > Noctuidae

Rachiptera[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera > Tephritidae

Rachispoda[uredi VE | uredi]

  • Rachispoda aeditua
  • Rachispoda alces
  • Rachispoda altimontana
  • Rachispoda amarilla
  • Rachispoda anathema
  • Rachispoda andina
  • Rachispoda arnaudi
  • Rachispoda awalensis
  • Rachispoda baezensis
  • Rachispoda caesia
  • Rachispoda canadensis
  • Rachispoda caudatula
  • Rachispoda cesta
  • Rachispoda chisholmae
  • Rachispoda clivicola
  • Rachispoda colombiana
  • Rachispoda condyla
  • Rachispoda cryptistyla
  • Rachispoda digitata
  • Rachispoda eurystyla
  • Rachispoda falcicula
  • Rachispoda forficula
  • Rachispoda geneiates
  • Rachispoda intonsa
  • Rachispoda joycei
  • Rachispoda justini
  • Rachispoda kaieteurana
  • Rachispoda lacustrina
  • Rachispoda laureata
  • Rachispoda lucaris
  • Rachispoda luciana
  • Rachispoda luisi
  • Rachispoda luminosa
  • Rachispoda merga
  • Rachispoda meringoterga
  • Rachispoda mexicana
  • Rachispoda oreadis
  • Rachispoda paludicola
  • Rachispoda pectinata
  • Rachispoda pereger
  • Rachispoda praealta
  • Rachispoda quadriseta
  • Rachispoda rhizophora
  • Rachispoda spatulata
  • Rachispoda subsolana
  • Rachispoda subulata
  • Rachispoda synoria
  • Rachispoda thaliathrix
  • Rachispoda thermastris
  • Rachispoda trichopyga
  • Rachispoda vespertina
  • Rachispoda villosa
  • Rachispoda zygolepis

Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera > Sphaeroceridae

Rachitrema[uredi VE | uredi]

SauropsidaVertebrataChordata

Rachovia[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Cyprinodontiformes > Rivulidae

Rachoviscus[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Characiformes > Characidae

Rachycentridae[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes

Rachycentron[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Rachycentridae

Rachys[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Curculionoidea > Curculionidae

Raci[uredi VE | uredi]

Raciborskiella[uredi VE | uredi]

Plantae > Prasinophyta > Prasinophyceae > Dunalliellales > Polyblepharidaceae

Raciborskiomyces[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Dothideomycetes > Pseudoperisporiaceae

Racilia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Acridoidea > Acrididae

Racilidea[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Orthoptera > Acridoidea > Acrididae

Racinolidia[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Hemiptera > Membracoidea > Cicadellidae

Raco[uredi VE | uredi]

Racodiscula Zittel, 1878[uredi VE | uredi]

  1. Racodiscula asteroides Zittel, 1878
  2. Racodiscula clava sensu Topsent, 1892
  3. Racodiscula sceptrellifera (Carter, 1881)
  4. Racodiscula spinispirulifera (Carter, 1880)

Animalia → Porifera → Demospongiae → Tetractinellida → Theonellidae

Racodium[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Eurotiomycetes > Chaetothyriales > Herpotrichiellaceae

Racoma[uredi VE | uredi]

  1. Racoma ramzani Javed, Azizullah & Pervaiz, 2012

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

Racomitrium[uredi VE | uredi]

Plantae > Bryophyta > Bryopsida

Racomitrium (Grimmiaceae)[uredi VE | uredi]

  • Racomitrium aciculare
  • Racomitrium aduncoides
  • Racomitrium affine
  • Racomitrium afoninae
  • Racomitrium alare
  • Racomitrium albipiliferum
  • Racomitrium angustifolium
  • Racomitrium aquaticum
  • Racomitrium barbuloides
  • Racomitrium bartramii
  • Racomitrium brachypus
  • Racomitrium brevipes
  • Racomitrium brevisetum
  • Racomitrium canescens
  • Racomitrium carinatum
  • Racomitrium crispipilum
  • Racomitrium crispulum
  • Racomitrium crumianum
  • Racomitrium cucullatifolium
  • Racomitrium cucullatulum
  • Racomitrium curiosissimum
  • Racomitrium decurrens
  • Racomitrium depressum
  • Racomitrium dichelymoides
  • Racomitrium didymum
  • Racomitrium ellipticum
  • Racomitrium elongatum
  • Racomitrium emersum
  • Racomitrium ericoides
  • Racomitrium fasciculare
  • Racomitrium fuscescens
  • Racomitrium gracillimum
  • Racomitrium grimmioides
  • Racomitrium hespericum
  • Racomitrium heterostichum
  • Racomitrium himalayanum
  • Racomitrium japonicum
  • Racomitrium joseph-hookeri
  • Racomitrium kerguelense
  • Racomitrium laetum
  • Racomitrium laevigatum
  • Racomitrium lamprocarpum
  • Racomitrium lanuginosum
  • Racomitrium lawtonae
  • Racomitrium lepervanchei
  • Racomitrium lusitanicum
  • Racomitrium macounii
  • Racomitrium marginatum
  • Racomitrium membranaceum
  • Racomitrium microcarpum
  • Racomitrium minutum
  • Racomitrium muticum
  • Racomitrium nigritum
  • Racomitrium nitidulum
  • Racomitrium norrisii
  • Racomitrium obesum
  • Racomitrium obtusum
  • Racomitrium occidentale
  • Racomitrium ochraceum
  • Racomitrium orthotrichaceum
  • Racomitrium pachydictyon
  • Racomitrium pacificum
  • Racomitrium panschii
  • Racomitrium papeetense
  • Racomitrium patagonicum
  • Racomitrium pruinosum
  • Racomitrium pseudopatens
  • Racomitrium ptychophyllum
  • Racomitrium pygmaeum
  • Racomitrium rupestre
  • Racomitrium ryszardii
  • Racomitrium seychellarum
  • Racomitrium steerei
  • Racomitrium subrupestre
  • Racomitrium subsecundum
  • Racomitrium sudeticum
  • Racomitrium sulcipilum
  • Racomitrium valdon-smithii
  • Racomitrium varium
  • Racomitrium venustum
  • Racomitrium verrucosum
  • Racomitrium visnadiae
  • Racomitrium vulcanicola
  • Racomitrium vulcanicum

Plantae > Bryophyta > Bryopsida > Grimmiales > Grimmiaceae

Raconda[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Clupeiformes > Clupeidae

Racopilaceae[uredi VE | uredi]

  • Rodovi: Powellia (8), Racopilum (53)

Plantae > Bryophyta > Bryopsida > Bryales

Racopilum[uredi VE | uredi]

  • Racopilum africanum
  • Racopilum angustistipulaceum
  • Racopilum aristatum
  • Racopilum ayresii
  • Racopilum brevipes
  • Racopilum buettneri
  • Racopilum capense
  • Racopilum cardotii
  • Racopilum chevalieri
  • Racopilum crassicuspidatum
  • Racopilum crinitum
  • Racopilum cuspidigerum
  • Racopilum ellipticum
  • Racopilum epiphyllosum
  • Racopilum fernandezianum
  • Racopilum ferriei
  • Racopilum floridae
  • Racopilum francii
  • Racopilum gracile
  • Racopilum gracillimum
  • Racopilum intermedium
  • Racopilum laxirete
  • Racopilum leptocarpum
  • Racopilum leptotapes
  • Racopilum macrocarpum
  • Racopilum madagassum
  • Racopilum magnirete
  • Racopilum marginatum
  • Racopilum mauritianum
  • Racopilum microdictyon
  • Racopilum microides
  • Racopilum microphyllum
  • Racopilum mougeotianum
  • Racopilum naumannii
  • Racopilum niutensis
  • Racopilum orthocarpioides
  • Racopilum pacificum
  • Racopilum pectinatum
  • Racopilum penzigii
  • Racopilum perrieri
  • Racopilum plicatum
  • Racopilum polythrincium
  • Racopilum purpurascens
  • Racopilum robustum
  • Racopilum siamense
  • Racopilum spectabile
  • Racopilum speluncae
  • Racopilum squarrifolium
  • Racopilum strumiferum
  • Racopilum thomeanum
  • Racopilum tomentosum
  • Racopilum ugandae
  • Racopilum verrucosum

Plantae > Bryophyta > Bryopsida > Bryales > Racopilaceae

Racosperma[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Fabales > Fabaceae

Racotis[uredi VE | uredi]

  • Racotis anaglyptica
  • Racotis boarmiaria
  • Racotis canui
  • Racotis cogens
  • Racotis deportata
  • Racotis discistigmaria
  • Racotis illustrata
  • Racotis inconclusa
  • Racotis japonica
  • Racotis longidens
  • Racotis maculata
  • Racotis monognampta
  • Racotis neonephria
  • Racotis nigrofasciata
  • Racotis obliterata
  • Racotis plenifasciata
  • Racotis quadripunctata
  • Racotis rufaria
  • Racotis sordida
  • Racotis submuscaria

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Geometroidea > Geometridae

Racovitzanus[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Maxillopoda > Calanoida > Scolecitrichidae

Racovitzia[uredi VE | uredi]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Bathydraconidae

Racovitziella[uredi VE | uredi]

Fungi > Ascomycota > Dothideomycetes

Ract[uredi VE | uredi]

Racta[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Hesperioidea > Hesperiidae >

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]