Dopisnik: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
nova stranica: '''Dopisnik''' je novinar koji je ili stalno zaposlen ili samostalni djelatnik. Radi za tiskane medije, radijo, televiziju, novinske agencije ili online medije trajno ili za određ...
 
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
'''Dopisnik''' je novinar koji je ili stalno zaposlen ili samostalni djelatnik. Radi za tiskane medije, radijo, televiziju, novinske agencije ili online medije trajno ili za određeno razdoblje. Postoje dopisnici u zemlji ili u inozemstvuMogu imati svoj ​​vlastiti ured i osoblje.
'''Dopisnik''' je novinar koji je ili stalno zaposlen ili samostalni [[djelatnik]]. Radi za [[tiskani mediji|tiskane medije]], [[radijo]], televiziju, novinske agencije ili online medije trajno ili za određeno razdoblje. Postoje dopisnici u zemlji ili u inozemstvu.Mogu imati svoj ​​vlastiti [[ured]] i [[osoblje]].


{{mrva}}
{{mrva}}
[[Kategorija:Novinari]]

Inačica od 22. kolovoza 2014. u 23:32

Dopisnik je novinar koji je ili stalno zaposlen ili samostalni djelatnik. Radi za tiskane medije, radijo, televiziju, novinske agencije ili online medije trajno ili za određeno razdoblje. Postoje dopisnici u zemlji ili u inozemstvu.Mogu imati svoj ​​vlastiti ured i osoblje.