Dodatak:Popis vrsta:Scat

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni: Scatella , Scathophaga , Scathophaga , Scathophaga , Scathophagidae , Scatimus , Scato, , Scatoccemyia , Scatogera , Scatonomus , Scatophagidae , Scatophagus , Scatophila , Scatopsciara , Scatopse , Scatopsidae , Scatopyrodes , Scatrichus , Scaturiginichthys ,

Scato[uredi | uredi kôd]

Scatogenus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae >

Scatophagus[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Perciformes > Scatophagidae >

Scatopsciara[uredi | uredi kôd]

  • Scatopsciara aberrantia
  • Scatopsciara abiecta
  • Scatopsciara actuosa
  • Scatopsciara acuta
  • Scatopsciara ampliocerosa
  • Scatopsciara amplituda
  • Scatopsciara andrei
  • Scatopsciara antefluviatilis
  • Scatopsciara armata
  • Scatopsciara atomaria
  • Scatopsciara brevicornis
  • Scatopsciara brevicostalis
  • Scatopsciara brevisapodeme
  • Scatopsciara brevitarsi
  • Scatopsciara buccina
  • Scatopsciara bucera
  • Scatopsciara calamophila
  • Scatopsciara camptospina
  • Scatopsciara caribiana
  • Scatopsciara crassispiculosa
  • Scatopsciara crassivena
  • Scatopsciara cunicularius
  • Scatopsciara curvatibia
  • Scatopsciara curviforceps
  • Scatopsciara curvilinea
  • Scatopsciara dendrotica
  • Scatopsciara dentifera
  • Scatopsciara destituta
  • Scatopsciara dispositata
  • Scatopsciara edwardsi
  • Scatopsciara fluviatiliformis
  • Scatopsciara fluviatilis
  • Scatopsciara fritzi
  • Scatopsciara funesta
  • Scatopsciara glorificata
  • Scatopsciara gracilipennis
  • Scatopsciara grandifrons
  • Scatopsciara keilbachi
  • Scatopsciara latiptera
  • Scatopsciara longispina
  • Scatopsciara maroccoensis
  • Scatopsciara monocerosa
  • Scatopsciara morionella
  • Scatopsciara multispina
  • Scatopsciara multispinistyla
  • Scatopsciara nacta
  • Scatopsciara nana
  • Scatopsciara nebula
  • Scatopsciara necopinata
  • Scatopsciara neglecta
  • Scatopsciara nigrita
  • Scatopsciara occulta
  • Scatopsciara oligoseta
  • Scatopsciara paradoxa
  • Scatopsciara philosopha
  • Scatopsciara platyventralis
  • Scatopsciara postgeophila
  • Scatopsciara postpusilla
  • Scatopsciara pumilio
  • Scatopsciara pusilla
  • Scatopsciara quadrispina
  • Scatopsciara radialis
  • Scatopsciara sibirica
  • Scatopsciara simillima
  • Scatopsciara subapicalis
  • Scatopsciara subarmata
  • Scatopsciara subbuccina
  • Scatopsciara subcalamophila
  • Scatopsciara subciliata
  • Scatopsciara subgeophila
  • Scatopsciara subvivida
  • Scatopsciara suprema
  • Scatopsciara tenuicornis
  • Scatopsciara teres
  • Scatopsciara terribilis
  • Scatopsciara tricuspidata
  • Scatopsciara trispina
  • Scatopsciara unicalcar
  • Scatopsciara unicalcarata
  • Scatopsciara ventosa
  • Scatopsciara ventrospinula
  • Scatopsciara vitripennis
  • Scatopsciara weiperti
  • Scatopsciara zheana

Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera > Sciaridae

Scatopsidae[uredi | uredi kôd]

Akorhexoza (2) Anapausis (41) Apiloscatopse (20) Aspistes (12) Brahemyia (1) Coboldia (1) Colobostema (60) Cooka (6) Diamphidicus (2) Dicrostolis (1) Ectaetia (13) Efcookella (1) Ferneiella (3) Hawomersleya (1) Holoplagia (8) Lumpuria (5) Pararhexosa (2) Parascatopse (6) Parmaferia (2) Psectrosciara (28) Quateiella (4) Reichertella (9) Rhegmoclema (49) Rhegmoclemina (26) Rhexoza (9) Scatopse (37) Swammerdamella (32) Thripomorpha (5) Animalia > Arthropoda > Insecta > Diptera >

Scatopsinae[uredi | uredi kôd]

Scatopsoidea Rohdendorf, 1951[uredi | uredi kôd]

PsychodomorphaNematoceraDiptera

Scatopyrodes[uredi | uredi kôd]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Coleoptera > Cerambycidae >

Scatu[uredi | uredi kôd]

Scaturiginichthys[uredi | uredi kôd]

Animalia > Chordata > Actinopterygii > Atheriniformes > Pseudomugilidae

Izvori[uredi | uredi kôd]