Pomoć:Doprinosi suradnika

Izvor: Wikipedija

Doprinosi suradnika su posebne stranice na kojima se nalazi lista izmjena koje je neki suradnik napravio. Takve stranice su specifične za svaki projekt, što znači da lista doprinosa koje je neki suradnik napravio na meti neće prikazati one koje je isti suradnik napravio na Wikipedjii ili bilo kojem drugom projektu.

Pregledavanje doprinosa korisno je kako bi se mogli prisjetiti stranica na kojima ste radili (ili kako bi ih lakše pronašli), ali se također može koristiti kako bi saznali je li bilo kasnijih izmjena nakon vaše (vidi niže). To omogućava "praćenje" stranica čak i ako ih niste stavili na svoj popis praćenja. Doprinosi drugih suradnika također se mogu vidjeti te su korisni jer se može vidjeti kako su drugi suradnici doprinosili. Mogu se koristiti za traženje vandala, kršenja autorskih prava, itd.

Kako doći do stranice doprinosa suradnika[uredi | uredi kôd]

Kako doći do svoje liste doprinosa[uredi | uredi kôd]

  • Da bi došli do liste vaših doprinosa, pritisnite link moji doprinosi koji se nalazi u gornjem desnom kutu ili na lijevoj strani.

Kako doći do liste doprinosa drugih suradnika[uredi | uredi kôd]

  • Ako suradnik čije doprinose želite pogledati ima registrirano suradničko ime, otiđite na njegovu suradničku stranicu i pritisnite link Doprinosi suradnika lijevo pod alati (ovo radi čak i ako suradnik još nije stvorio svoju suradničku stranicu)
  • Ako suradnik nema registrirano suradničko ime, postoje dvije metode: