Dodatak:Popis vrsta:Stea

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


  • Taksoni:

Stearnsia , Stearophora , Steata , Steatococcus , Steatocranus , Steatoda , Steatogenys , Steatomys , Steatornis , Steatornithidae , Steatosoma ,

Stea[uredi VE | uredi]

Stearophora L. Mangin & Viala[uredi VE | uredi]

Fungi → Ascomycota

Steata Wang, Q., 1995[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Coleoptera → Cerambycidae

Steatococcus[uredi VE | uredi]

Animalia → Arthropoda → Insecta → Hemiptera → Coccoidea → Margarodidae

Steatocranus Boulenger, 1899[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Perciformes → Cichlidae

Steatoda Sundevall, 1833[uredi VE | uredi]

  • Steatoda adumbrata (Simon, 1908)
  • Steatoda aethiopica (Simon, 1909)
  • Steatoda alamosa Gertsch, 1960
  • Steatoda alboclathrata (Simon, 1897)
  • Steatoda albomaculata (De Geer, 1778)
  • Steatoda amurica (Strand, 1907)
  • Steatoda ancora (Grube, 1861)
  • Steatoda ancorata (Holmberg, 1876)
  • Steatoda andina (Keyserling, 1884)
  • Steatoda apacheana Gertsch, 1960
  • Steatoda atascadera Chamberlin & Ivie, 1942
  • Steatoda atrocyanea (Simon, 1880)
  • Steatoda autumnalis (Banks, 1898)
  • Steatoda badia (Roewer, 1961)
  • Steatoda bertkaui (Thorell, 1881)
  • Steatoda bipunctata (Linnaeus, 1758)
  • Steatoda borealis (Hentz, 1850)
  • Steatoda bradyi (Strand, 1907)
  • Steatoda capensis Hann, 1990
  • Steatoda carbonaria (Simon, 1907)
  • Steatoda caspia Ponomarev, 2007
  • Steatoda castanea (Clerck, 1757)
  • Steatoda chinchipe Levi, 1962
  • Steatoda cingulata (Thorell, 1890)
  • Steatoda connexa (O. P.-Cambridge, 1904)
  • Steatoda craniformis Zhu & Song, 1992
  • Steatoda dahli (Nosek, 1905)
  • Steatoda diamantina Levi, 1962
  • Steatoda distincta (Blackwall, 1859)
  • Steatoda ephippiata (Thorell, 1875)
  • Steatoda erigoniformis (O. P.-Cambridge, 1872)
  • Steatoda fagei (Lawrence, 1964)
  • Steatoda fallax (Blackwall, 1865)
  • Steatoda felina (Simon, 1907)
  • Steatoda foravae Dippenaar-Schoeman & Müller, 1992
  • Steatoda grandis Banks, 1901
  • Steatoda grossa (C. L. Koch, 1838)
  • Steatoda gui Zhu, 1998
  • Steatoda hespera Chamberlin & Ivie, 1933
  • Steatoda hui Zhu, 1998
  • Steatoda iheringi (Keyserling, 1886)
  • Steatoda incomposita (Denis, 1957)
  • Steatoda kiwuensis (Strand, 1913)
  • Steatoda kuytunensis Zhu, 1998
  • Steatoda latifasciata (Simon, 1873)
  • Steatoda latrodectoides (Franganillo, 1913)
  • Steatoda lawrencei Brignoli, 1983
  • Steatoda lenzi (Strand, 1907)
  • Steatoda leonardi (Thorell, 1898)
  • Steatoda lepida (O. P.-Cambridge, 1879)
  • Steatoda linzhiensis Hu, 2001
  • Steatoda livens (Simon, 1894)
  • Steatoda longurio (Simon, 1909)
  • Steatoda mainlingensis (Hu & Li, 1987)
  • Steatoda mainlingoides Yin et al., 2003
  • Steatoda marmorata (Simon, 1910)
  • Steatoda marta Levi, 1962
  • Steatoda maura (Simon, 1909)
  • Steatoda mexicana Levi, 1957
  • Steatoda micans (Hogg, 1922)
  • Steatoda minima (Denis, 1955)
  • Steatoda moerens (Thorell, 1875)
  • Steatoda moesta (O. P.-Cambridge, 1896)
  • Steatoda morsitans (O. P.-Cambridge, 1885)
  • Steatoda nahuana Gertsch, 1960
  • Steatoda nasata (Chrysanthus, 1975)
  • Steatoda ngipina Barrion & Litsinger, 1995
  • Steatoda nigrimaculata Zhang, Chen & Zhu, 2001
  • Steatoda nigrocincta O. P.-Cambridge, 1885
  • Steatoda niveosignata (Simon, 1908)
  • Steatoda nobilis (Thorell, 1875)
  • Steatoda octonotata (Simon, 1908)
  • Steatoda palomara Chamberlin & Ivie, 1935
  • Steatoda pardalia Yin et al., 2003
  • Steatoda paykulliana (Walckenaer, 1805)
  • Steatoda perakensis Simon, 1901
  • Steatoda perspicillata (Thorell, 1898)
  • Steatoda picea (Thorell, 1899)
  • Steatoda porteri (Simon, 1900)
  • Steatoda punctulata (Marx, 1898)
  • Steatoda quadrimaculata (O. P.-Cambridge, 1896)
  • Steatoda quaesita (O. P.-Cambridge, 1896)
  • Steatoda quinquenotata (Blackwall, 1865)
  • Steatoda retorta González, 1987
  • Steatoda rhombifera (Grube, 1861)
  • Steatoda rubrocalceolata (Simon, 1907)
  • Steatoda rufoannulata (Simon, 1899)
  • Steatoda sabulosa (Tullgren, 1901)
  • Steatoda sagax (Blackwall, 1865)
  • Steatoda saltensis Levi, 1957
  • Steatoda semideserta Ponomarev, 2005
  • Steatoda seriata (Simon, 1899)
  • Steatoda singoides (Tullgren, 1910)
  • Steatoda sordidata O. P.-Cambridge, 1885
  • Steatoda speciosa (Thorell, 1898)
  • Steatoda subannulata (Kulczynski, 1911)
  • Steatoda terastiosa Zhu, 1998
  • Steatoda tigrina (Tullgren, 1910)
  • Steatoda tortoisea Yin et al., 2003
  • Steatoda transversa (Banks, 1898)
  • Steatoda trianguloides Levy, 1991
  • Steatoda triangulosa (Walckenaer, 1802)
  • Steatoda tristis (Tullgren, 1910)
  • Steatoda truncata (Urquhart, 1888)
  • Steatoda ulleungensis Paik, 1995
  • Steatoda uncata Zhang, Chen & Zhu, 2001
  • Steatoda variabilis (Berland, 1920)
  • Steatoda variata Gertsch, 1960
  • Steatoda variipes (Keyserling, 1884)
  • Steatoda vaulogeri (Simon, 1909)
  • Steatoda venator (Audouin, 1826)
  • Steatoda violacea (Strand, 1906)
  • Steatoda wangi Zhu, 1998
  • Steatoda washona Gertsch, 1960
  • Steatoda xerophila Levy & Amitai, 1982
  • Steatoda xishuiensis Zhang, Chen & Zhu, 2001

Animalia → Arthropoda → Arachnida → Araneae → Theridiidae

Steatogenys Boulenger, 1898[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Actinopterygii → Gymnotiformes → Hypopomidae

Steatomys Peters, 1846[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Mammalia → Rodentia → Muridae → Dendromurinae

Steatornis Humboldt, 1814[uredi VE | uredi]

Animalia → Chordata → Aves → Strigiformes → Steatornithidae

Steatornithidae , Steatosoma ,

Izvori[uredi VE | uredi]

Vidi[uredi VE | uredi]

Popis taksona:Ste