Dodatak:Popis vrsta:Sem

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Semachrysa , Semadiscus , Semaeognathia , Semaeomyia , Semaeopus , Semaeostomatida , Semaeostomeae , Semaeostomites , Semalea , Semanga , Semanopterus , Semanotus , Semantis , Semantis , Semantis , Semantrum , Semantrum , Semaprochilodus , Semaranga , Sematethmos , Sematocera , Sematoneura , Sematophyllaceae , Sematophyllum , Sematoplusia , Sematopoda , Sematoptis , Sematuridae , Sembilanocera , Semblis , Sembrax , Semecarpus , Semeiochernes , Semelangulus , Semelaspidus , Semele , Semele , Semele , Semelidae , Semelidae , Semelima , Semelina , Semelina , Semelinae , Semeloidea , Semeloseris , Semen , Semenovia , Semeoloncha , Semestra , Semiangusta , Semiaphis , Semiardistomis Kult, 1950 , Semiarundinaria , Semiathe , Semibalanus , Semibalanus , Semibarbula , Semibetatropis , Semibirthama , Semibugula , Semibulbus , Semicardius , Semicarinata , Semicassis , Semicea , Semicerura , Semichitinoidella , Semichitinoidella , Semicinctipora , Semicixius , Semiclausa , Semicorallidomus , Semicorbula , Semicosciniidae , Semicosciniidae , Semicosciniidae , Semicoscinium , Semicossyphus , Semicyclocephalus , Semicytella , Semicytherura , Semicytis , Semidalis , Semidelitschia , Semidendrobeania , Semidistichophyllum , Semidonta , Semielacher , Semielea , Semienaria , Semiendothyra , Semiendothyra , Semiendothyra , Semierycina , Semierycina , Semieschara , Semiescharinella , Semifascipora , Semifenestella , Semifissispora , Semifungella , Semigordionus , Semihaswellia , Semihaswellia , Semihololithus , Semihololithus , Semihololithus , Semihsuum , Semihsuum , Semikinetoskias , Semilabeo , Semilaoma , Semilaterotubigera , Semileptotettix , Semilina , Semimenophra , Semimesoleius , Semimodiola , Semimorula , Semimulticavea , Seminatrix , Seminavis , Seminella , Seminellogon , Seminemacheilus , Seminodicrescis , Seminolithes , Seminolithes , Seminolithes , Semio , Semiocladius , Semiolepis , Semiomphalina , Semionellus , Semionis , Semionotidae , Semionotiformes , Semionotoidea , Semionotoidei , Semionotus , Semiope , Semiophonus Schauberger, 1933 , Semiopora , Semioptera , Semioptila , Semiopyla , Semiorbis , Semioscopis , Semiosoma , Semiotellus , Semiothisa , Semiothisops , Semipallium , Semiperipola , Semiphoracantha , Semiplatyophrya , Semiplotus , Semiproetus , Semipsammina , Semipseudocercospora , Semipunctoribates , Semiramis , Semiranina , Semirhynchia , Semirhytus , Semiria , Semirosalina , Semirosalina , Semirosalina , Semirossia , Semiscolecides , Semispathidium , Semisphaeria , Semisphaerocephalus , Semissus , Semisuberites , Semisuturia , Semitaspongia , Semitextularia , Semitextularia , Semitextularia , Semitogea , Semitrichodina , Semitubigera , Semium , Semivalvulina , Semivalvulina , Semivalvulina , Semivermilia , Semixestoleberis , Semljicola , Semnia , Semniotes , Semnocarpa , Semnocera , Semnocosma , Semnodactylus , Semnoderes , Semnoderidae , Semnolius , Semnolocha , Semnopithecus , Semnorhynchus , Semnornis , Semnorrhynchus , Semnosoma , Semnostola , Semnostoma , Semo , Semocharista , Semolina , Semomesia , Semophylax , Semora , Semorina , Semotilus , Semotivirus , Semotrachia , Semperella , Semperia , Semperitidae , Sempervivum , Sempia , Sempronia , Semudobia , Semutophila , Semyra , Semyrilla , Semysmauchenius ,

Sema[uredi VE | uredi]

  1. Semachrysa
  2. Semaeognathia
  3. Semanotus
  4. Semaprochilodus
  5. Sematophyllum

Sematuridae Guenée, 1857[uredi VE | uredi]

Animalia > Arthropoda > Insecta > Lepidoptera > Geometroidea

Semb[uredi VE | uredi]

  1. Semblis

Seme[uredi VE | uredi]

Semecarpus[uredi VE | uredi]

Plantae > Magnoliophyta > Magnoliopsida > Sapindales > Anacardiaceae

  1. Semeiochernes
  2. Semele
  3. Semele
  4. Semelima
  5. Semelina
  6. Semenovia

Semi[uredi VE | uredi]

  1. Semiangusta
  2. Semiarundinaria
  3. Semiathe
  4. Semibalanus
  5. Semibarbula
  6. Semibugula
  7. Semibulbus
  8. Semicardius
  9. Semicarinata
  10. Semicassis
  11. Semicerura
  12. Semicossyphus
  13. Semicytherura
  14. Semidalis
  15. Semidelitschia
  16. Semidendrobeania
  17. Semierycina
  18. Semifissispora
  19. Semigordionus
  20. Semihaswellia
  21. Semikinetoskias

Semilabeo Peters, 1881[uredi VE | uredi]

  1. Semilabeo notabilis Peters, 1881
  2. Semilabeo obscurus Lin, 1981

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Semilaoma
  2. Semileptotettix
  3. Semilina
  4. Seminatrix
  5. Seminavis
  6. Seminella
  7. Seminellogon
  8. Seminemacheilus
  9. Semio
  10. Semiomphalina
  11. Semionellus
  12. Semiope
  13. Semioptera
  14. Semiopyla
  15. Semiorbis
  16. Semiosoma
  17. Semipallium
  18. Semiphoracantha
  19. Semiplatyophrya

Semiplotus Bleeker, 1860[uredi VE | uredi]

  1. Semiplotus cirrhosus Chaudhuri, 1919
  2. Semiplotus manipurensis Vishwanath & Kosygin, 2000
  3. Semiplotus modestus Day, 1870

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Semipseudocercospora
  2. Semipunctoribates
  3. Semirhynchia
  4. Semiria
  5. Semirossia

Semiscolecides[uredi VE | uredi]

Animalia > Annelida > Clitellata > Arhynchobdellida > Erpobdellidae

Semispathidium[uredi VE | uredi]

  • Semispathidium armatum
  • Semispathidium enchelyodontides
  • Semispathidium lagyniforme
  • Semispathidium pulchrum

Spathidiidae

  1. Semisphaeria

Semisuberites Carter, 1877[uredi VE | uredi]

Animalia → Porifera → Demospongiae → Poecilosclerida → Esperiopsidae

Semitaspongia Cook & Bergquist, 2000[uredi VE | uredi]

  1. Semitaspongia bactriana Cook & Bergquist, 2000
  2. Semitaspongia glebosa Cook & Bergquist, 2000
  3. Semitaspongia incompta Cook & Bergquist, 2000
  4. Semitaspongia nigrachorda Cook & Bergquist, 2000
  5. Semitaspongia pulvinata Cook & Bergquist, 2000

Animalia → Porifera → Demospongiae → Dictyoceratida → Thorectidae

  1. Semitrichodina
  2. Semivermilia
  3. Semixestoleberis

Seml[uredi VE | uredi]

Semljicola Strand, 1906[uredi VE | uredi]

  1. Semljicola alticola (Holm, 1950)
  2. Semljicola angulatus (Holm, 1963)
  3. Semljicola arcticus (Eskov, 1989)
  4. Semljicola barbiger (L. Koch, 1879) tipična
  5. Semljicola beringianus (Eskov, 1989)
  6. Semljicola caliginosus (Falconer, 1910)
  7. Semljicola convexus (Holm, 1963)
  8. Semljicola faustus (O. Pickard-Cambridge, 1900)
  9. Semljicola lapponicus (Holm, 1939)
  10. Semljicola latus (Holm, 1939)
  11. Semljicola obtusus (Emerton, 1915)
  12. Semljicola qixiensis (Gao, Zhu & Fei, 1993)
  13. Semljicola simplex (Kulczyński, 1908)
  14. Semljicola thaleri (Eskov, 1981)

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Linyphiidae

Semn[uredi VE | uredi]

  1. Semnocarpa
  2. Semnodactylus
  3. Semnoderes
  4. Semnolius

Semnopithecus Desmarest, 1822[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Theria → Eutheria → Primates → Cercopithecidae → Colobinae

  1. Semnorhynchus
  2. Semnornis
  3. Semnorrhynchus
  4. Semnosoma

Semo[uredi VE | uredi]

  1. Semora
  2. Semorina

Semotilus Rafinesque, 1820[uredi VE | uredi]

  1. Semotilus atromaculatus (Mitchill, 1818)
  2. Semotilus corporalis (Mitchill, 1817)
  3. Semotilus lumbee Snelson & Suttkus, 1978
  4. Semotilus thoreauianus Jordan, 1877

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Cypriniformes → Cyprinidae

  1. Semotivirus
  2. Semotrachia

Semp[uredi VE | uredi]

Semperella Gray, 1868[uredi VE | uredi]

  1. Semperella abyssalis Tabachnick & Lévi, 2000
  2. Semperella alba Tabachnick, 1988
  3. Semperella crosnieri Tabachnick & Lévi, 2000
  4. Semperella cucumis Schulze, 1895
  5. Semperella jiaolongae Gong, Li & Qiu, 2015
  6. Semperella megaloxea Vinod, George, Thomas & Manisseri, 2012
  7. Semperella schultzei (Semper, 1868)
  8. Semperella similis Ijima, 1927
  9. Semperella spicifera Schulze, 1904
  10. Semperella stomata Ijima, 1896
  11. Semperella varioactina Tabachnick & Lévi, 2000

Animalia → Porifera → Hexactinellida → Amphidiscosida → Pheronematidae

  1. Semperia
  2. Sempervivum

Semy[uredi VE | uredi]

  1. Semysmauchenius

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Se