Rublje: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Vodomar (razgovor | doprinosi)
m Nova stranica: '''Rublje''' je naziv za bilo koji pokriv za ljudsko tijelo. Nošenje rublja je isključiva ljudska osobina, i dio je skoro svih ljudskih društava. Količina i vrsta rublja koje jedn...
 
Vodomar (razgovor | doprinosi)
mNema sažetka uređivanja
 
Redak 1: Redak 1:
{{mrva}}
'''Rublje''' je naziv za bilo koji pokriv za ljudsko tijelo. Nošenje rublja je isključiva ljudska osobina, i dio je skoro svih ljudskih društava. Količina i vrsta rublja koje jedna osoba nosi zavisi o radu koja ta osoba obnaša, klimatskim uvjetima u kojima osoba živi, kulturi i spolu. U nekim situacijama, najmanja prihvatljiva količina odjevnih predmeta (kao na primjer prekrvanje spolnih organa) je prihvatljivo, dok u nekim kulturama potrebno je nositi mnogo više odjevnih predmeta.

'''Rublje''' je naziv za bilo koji pokriv za [[ljudsko tijelo]]. Nošenje rublja je isključiva ljudska [[osobina]], i dio je skoro svih ljudskih [[društvo|društava]]. Količina i vrsta rublja koje jedna osoba nosi zavisi o radu koja ta osoba obnaša, klimatskim uvjetima u kojima osoba živi, kulturi i spolu. U nekim situacijama, najmanja prihvatljiva količina odjevnih predmeta (kao na primjer prekrvanje spolnih organa) je prihvatljivo, dok u nekim kulturama potrebno je nositi mnogo više odjevnih predmeta.


==Vanjske poveznice==

==Izvori==
{{izvori}}


[[Kategorija: Tehnologija]]
[[Kategorija: Tehnologija]]

Posljednja izmjena od 20. svibnja 2011. u 01:19

Rublje je naziv za bilo koji pokriv za ljudsko tijelo. Nošenje rublja je isključiva ljudska osobina, i dio je skoro svih ljudskih društava. Količina i vrsta rublja koje jedna osoba nosi zavisi o radu koja ta osoba obnaša, klimatskim uvjetima u kojima osoba živi, kulturi i spolu. U nekim situacijama, najmanja prihvatljiva količina odjevnih predmeta (kao na primjer prekrvanje spolnih organa) je prihvatljivo, dok u nekim kulturama potrebno je nositi mnogo više odjevnih predmeta.


Vanjske poveznice[uredi | uredi kôd]

Izvori[uredi | uredi kôd]