Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnicom:MayaSimFan/Arhiv 5«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
trebam malu pomoć :)
(trebam malu pomoć :))
 
:A ja mislio da su kategorije crvene ak u njih ništa nije svrstano. Svašta... Uglavnom, sad sam ih sve sredio (ostalo je 13 crvenih kategorija u kojima nema ni jedne slike). Kategoriju "Slike koje zahtjevaju pripisivanje" sam taman htio stavit u kategoriju "Rješavanje statusa slika" kad si me pretekla. :) --[[Suradnik:Stevo-88|Stevo-88]] 23:37, 13. lipanj 2007. (CEST)
 
== trebam malu pomoć :) ==
 
hey, hvala na privatnoj poruci :). Sliku koju sam htio staviti na hrvatsku wikipediju dolazi sa engleske wikipedije. Dakle, http://en.wikipedia.org/wiki/Alienware. Moram priznati, dosta sam nov u vezi wikipedije, pa molim na raumijevanju, jer namjerno neželim kršit autorska prava ;). Malo me to zbunjuje, jer ima opcija "izaberite licencu", pa moram pazit da izaberem pravu opciju, što izgleda nisam još dobro naučio. Treba mi samo ta slika sa engleske verzije wikipedije, druge slike su u mojem vlasništvu i stime autorsko pravo na te slike pripada meni (osim ove prve, u vezi koje ste me opomenuli). Ako možete, objasnite mi što moram ubuduće napraviti ako želim ubaciti sliku sa druge verzije wikipedije (a koja nije javno dobro) u hrvatsku wikipediju i općenito ako stavljam slike sa internet-a, a za koje nisam siguran dali su javno pravo ili ne. Hvala puno!
 
P.S.: inače sam bio u Hrvatskoj prošli mjesec i kupio sam tada "Enter" broj časopisa gdje je bila tema o hrvatskoj Wikipediji i tamo sam i vas vidio. Moram reći na ovom mjestu da ste zgodna osoba. Mislio sam vam to reći ranije, ali sam se predomišljio. Pošto ste mi poslali poruku sada, vidim da je to trenutak da vam nakratko kažem ;). O da, članak o Wikipediji je isto odličan u tom broju časopisa.
 
lijep pozdrav
225

uređivanja

Navigacijski izbornik