Razlika između inačica stranice »Terminator (1984.)«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m
bez sažetka
m ({{naslov u kurzivu}})
m
 
Terminator ponovo napada Kylea i Sarah; nakon potjere automobilima [[policija]] ih uhapsi i odvodi u policijsku stanicu, gdje detektivi i policijski psiholog nakon ispitivanja zaključuju da je Kyle lud i [[paranoidan]]. Terminator napada stanicu i ubija petnaestak policajaca, ali Kyle i Sarah uspijevaju pobjeći i naći skrovište u zabačenom [[motel]]u.
Tokom pripreme improviziranih eksplozivnih sredstava za obranu od slijedećegsljedećeg napada, Kyle priznaje da je već dugo zaljubljen u nju, još otkad mu je John dao njenu fotografiju. Sarah uzvraća nježnošću i njih dvoje vode ljubav.
 
Terminator prati njihov trag do motela i ranjava Kylea. Tokom potjere zahvaćen je eksplozijom cisterne s benzinom, u kojoj sagorijeva tkivo kojim je obložen, ali nezaustavljivo nastavlja dalje i prati ih u obližnju tvornicu. Kyle uspijeva uglaviti improviziranu cijevnu bombu među Terminatorova rebra koja mu uništava noge i jednu ruku, ali pri tome i sam pogine. Oštećeni stroj nastavlja potjeru puzajući preostalom rukom kroz tvornicu. Sarah ga bježeći navodi pod [[hidrauličku prešu]] kojom ga zdrobi i konačno deaktivira.

Navigacijski izbornik