Prekodravlje: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Donatus (razgovor | doprinosi)
m poveznice
Redak 1: Redak 1:
'''Prekodravlje''' je dio Podravine, koji je omeđen lijevom obalom rijeke Drave i granicom sa susjednom Republikom Mađarskom. Mjesta u Prekodravlju su [[Gotalovo]], [[Novačka]], [[Repaš]], [[Ždala]], [[Gola]], [[Otočka]] i [[Pepelara]] uz koju je vezana srednjovjekovna legenda o dvorcu iz Pepelare. Cestovni granični prijelaz sa špedicijom se nalazi na kraju Gole prema Ždali.
'''Prekodravlje''' je dio [[Podravina|Podravine]], koji je omeđen lijevom obalom rijeke [[Drava|Drave]] i granicom sa susjednom [[Mađarska|Republikom Mađarskom]]. Mjesta u Prekodravlju su [[Gotalovo]], [[Novačka]], [[Repaš]], [[Ždala]], [[Gola]], [[Otočka]] i [[Pepelara]] uz koju je vezana srednjovjekovna legenda o dvorcu iz Pepelare. Cestovni granični prijelaz sa špedicijom se nalazi na kraju Gole prema Ždali.


{{stub-zemlj}}
{{stub-zemlj}}

Inačica od 5. ožujka 2007. u 11:18

Prekodravlje je dio Podravine, koji je omeđen lijevom obalom rijeke Drave i granicom sa susjednom Republikom Mađarskom. Mjesta u Prekodravlju su Gotalovo, Novačka, Repaš, Ždala, Gola, Otočka i Pepelara uz koju je vezana srednjovjekovna legenda o dvorcu iz Pepelare. Cestovni granični prijelaz sa špedicijom se nalazi na kraju Gole prema Ždali.

Predložak:Stub-zemlj