Prijeđi na sadržaj

Sve javne evidencije

Skupni prikaz svih dostupnih evidencija projekta Wikipedija. Možete suziti prikaz odabirući tip evidencije, suradničko ime ili stranicu u upitu.

Evidencije
  • 16:35, 7. listopada 2023. Cappstar RC 189.3 razgovor doprinosi stvara stranicu Zakon o mladim prijestupnicima (Stvorena nova stranica sa sadržajem: »Zakon o mladim prijestupnicima (YOA, Loi sur les jeunes contrevenants, Young Offender Act) bio je akt kanadskog parlamenta , koji je dobio kraljevsku suglasnost 1982. i proglašen na snazi ​​2. travnja 1984. koji je regulirao kazneni progon kanadske mladeži . [1] Zakon je ukinut 2003. donošenjem Zakona o kaznenom pravosuđu za mlade . Zakon je utvrdio da je nacionalna dob za kaznenu odgovornost 13 godina i rekao je da se mladež može kaznen...«.)
  • 16:32, 7. listopada 2023. Cappstar RC 189.3 razgovor doprinosi stvara stranicu Zakon o kaznenom pravosuđu za mladež (Stvorena nova stranica sa sadržajem: »Zakon o kaznenom pravosuđu mladih (YCJA, Loi sur le système de justice pénale pour les adolescents, Youth Criminal Justice Act) je kanadski zakon koji je stupio na snagu 1. travnja 2003. pokriva kazneni progon mladih za kaznena djela . Zakon je zamijenio Zakon o maloljetnim prijestupnicima , koji je i sam bio zamjena za Zakon o maloljetnim prijestupnicima ==Definicija mladih== Zakonom se uređuje primjena kaznenog i odgojnog prava na osobe koje...«.)
  • 16:30, 7. listopada 2023. Suradnički račun automatski stvara Cappstar RC 189.3 razgovor doprinosi