Dodatak:Popis vrsta:Sar

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Sarabandus , Sarabotys , Saraca , Saracenaria , Saracenella , Saracenella , Saracha , Saracrinus , Saragossa , Saraiella , Saraina , Saralba , Sarametra , Saraminozonium , Saranaca , Saranella , Sarangesa , Saranthe , Saranthebaris , Sarantus , Sarapus , Sararanga , Sarasaeschna , Sarascarta , Sarascelis , Sarasinula , Sarasomia , Sarasota , Sarassina , Sarasvatia , Saraswati , Saraswati , Sarata , Sarathropezus , Sarawakus , Sarax , Sarbanissa , Sarbhoyomyces , Sarbia , Sarcanthia Raf. , Sarcanthopsis , Sarcaulus , Sarcina , Sarcinella , Sarcinochrysidaceae , Sarcinochrysis , Sarcinodes , Sarcinodochium , Sarcinomyces , Sarcinomyces , Sarcinula , Sarcinulida , Sarcistis , Sarcobatus , Sarcobora , Sarcocalirrhoe , Sarcocephalus , Sarcocheilichthys , Sarcochilus , Sarcocladia , Sarcocornia , Sarcodes , Sarcodexia , Sarcodexiopsis , Sarcodia , Sarcodiaceae , Sarcodictyon , Sarcodina , Sarcodiotheca , Sarcodon , Sarcodontia , Sarcodraba , Sarcodum , Sarcofahrtiopsis , Sarcoglanis , Sarcoglottis , Sarcoglyphis , Sarcographa , Sarcogyne , Sarcogyps , Sarcoleotia , Sarcomastigophora , Sarcomastigophora , Sarcomelas Raf. , Sarcomella , Sarcomenia , Sarcomeniaceae , Sarcomyces , Sarconandia , Sarconema , Sarconemus Raf. , Sarconesia , Sarconeurum , Sarconimba , Sarconiptera , Sarcophaga , Sarcophaga , Sarcophagidae , Sarcophanops , Sarcophila , Sarcophilus , Sarcophoma , Sarcophrynium , Sarcophyllis , Sarcophyton , Sarcophyton , Sarcopodium , Sarcopoterium , Sarcopromusca , Sarcoprosena , Sarcops , Sarcopteron , Sarcopterygii , Sarcopterygii , Sarcoptes , Sarcoptidae , Sarcoptiformes , Sarcoptilus , Sarcopygme , Sarcopyramis , Sarcopyrenia , Sarcoramphus , Sarcosagium , Sarcosaurus Andrews, 1921 † , Sarcoscypha , Sarcoscyphaceae , Sarcosoma , Sarcosomataceae , Sarcosperma , Sarcosphaera , Sarcostemma , Sarcostoma , Sarcostroma , Sarcotaces , Sarcotachina , Sarcothalia , Sarcotragus , Sarcotretes , Sarcotrichia , Sarcotrochila , Sarda , Sardaphaenops Cerruti & Henrot, 1956 , Sardaspis , Sardia , Sardina , Sardinella , Sardinidion , Sardinioides , Sardinius , Sardinops , Sardius , Sardoblaniulus , Sardocixius , Sardocyrnia , Sardodesmus , Sardoniscus , Sardopus , Sardoredlichia , Sardosoma , Sardostalita , Sardulus , Sardzea , Sarea , Sarebasa , Sarfatiella , Sargaella , Sargassaceae , Sargassocarcinus , Sargassopsis , Sargassum , Sargella , Sargocentron , Sargochromis , Sargodon , Sargon , Sargus , Saria , Saria , Sariangus , Saribia , Saribus , Saridacma , Saridoscelis , Sarifer , Sarillus , Sarima , Sarimarais , Sarimodes , Sarinda , Sarindoides , Sarisa , Sarisencyrtus , Sarisophora , Sarissocryptus , Saritaea , Sarkia , Sarkidiornis , Sarkiidae , Sarla , Sarla , Sarmalia , Sarmatia , Sarmatium , Sarmatosuchus , Sarmientoia , Sarmydus , Sarnus , Saroba , Sarobeia , Sarobela , Sarobides , Sarocladium , Sarococcus , Sarocrania , Saroeca H. A. Thomsen, 1979 , Saroglossa , Sarolepis , Saron , Sarona , Saronebalia , Saronomus , Saropathes , Sarophorum , Sarophorus , Saropla , Saropogon , Sarops , Saroptila , Sarosa , Sarosesthes , Sarostegia , Sarotesius , Sarotherodon , Sarothrias , Sarothrocera , Sarothroceras , Sarothrocrepis Chaudoir, 1876 , Sarothrogastra , Sarothromerus , Sarothromyiops , Sarothrura , Sarotorna , Saroxenus , Sarpa , Sarpestus , Sarracena , Sarracenia , Sarraceniaceae , Sarrameana , Sarrameanaceae , Sarritor , Sarromyia , Sarrorhina , Sarsameira , Sarscypridopsis , Sarsia , Sarsiaster , Sarsicytheridea , Sarsiella , Sarsiellidae , Sarsielloidea , Sarsiflustra , Sarsina , Sarsinebalia , Sarsocletodes , Sarsocythere , Sarsonia , Sarsonuphis , Sarsostraca , Sarthusia , Sarticus Motschulsky, 1865 , Sartidia , Sartor , Sartoria , Sartoriana , Sartorina , Sartwellia , Sarucallis , Saruga , Sarunga ,

Sara[uredi | uredi kôd]

Sarabandus , Sarabotys , Saraca , Saracenaria , Saracenella , Saracenella , Saracha , Saracrinus , Saragossa , Saraiella , Saraina , Saralba , Sarametra , Saraminozonium , Saranaca , Saranella , Sarangesa , Saranthe , Saranthebaris , Sarantus , Sarapus , Sararanga , Sarasaeschna , Sarascarta , Sarascelis , Sarasinula , Sarasomia , Sarasota , Sarassina , Sarasvatia , Saraswati , Saraswati , Sarata , Sarathropezus , Sarawakus , Sarax ,

Sarabandus Leech[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Scirtoidea > Scirtidae

  1. Saraca
  2. Saracha
  3. Saracrinus
  4. Saraina
  5. Sarametra
  6. Saraminozonium
  7. Saranthe
  8. Saranthebaris
  9. Sarapus
  10. Sararanga
  11. Sarasaeschna
  12. Sarascelis
  13. Sarasinula
  14. Sarasomia
  15. Sarathropezus
  16. Sarawakus

Sarax Simon, 1892[uredi | uredi kôd]

CharinidaeCharinoideaAmblypygiArachnidaArthropodaAnimalia

Sarb[uredi | uredi kôd]

Sarbanissa , Sarbhoyomyces , Sarbia ,

Sarbhoyomyces[uredi | uredi kôd]

Sarc[uredi | uredi kôd]

Sarcanthia Raf. , Sarcanthopsis , Sarcaulus , Sarcina , Sarcinella , Sarcinochrysidaceae , Sarcinochrysis , Sarcinodes , Sarcinodochium , Sarcinomyces , Sarcinomyces , Sarcinula , Sarcinulida , Sarcistis , Sarcobatus , Sarcobora , Sarcocalirrhoe , Sarcocephalus , Sarcocheilichthys , Sarcochilus , Sarcocladia , Sarcocornia , Sarcodes , Sarcodexia , Sarcodexiopsis , Sarcodia , Sarcodiaceae , Sarcodictyon , Sarcodina , Sarcodiotheca , Sarcodon , Sarcodontia , Sarcodraba , Sarcodum , Sarcofahrtiopsis , Sarcoglanis , Sarcoglottis , Sarcoglyphis , Sarcographa , Sarcogyne , Sarcogyps , Sarcoleotia , Sarcomastigophora , Sarcomastigophora , Sarcomelas Raf. , Sarcomella , Sarcomenia , Sarcomeniaceae , Sarcomyces , Sarconandia , Sarconema , Sarconemus Raf. , Sarconesia , Sarconeurum , Sarconimba , Sarconiptera , Sarcophaga , Sarcophaga , Sarcophagidae , Sarcophanops , Sarcophila , Sarcophilus , Sarcophoma , Sarcophrynium , Sarcophyllis , Sarcophyton , Sarcophyton , Sarcopodium , Sarcopoterium , Sarcopromusca , Sarcoprosena , Sarcops , Sarcopteron , Sarcopterygii , Sarcopterygii , Sarcoptes , Sarcoptidae , Sarcoptiformes , Sarcoptilus , Sarcopygme , Sarcopyramis , Sarcopyrenia , Sarcoramphus , Sarcosagium , Sarcosaurus Andrews, 1921 † , Sarcoscypha , Sarcoscyphaceae , Sarcosoma , Sarcosomataceae , Sarcosperma , Sarcosphaera , Sarcostemma , Sarcostoma , Sarcostroma , Sarcotaces , Sarcotachina , Sarcothalia , Sarcotragus , Sarcotretes , Sarcotrichia , Sarcotrochila ,

  1. Sarcanthopsis

Sarcaulus Radlk.[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Ericales > Sapotaceae

  1. Sarcina
  2. Sarcinella

Sarcinodochium Höhn.[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota

  1. Sarcinomyces
  2. Sarcinomyces

Sarcobatus Nees[uredi | uredi kôd]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Caryophyllales > Chenopodiaceae >

  1. Sarcocephalus

Sarcocheilichthys Bleeker, 1860[uredi | uredi kôd]

  1. Sarcocheilichthys biwaensis Hosoya, 1982
  2. Sarcocheilichthys caobangensis Nguyen & Vo, 2001
  3. Sarcocheilichthys czerskii (Berg, 1914)
  4. Sarcocheilichthys davidi (Sauvage, 1878)
  5. Sarcocheilichthys hainanensis Nichols & Pope, 1927
  6. Sarcocheilichthys kiangsiensis Nichols, 1930
  7. Sarcocheilichthys lacustris (Dybowski, 1872)
  8. Sarcocheilichthys nigripinnis morii Jordan & Hubbs, 1925
  9. Sarcocheilichthys nigripinnis nigripinnis (Günther, 1873)
  10. Sarcocheilichthys parvus Nichols, 1930
  11. Sarcocheilichthys sinensis Bleeker, 1871
  12. Sarcocheilichthys soldatovi (Berg, 1914)
  13. Sarcocheilichthys variegatus microoculus Mori, 1927
  14. Sarcocheilichthys variegatus variegatus (Temminck & Schlegel, 1846)
  15. Sarcocheilichthys variegatus wakiyae Mori, 1927

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Sarcochilus
  2. Sarcocladia
  3. Sarcocornia
  4. Sarcodes

Sarcodia J.Agardh, 1852[uredi | uredi kôd]

Plantae > Rhodophyta > Florideophyceae > Gigartinales > Sarcodiaceae

  1. Sarcodictyon
  2. Sarcodiotheca
  3. Sarcodon
  4. Sarcodontia
  5. Sarcodraba
  6. Sarcodum
  7. Sarcoglanis
  8. Sarcoglottis
  9. Sarcoglyphis
  10. Sarcographa

Sarcogyne[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Lecanoromycetes > Acarosporales > Acarosporaceae

  1. Sarcogyps
  2. Sarcoleotia

Sarcomastigophora[uredi | uredi kôd]

  1. Razred Phytomastigophora
  2. Razred Polycystina
  3. Razred Zoomastigophora

Protozoa

Podcarstvo Sarcomastigota[uredi | uredi kôd]

Eukaryota → Protozoa

Sarcomella Schmidt, 1868[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Suberitida → Halichondriidae

  1. Sarcomenia
  2. Sarcomyces
  3. Sarconema
  4. Sarconeurum
  5. Sarconiptera

Sarcophagidae (muhe strvinarke)[uredi | uredi kôd]

  • Rodovi:

Aenigmetopia (1) Agria (12) Alusomyia (3) Ambouya (1) Amobia (15) Angiometopa (5) Anthomyia (1) Apodacra (45) Archimimus (5) Argoravinia (7) Ashlaiana (1) Asiosarcophila (1) Austrophyto (1) Awashiops (1) Bahamiola (2) Beludzhia (1) Bercaeopsis (32) Blaesoxipha (grasshopper maggots) (293) Blaesoxiphella (1) Boettcheria (28) Brachicoma (13) Carinoclypeus (1) Cattasoma (3) Chaetapodacra (7) Chauliooestrus (3) Chivamyia (3) Chorezmomyia (1) Chrysagria (3) Cistudinomyia (1) Comasarcophaga (3) Conomya (1) Craticulina (12) Dexagria (1) Dexosarcophaga (46) Dienchaeta (1) Dodgeisca (1) Dolichotachina (14) Duckemyia (1) Emblemasoma (17) Emdenimyia (11) Engelimyia (4) Eremasiomyia (11) Erythrandra (2) Eumacronychia (20) Euphyto (6) Fletcherimyia (8) Galopagomyia (1) Gasterophilus (1) Goniophyto (7) Gymnoprosopa (7) Gymnopsidia (1) Hadashophalla (1) Helicobia (35) Heteronychia (64) Hilarella (4) Hochiella (2) Hoplacephala (28) Khowaba (1) Lamprometopia (5) Lepidodexia (176) Macronychia (19) Malacophagomyia (2) Malacophagula (6) Mecynocorpus (1) Medomyia (1) Mesomelena (1) Metopia (51) Metopodia (1) Microcerella (75) Microplagia (1) Miltogramma (130) Musca (9) Nephochaetopteryx (30) Nyctia (4) Oebalia (13) Oophagomyia (1) Opsidia (10) Oxysarcodexia (79) Oxyvinia (10) Pacatuba (1) Panava (4) Pandelleola (2) Paramacronychia (2) Parasarcophaga (26) Peckia (70) Peckiamyia (5) Phrosinella (24) Phylloteles (17) Primorya (1) Promayoa (1) Protomiltogramma (22) Pseudothyrsocnema (1) Pterella (31) Rafaelia (9) Ravinia (37) Retrocitomyia (9) Rettenmeyerina (1) Sabakia (1) Sarcodexia (6) Sarcodexiopsis (3) Sarcofahrtiopsis (12) Sarconandia (1) Sarconimba (1) Sarcophaga (969) Sarcophila (12) Sarcotachina (3) Sarothromyiops (1) Senotainia (75) Sinopiella (2) Sokotriella (1) Sphecapatoclea (15) Sphecapatodes (6) Sphenometopa (49) Spirobolomyia (5) Tachina (2) Tapacura (2) Taxigramma (17) Thomazomyia (5) Titanogrypa (15) Toxonagria (2) Tricharaea (19) Tripanurga (17) Tulaeopoda (3) Turanomyia (1) Udamopyga (20) Vervisca (1) Villegasia (3) Wohlfahrtia (Flesh fly) (28) Wohlfahrtiodes (5) Wulpisca (2) Xiphidiella (4) Yemeniella (1) Zeuxia (1)

Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera

  1. Sarcophanops
  2. Sarcophilus
  3. Sarcophoma
  4. Sarcophrynium
  5. Sarcophyllis
  6. Sarcophyton
  7. Sarcophyton
  8. Sarcopodium
  9. Sarcopoterium
  10. Sarcops

Razred Sarcopterygii Romer 1955[uredi | uredi kôd]

Animalia → Chordata → Vertebrata → Gnathostomata → Osteichthyes

Sarcoptes Latreille, 1802[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Astigmata > Sarcoptidae

Sarcoptidae Murray, 1877[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Arachnida > Astigmata

Sarcoptiformes[uredi | uredi kôd]

  • Nadporodica: Acaronychoidea
  • Nadporodica: Achipterioidea
  • Nadporodica: Amerobelboidea
  • Nadporodica: Ameronothroidea
  • Nadporodica: Atopochthonioidea
  • Nadporodica: Brachychthonioidea
  • Nadporodica: Carabodoidea
  • Nadporodica: Cepheoidea
  • Nadporodica: Ceratozetoidea
  • Nadporodica: Charassobatoidea
  • Nadporodica: Cosmochthonioidea
  • Nadporodica: Crotonioidea
  • Nadporodica: Cymbaeremaeoidea
  • Nadporodica: Damaeoidea
  • Nadporodica: Epilohmannioidea
  • Nadporodica: Eremaeoidea
  • Nadporodica: Eremelloidea
  • Nadporodica: Eulohmannioidea
  • Nadporodica: Euphthiracaroidea
  • Nadporodica: Galumnoidea
  • Nadporodica: Gustavioidea
  • Nadporodica: Gymnodamaeoidea
  • Nadporodica: Hermannielloidea
  • Nadporodica: Hermannioidea
  • Nadporodica: Hydrozetoidea
  • Nadporodica: Hypochthonioidea
  • Nadporodica: Licneremaeoidea
  • Nadporodica: Limnozetoidea
  • Nadporodica: Lohmannioidea
  • Nadporodica: Mesoplophoroidea
  • Nadporodica: Microzetoidea
  • Nadporodica: Nanhermannioidea
  • Nadporodica: Nehypochthonioidea
  • Nadporodica: Neoliodoidea
  • Nadporodica: Oppioidea
  • Nadporodica: Oribatelloidea
  • Nadporodica: Oripodoidea
  • Nadporodica: Otocepheoidea
  • Nadporodica: Palaeacaroidea
  • Nadporodica: Parhypochthonioidea
  • Nadporodica: Perlohmannioidea
  • Nadporodica: Phenopelopoidea
  • Nadporodica: Phthiracaroidea
  • Nadporodica: Plateremaeoidea
  • Nadporodica: Polypterozetoidea
  • Nadporodica: Protoplophoroidea
  • Nadporodica: Tectocepheoidea
  • Nadporodica: Trizetoidea
  • Nadporodica: Unduloribatoidea
  • Nadporodica: Zetomotrichoidea
  • Nadporodica: Zetorchestoidea
  • Porodica: Hyadesidae
  • Porodica: Liodidae

Animalia → Protostomia → Arthropoda → Chelicerata → Arachnida → Micrura → Acari

  1. Sarcoptilus
  2. Sarcopygme
  3. Sarcopyramis
  4. Sarcopyrenia
  5. Sarcoramphus
  6. Sarcosagium

Sarcoscypha (Fr.) Boud.[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Pezizomycetes > Pezizales > Sarcoscyphaceae

Sarcoscyphaceae Le Gal ex Eckblad[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Pezizomycetes > Pezizales

Sarcosoma[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Pezizomycetes > Pezizales > Sarcosomataceae

Sarcosomataceae[uredi | uredi kôd]

Fungi > Ascomycota > Pezizomycetes > Pezizales

  1. Sarcosperma
  2. Sarcosphaera
  3. Sarcostemma
  4. Sarcostoma
  5. Sarcostroma
  6. Sarcotaces
  7. Sarcothalia

Sarcotragus Schmidt, 1862[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Dictyoceratida → Irciniidae

  1. Sarcotretes
  2. Sarcotrichia
  3. Sarcotrochila

Sarcozygium Bunge[uredi | uredi kôd]

  1. Sarcozygium kaschgaricum (Boriss.) Y.X. Liou
  2. Sarcozygium xanthoxylum Bunge; status nije riješen

Plantae → Tracheophyta → Magnoliopsida → Zygophyllales → Zygophyllaceae

Sard[uredi | uredi kôd]

  1. Sarda

Sardaphaenops Cerruti & Henrot, 1956 , Sardaspis , Sardia ,

  1. Sardina
  2. Sardinella
  3. Sardinidion

Sardinioides , Sardinius ,

  1. Sardinops

Sardius ,

  1. Sardoblaniulus

Sardocixius , Sardocyrnia ,

  1. Sardodesmus

Sardolutra Willemsen, 1992[uredi | uredi kôd]

  1. Sardolutra ichnusae Malatesta 1977

Animalia → Chordata → Mammalia → Carnivora → Mustelidae

  1. Sardoniscus
  2. Sardopus

Sardoredlichia ,

  1. Sardosoma

Sardostalita Gasparo, 1999[uredi | uredi kôd]

  1. Sardostalita patrizii (Roewer, 1956)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Dysderidae Sardulus , Sardzea ,

Sare[uredi | uredi kôd]

Sarea , Sarebasa ,

  1. Sarea

Sarf[uredi | uredi kôd]

Sarfatiella ,

  1. Sarfatiella

Sarg[uredi | uredi kôd]

Sargaella , Sargassaceae , Sargassocarcinus , Sargassopsis , Sargassum , Sargella , Sargocentron , Sargochromis , Sargodon , Sargon , Sargus ,

  1. Sargassocarcinus
  2. Sargocentron
  3. Sargochromis
  4. Sargon

Sari[uredi | uredi kôd]

Saria , Saria , Sariangus , Saribia , Saribus , Saridacma , Saridoscelis , Sarifer , Sarillus , Sarima , Sarimarais , Sarimodes , Sarinda , Sarindoides , Sarisa , Sarisencyrtus , Sarisophora , Sarissocryptus , Saritaea ,

  1. Saribus
  2. Sarifer
  3. Sarillus
  4. Sarinda
  5. Sarindoides
  6. Sarissocryptus
  7. Saritaea

Sark[uredi | uredi kôd]

Sarkia , Sarkidiornis , Sarkiidae ,

Sarl[uredi | uredi kôd]

Sarla , Sarla ,

  1. Sarkidiornis

Sarm[uredi | uredi kôd]

Sarmalia ,

Sarmarutilus[uredi | uredi kôd]

  1. Sarmarutilus rubilio (Bonaparte, 1837)

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae Sarmatia , Sarmatium , Sarmatosuchus , Sarmientoia , Sarmydus ,

Sarn[uredi | uredi kôd]

Sarnus ,

Saro[uredi | uredi kôd]

Saroba , Sarobeia , Sarobela , Sarobides , Sarocladium , Sarococcus , Sarocrania , Saroeca H. A. Thomsen, 1979 , Saroglossa , Sarolepis , Saron , Sarona , Saronebalia , Saronomus , Saropathes , Sarophorum , Sarophorus , Saropla , Saropogon , Sarops , Saroptila , Sarosa , Sarosesthes ,

Sarostegia Topsent, 1904[uredi | uredi kôd]

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Hexactinosida → Sceptrulophora incertae sedis Sarotesius , Sarotherodon , Sarothrias , Sarothrocera , Sarothroceras , Sarothrocrepis Chaudoir, 1876 , Sarothrogastra , Sarothromerus , Sarothromyiops , Sarothrura , Sarotorna , Saroxenus ,

Sarp[uredi | uredi kôd]

Sarpa , Sarpestus ,

  1. Sarpa

Sarr[uredi | uredi kôd]

Sarracena , Sarracenia , Sarraceniaceae , Sarrameana , Sarrameanaceae , Sarritor , Sarromyia , Sarrorhina ,

  1. Sarracenia
  2. Sarrameana
  3. Sarritor

Sars[uredi | uredi kôd]

  1. Sarsameira
  2. Sarscypridopsis
  3. Sarsia
  4. Sarsiaster
  5. Sarsicytheridea
  6. Sarsiella

Sarsiellidae , Sarsielloidea ,

  1. Sarsiflustra

Sarsina ,

  1. Sarsinebalia
  2. Sarsocletodes

Sarsocythere , Sarsonia , Sarsonuphis ,

  1. Sarsocythere
  2. Sarsonia
  3. Sarsonuphis

Podrazred Sarsostraca Tasch, 1969[uredi | uredi kôd]

  1. Anostraca Sars, 1867

Animalia → Arthropoda → Branchiopoda

Sart[uredi | uredi kôd]

Sarthusia , Sarticus Motschulsky, 1865 , Sartidia , Sartor , Sartoria , Sartoriana , Sartorina , Sartwellia ,

  1. Sartidia
  2. Sartor
  3. Sartoria
  4. Sartoriana
  5. Sartorina
  6. Sartwellia

Saru[uredi | uredi kôd]

Sarucallis Shinji, 1922[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Aphidoidea → Aphididae

Saruga Walker 1860[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Diptera → Stratiomyidae

Sarunga Walker, 1869[uredi | uredi kôd]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Lepidoptera → Noctuoidea → Noctuidae

Izvori[uredi | uredi kôd]