John LeCompt: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Bot-San (razgovor | doprinosi)
m Bot: Automatska zamjena teksta (-{{Glazbenik2 +{{Glazbenik)
sitnice
Redak 22: Redak 22:
}}
}}


'''John Charles LeCompt''' (rođen [[10. ožujka]], [[1973]]. u Little Rocku, Arkansis, [[SAD]]) je američki glazbenik koji je dio Little Rock [[heavy metal]] scene od sredine 90- tih. Surađivao je s brojnim glazbenicima i bendovima, a najpoznatiji dio njegove karijere je kao gitarist u bendu [[Evanescence]]. Bivši bubnjar istog benda [[Rocky Gray]] je njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj, a John i njegova žena Shelley imaju dvoje djece, Bethanie i Johna Charlesa LeCompt II.
'''John Charles LeCompt''' ([[Little Rock, Arkansas]], [[10. ožujka]] [[1973]]. ) je [[SAD|američki]] glazbenik koji je dio Little Rock [[heavy metal]] scene od sredine [[1990-ih]].
Surađivao je s brojnim glazbenicima i bendovima, a najpoznatiji dio njegove karijere je kao gitarist u bendu [[Evanescence]]. Bivši bubnjar istog benda [[Rocky Gray]] je njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj, a John i njegova žena Shelley imaju dvoje djece, Bethanie i Johna Charlesa LeCompt II.



{{DEFAULTSORT:LeCompt, John}}
{{DEFAULTSORT:LeCompt, John}}

Inačica od 6. veljače 2008. u 19:20

John LeCompt
Ime u rodnom listuJohn Charles LeCompt
Rođen/a10. ožujka 1973.
Little Rock, Arkansas, SAD
Žanr/oviheavy metal
alternativni rock
Zanimanjeglazbenik, tekstopisac
Producentska kućaWind-Up Records
AngažmanMourningside
Machina
Evanescence

John Charles LeCompt (Little Rock, Arkansas, 10. ožujka 1973. ) je američki glazbenik koji je dio Little Rock heavy metal scene od sredine 1990-ih.

Surađivao je s brojnim glazbenicima i bendovima, a najpoznatiji dio njegove karijere je kao gitarist u bendu Evanescence. Bivši bubnjar istog benda Rocky Gray je njegov dugogodišnji suradnik i prijatelj, a John i njegova žena Shelley imaju dvoje djece, Bethanie i Johna Charlesa LeCompt II.