Razgovor sa suradnicom:MayaSimFan/Arhiv 5

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Arhiv

Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Portal[uredi kôd]

Evo upisao sam se na listu, hvala na prijedlogu... -- Kingstone 93 17:20, 26. svibanj 2007. (CEST)

Zastave[uredi kôd]

Thnx na onome. Znam da sam to negdje vidio, ali nisam mogao pronaći. :)

Ajd pogledaj Wikipedija:Popis predložaka sa zastavama, uvodni tekst i slovo A, pa ako je tako ok, nastavit ću dalje. Slobodno daj neki komentar :) Pozdrav --Suradnik13 11:46, 27. svibanj 2007. (CEST)

Evo, gotov sam. Sva sreća da si mi dala onaj popis, jer sam bio gotov za sat vremena, inače bi valjda radio tjedan dana :). Moram iščupat iz samih predložaka kodove koji nisu zastupljeni u tablicama. Ono što me brine što je stranica sad dugačka 32kb, a sa boldanim kodovima 34 (iako je boldano meni ljepše). Prepuštam ti dalje :)
Jedna molba. Pogledaj Singapur, kod SIN. Ne prikazuje zastavu, pa ak možeš sredit taj predložak. Thnx --Suradnik13 20:23, 27. svibanj 2007. (CEST)

PE 2007.[uredi kôd]

Ja ću dodati konačni poredak država, tako da neće biti problema. Ona moja tablica je ipak bolja i nužnija, a ono na wikic je napravljeno sa službene stranice Eursonga. Ja sam htio da nekog koga zanima da vidi točne podatke i redoslijed glasovanja, tako mislim da ima kompromis. Ja dodam konačni poredak, a tablica ostane. :-) --Edgar Allan Poe 20:39, 27. svibanj 2007. (CEST)

Majo treba obrisati stranicu Makedonci (Grci) i vratiti povijest na Grko-Makedonci, ovdje je .[1]

Da tu je povijest, treba je prvo uzeti i staviti na Grko-Makedonci i izbrisati asterakijeve izmišljotine Makedonci (Grci). Znači ovo Grko-Makedonci makni, izbroši je a tekst prebaci na Grko-Makedonci sa povjesti teksta koja se nalazi na Makedonci (Grci). Jesi kužila

Bravo Majice, još izbriši ovo. Imišljeni besmisleni naziv. Puno et pozdravljam --Zeljko 21:27, 29. svibanj 2007. (CEST)

Izabrani članak[uredi kôd]

Još nije zaključeno glasovanje za članke kojima je rok za glasanje prošao:-) --Flopy 12:41, 30. svibanj 2007. (CEST)

NATO i Hrvatska[uredi kôd]

Izvini ali zbog pritužbi suradnika13 mijenjao sam linkove na stranici tako da ih bude barem 5 hrvatskih. Tek sam kasnije uvidio da sam usput pobrisao tvoje /ref dodatke. Nisam ih kasnije vraćao jer mislim da će doći do revert rata oko ovog teksta. --Rjecina 15:05, 30. svibanj 2007. (CEST)

Večernja čajanka[uredi kôd]

A do IRCa ne biš prošla? Face-sad.svg--Treecko 22:59, 31. svibanj 2007. (CEST)

novi članci na Wikipediji[uredi kôd]

Molim za malu pomoć. Nedavno sam tek počela raditi na WIkipediji, a zapravo osmislila sam to kao projekt sa mojim učenicima. Budući da mi još uvijek neke stvari nisu jasne, molim uputu što je sve potrebno još dodati u članke da bi bili aktivni. Radi se o člancima Kanal Grande, Ariš, Skener, Čempres, Sekvoja i još nekoliko.

Shvatila sam da bi trebalo na dnu kad su sve napisali postaviti kategoriju i to ću ja sada učiniti, ali me zanima da li je potrebno još što.

--Streppy 11:47, 2. lipanj 2007. (CEST)Streppy, 2.6.07.

Joe Perry[uredi kôd]

Izvin na pitanju, ali zašto si uklonila sliku Joea Perryja sa njegove stranice? - Nightrain_5N 14:28, 2. lipanj 2007. (CEST)

Pisanje članka[uredi kôd]

Hvala na uputama, uhvatila sam se sad u koštac s tim tekstovima, Grande Kanal bi trebalo obrisati, to zaista nije "davanje informacija" nego više izražavanje svog mišljenja.

Dopunjavam članak o gondolama, koji sam izvukla iz ovog prethodnog o Grand Kanalu, da li ako mi trebaju dodatne informacije, mogu jedan dio teksta izvući iz engleskog dijela wikipedije, tako da uzmem interesantne dijelove i prevedene ih uklopim u svoj tekst?

Pozdrav

--Streppy 13:51, 3. lipanj 2007. (CEST)

Pomoć[uredi kôd]

Molim te da mi pomogneš oko dozvole za australsku zastavu. Nisam siguran koju treba staviti... --Data 20:47, 3. lipanj 2007. (CEST) Hvala!

razgovor: skener[uredi kôd]

Evo, još sam malo uobličila skener, pa molim ako je sad sve OK, da se aktivira.

Pozdrav,

--Streppy 23:29, 3. lipanj 2007. (CEST)

Izabrani[uredi kôd]

Zamolio bih čim stigneš da zaključiš ono od prije i započneš novo glasovanje za izabrane, ali po pravilima kako je bilo. :-) --Edgar Allan Poe 16:03, 4. lipanj 2007. (CEST)

Pitanje[uredi kôd]

Zašto mi se stranice čije ime članka sadrži č,ć,ž,š,đ ne otvaraju kada dođem do njih iz index.html dumpa aprila 2007 wikipedije na hrvatskom jeziku?

andrea.belac@pu.htnet.hr

Kategorije za slike[uredi kôd]

Primijetio sam da se kod nas slike ne kategoriziraju u iste kategorije kao i članci, ali u koje se onda kategorije kategoriziraju? Radi se o tome da sam odlučio napisat članak Wikipedija:Stranica s opisom slike jer je bio jedan od najtraženijih pa sam mnogo toga preveo s te engleske stranice. Tamo piše da je kategoriziranje slika poželjno te je objašnjeno da su slike u kategorijama prikazane odvojeno. Ja sam onda to htio provjerit pa sam kategoriziro sliku Slika:Audrey Hepburn 2.jpg. No, poslije sam zaboravio vratit nazad. :) Sad ne znam jel da prepravljam taj članak (i kako) i kako kategorizirati slike na našoj Wikipediji. --Stevo-88 15:42, 8. lipanj 2007. (CEST)

Hvala na objašnjenju! Ajd pogledaj Razgovor o kategoriji:Rješavanje statusa slika pa reci šta misliš (prvo sam htio pitat samo tebe, al sam onda skužio da bih ti zauzeo jedno 3 ekrana stranice za razgovor pa sam odustao. :) ). --Stevo-88 13:41, 9. lipanj 2007. (CEST)

:)[uredi kôd]

IRC? Face-smile.svg--Treecko 22:15, 8. lipanj 2007. (CEST)

Mayo vandal je na vezi briši njegove gluposti --Zeljko 16:20, 9. lipanj 2007. (CEST)

vandala makni mayo, to ti je jura zagorac. --Zeljko 16:28, 9. lipanj 2007. (CEST)

:D[uredi kôd]

Evo, u cijeloj strci, još nisam ni XChat skinuo s neta. Dođem kad ga skinem. Face-grin.svg--Treecko 17:37, 9. lipanj 2007. (CEST)

NASLOVI[uredi kôd]

ok, ako hocete tak nema problema, samo ne vidim zasto se ne mogu stavljati odmah od pocetka sa godinom, tj. volio bi da se vi koji vec duze vreemena radite na wikiju vec dogovorite-jer ti i Roberta ste mi rekli da ne treba uvijek zagrada, dok mi je hrpa drugih rekla kako je najbolje odmah pisati sa godinom->a uostalom zar nije bolje odmah u startu napisati tipa NAZIV (GODINA), pa da se kasnije ne mora ponovno pregledavati i ispravljati-pa ja stvarno ne znam zasto si komplicirati zivot, jer ja sam u zadnjih mjesec dana naletio barem na 10 linkova koji nisu vodili na clanke na koje bi trebali i opet se na kraju moralo ispravljati sa godinom - i tu ne mislim na one koji su vec napisani bez godine, vec na clanke koji ce se tek pisati!! Ako ima dobar razlog zasto ne pisati odmah sa godinom volio bi cuti, jer ako nema stvarno mi nije jasno zasto se koplicira sa naslovima filmova!!--Aqua byte 16:33, 11. lipanj 2007. (CEST)


  • a onda ovako odsad ja pisem sve naslove bez godine, a ako di bude trebalo pisati godinu, nek ju neko od vas dopuni, tj. promijeni ok.!!??--Aqua byte 16:59, 11. lipanj 2007. (CEST)

Majo opet te trebam vidi ovo [2]

Pravila za glasovanje za izabrane članke[uredi kôd]

Glasao sam za članak koji si predložila, a Edgar briše jer da se glasuje tek od ponedljeljka. Dosada nije bilo tako, treba se glasovati odmah po prijedlogu, a ne uvoditi nepotrebne gluposti. Pravila glasanja su prihvaćena i ne može ih se mijenjati. Dakle, je li to sad nešto novo? --Flopy 12:21, 12. lipanj 2007. (CEST)

Samo da dodam u svoju obranu. Pravila su se vratila, a ja sam opet preano i aby mi je brisala, tako da nisam naprvio ništa svojeglavo. --Edgar Allan Poe 12:33, 12. lipanj 2007. (CEST)
Skokneš do IRC-a skeundicu. Neš me zanima. Molim te:-) --Edgar Allan Poe 21:57, 12. lipanj 2007. (CEST)
Ma u redu je. Preveliku buku sam digao zbog toga. Ne zamjeri:-) --Flopy 08:58, 13. lipanj 2007. (CEST)

Opet kategorije slika...[uredi kôd]

Samo bih ti htio ponovo skrenut pozornost na moje pitanje (zadnje, nadam se) ovdje. --Stevo-88 15:16, 13. lipanj 2007. (CEST)

Čini se da mi ono ipak nije bilo zadnje pitanje. :) Znači, u kategoriji "Wikipedijine slike" treba biti samo jedna potkategorija: "Slike prema autorskom pravu". Osim toga, trebaju biti i članci o slikama (tečaj, pitanja, oznake za slike, Stranica s opisom slike, Rezolucija o politici licenciranja itd.). A u kategoriji "Slike prema autorskom pravu" su onda potkategorije "Javno dobro", "GFDL slike", "Pravedna uporaba", "Slike u slobodnoj upotrebi" i eventualno "Slike koje zahtjevaju pripisivanje". A onda su u tim potkategorijama daljnje potkategorije, npr. u kategoriji "Javno dobro" (koja je potkategorija u "Slike prema autorskom pravu") su potkategorije "Javno dobro, zastarjela oznaka", "Slike u javnom vlasništvu", "Slike u javnom vlasništvu u Sjedinjenim Državama" itd. Jesam sad skužio? :D --Stevo-88 16:34, 13. lipanj 2007. (CEST)

Evo ga, sve plave kategorije s dna članka Wikipedija:Slike/Oznake za slike su sređene po kategorijama. Al nemam pojma jel da stvaram i one crvene kategorije (koje ti nisi navela u razgovoru o kategoriji Rješavanje statusa slika), npr. Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 100 godina, Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 50 godina, Slike u javnom vlasništvu čiji je autor umro prije više od 70 godina... Mislim da to nema baš puno smisla. Lako ih je poslije strpat u kategorije jednu po jednu, kad bude takvih slika. --Stevo-88 17:18, 13. lipanj 2007. (CEST)
A ja mislio da su kategorije crvene ak u njih ništa nije svrstano. Svašta... Uglavnom, sad sam ih sve sredio (ostalo je 13 crvenih kategorija u kojima nema ni jedne slike). Kategoriju "Slike koje zahtjevaju pripisivanje" sam taman htio stavit u kategoriju "Rješavanje statusa slika" kad si me pretekla. :) --Stevo-88 23:37, 13. lipanj 2007. (CEST)

trebam malu pomoć :)[uredi kôd]

hey, hvala na privatnoj poruci :). Sliku koju sam htio staviti na hrvatsku wikipediju dolazi sa engleske wikipedije. Dakle, http://en.wikipedia.org/wiki/Alienware. Moram priznati, dosta sam nov u vezi wikipedije, pa molim na raumijevanju, jer namjerno neželim kršit autorska prava ;). Malo me to zbunjuje, jer ima opcija "izaberite licencu", pa moram pazit da izaberem pravu opciju, što izgleda nisam još dobro naučio. Treba mi samo ta slika sa engleske verzije wikipedije, druge slike su u mojem vlasništvu i stime autorsko pravo na te slike pripada meni (osim ove prve, u vezi koje ste me opomenuli). Ako možete, objasnite mi što moram ubuduće napraviti ako želim ubaciti sliku sa druge verzije wikipedije (a koja nije javno dobro) u hrvatsku wikipediju i općenito ako stavljam slike sa internet-a, a za koje nisam siguran dali su javno pravo ili ne. Hvala puno!

P.S.: inače sam bio u Hrvatskoj prošli mjesec i kupio sam tada "Enter" broj časopisa gdje je bila tema o hrvatskoj Wikipediji i tamo sam i vas vidio. Moram reći na ovom mjestu da ste zgodna osoba. Mislio sam vam to reći ranije, ali sam se predomišljio. Pošto ste mi poslali poruku sada, vidim da je to trenutak da vam nakratko kažem ;). O da, članak o Wikipediji je isto odličan u tom broju časopisa.

lijep pozdrav — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Melt (razgovordoprinosi)

slika bez duplog formata svg.png[uredi kôd]

hey, hvala puno na pomoći! ali mi sad nije jasno kako može biti samo .svg završetak slike, kad mi uvijek memorira sliku na desktop u "Alienware Logo.svg.png". Neznam kako mogu samo u .svg memorirat kako ste vi zatražili, jer ako na Desktopu promjenim ime slike iz "Alienware Logo.svg.png" u "Alienware Logo.svg", onda mi se pojavi neka greška i više nemogu otvoriti sliku. Javim se sutra-preksutra opet, moram offline sada. Hvala još jednom =) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Melt (razgovordoprinosi)

Poštovani - poštovana[uredi kôd]

Ma molim Vas u čemu je bit Vašeg brisanja teksta koji sam unio. Bit ću Vam zahvalan ako mi brzo odgovorite koliko Vam je i trebalo za brisanje. Iskoristite VAŠU MOĆ DA MI opišete (da ja razumijem) gdje je bila greška kod popunjavanja wikipwdija

Slike[uredi kôd]

Slike Ray Manzarek su sređene --- Marin Bobek 14:45, 17. lipanj 2007. (CEST)

Evo, i John Densmore je sređen. hvala --- Marin Bobek 14:50, 17. lipanj 2007. (CEST)

UBLB[uredi kôd]

Bog! Mislio sam da se BAR uklope ako se već ne može izbrisati. Ovako stoje već dugo i sumnjam da će itko dopunit. Kasnije, ako bude išta prošireno može se izdvojit. No, ako ste Vi odlučili da to mora pošto-poto ostat na uikipediji kao samostalan članak, onda dobro. No, zamolio bih Vas da vi uklonite predloške, jer meni će sadašnjim tempom učitavanja stranica za to trebati u najmanju ruku 45 min (kao i za postavljanje). Pozz!  Soljanac  Oćeš nešto reć? 20:24, 17. lipanj 2007. (CEST)

oprostite, neide/neželi ići/neznam[uredi kôd]

sorry, probao sam cijeli (!) sat vremena u vezi pretvaranja .svg.png u .svg, ali nisam uspio. Jednostavno slika mi se neda staviti u wikipediju kako ste vi napisali. Pošto sada neznam kako to ide, savjetujem da ovaj put netko to napravi od vas Administrator-a i ako napravi, bilo bi lijepo da mi objasni kako je to napravio, jer meni nije uspjelo. Ili nek se slika ostavi ovakva kakva je, a ja ću iduči puta pripaziti više u vezi stavljanja istog imena sa druge verzije wikipedije. Hvala na čitanju i razumijevanju ;) --melt

Filmski Portal[uredi kôd]

cuo sam da ti održavaš Filmski portal, pa sam ti čisto htio reći kako bi bilo zgodno možda ubaciti na portal da Film "Gradić Peyton" slavi svoju pedesetogodišnjicu.Lijep pozdrav!!--Aqua byte 18:40, 18. lipanj 2007. (CEST)

Budite ljubazni[uredi kôd]

Hvala ti lijepa:-) Ovaj sam predložak stavio na hr.wiki jer nam nažalost često treba da nas podsjeti. --Flopy 11:23, 19. lipanj 2007. (CEST)

Ajd skokni samo min do IRC_a ako stigneš. Jedno kratko pitanje u vezi sa člancima izabranim. --Edgar Allan Poe 11:27, 19. lipanj 2007. (CEST)

Pitanjce[uredi kôd]

Zašto je moj članak "Borland Pascal" obrisan?

Postoji članak Pascal (programski jezik). Svi podaci iz članka Borland Pascal već se nalaze u članku Pascal. --MayaSimFan 19:59, 19. lipanj 2007. (CEST)

Brisanje[uredi kôd]

Ma briši šta te volja. Stvarno mi nije jasno šta sam ovaj put zahe8o, ali polako se navikavam na to u zadnje vrijeme, pa eto neka. Zbogom!  Soljanac  Oćeš nešto reć?

04.[uredi kôd]

04. :-)) --Roberta F. 11:03, 20. lipanj 2007. (CEST)

He,he, ma zalome se i krivi mjeseci :-)) --Roberta F. 11:07, 20. lipanj 2007. (CEST)

SLIKE[uredi kôd]

stavio bi ja sliku New York, New York pod istim nazivom, no taj je već bio zauzet, tj. već je postojala slika grada New Yorka pod tim nazivom na hr.wiki.--Aqua byte 17:29, 22. lipanj 2007. (CEST)

Znam da moraju imati predlozak za dozvolu, naime samo sam zaboravio ga staviti ovaj put, no ako malo bolje pogledaš slike koje sam dosada postavljao vidjet ćeš da sam se držao svih pravila. I da još jedno pitanje ->ima li neko na wikiju da se baš bavi radvojbenim stranicama->mislim kada naletim na pojam i primjetim da treba napraviti razdvojbu kome se najbolje za to obratiti!?Lijep pozdrav.--Aqua byte 13:25, 23. lipanj 2007. (CEST)

sredena je i slika Amadeus--Aqua byte 15:03, 23. lipanj 2007. (CEST)

resident shield[uredi kôd]

kako da mi loada resident shield. automatski ili ručno triban to namistit? West Brom 4ever 07:43, 23. lipanj 2007. (CEST)

pisma savršena, ne mogu namistit resident shield, uopće ne mogu namistit u opcijama uključivanje. :| West Brom 4ever 14:38, 23. lipanj 2007. (CEST)

Hvala[uredi kôd]

Zahvaljujem na odzivu prilikom mog izbora za administratora. Andrej Šalov 15:11, 23. lipanj 2007. (CEST)

Badesar[uredi kôd]

Draga Mayo, daj molim te provjeri taj članak o Badesaru, meni to opasno izgleda kao nečija šala... Slaba sam u povijesti, ali to se ime nigdje ne spominje (kad kažem nigdje, mislim - da prostiš - na druge Wikipedije i Google). A i sam sadržaj djeluje kao nečija šala (možda čak i smiješna)... Hvala! Ygraine 21:56, 23. lipanj 2007. (CEST)Ygraine

pitanje[uredi kôd]

zašto ste izbrisali moj članak o mladenu schwartzu?

Zato što je članak prije za dnevne novine nego za jednu enciklopediju. --MayaSimFan 21:15, 25. lipanj 2007. (CEST)

jedan u nizu.. laku noć :-) West Brom 4ever 01:53, 26. lipanj 2007. (CEST)

defekti, naučia san se ne uzbuđivat ;) West Brom 4ever 02:24, 26. lipanj 2007. (CEST)

ircinho West Brom 4ever 01:47, 28. lipanj 2007. (CEST)

Klijenuti ličnog živca[uredi kôd]

Uredio članak - molim te pogledaj da li je uredu i da li mogu skinuti predloške (one o nije wikipediziran i nema wikipoveznica)! Vedran12 03:10, 28. lipanj 2007. (CEST)

Antidijaroici[uredi kôd]

Pomoć strgal sam nešto! Članak sam počeo razdijeljivati na krivi način, mislim (ustvari gotovo sam siguran).

Napravio sam novi članak Sulfasalazin (uzevši tekst s članka Antidijaroici). Problem je što sam zbrisao taj dio članka na stranici Antidijaroici (što mi baš ne izgleda uredu)! Vedran12 03:48, 28. lipanj 2007. (CEST)

Dodao sam napomenu od kuda je teks uzet na početku članka (ne znam da li je napomena baš kak treba?). Da li je to dovoljno? Tako da mogu nastavit dalje trgat tj. mijenjat članke. Vedran12 04:00, 28. lipanj 2007. (CEST)

Novosti - Šestanovac[uredi kôd]

Bok Mayo, htio sam ti samo reći da u Novostima krivo piše "Šestanovca" jer članak za Šestanovac postoji. Srdačan pozdrav. --Wenders 09:57, 28. lipanj 2007. (CEST)

dva pitanja[uredi kôd]

Lijepi pozdrav! Hvala ti na poslanoj poruci i na informaciji. Dakako, imam i dva-tri upita. Interesira me - ako filozofski vremeplov naraste, a trebao bi - postoji li mogućnost razbijanja tog članka na više manjih (po stoljećima) i kako to izvesti. Dalje, po kojem se kriteriju nekoj izmjeni dodaje prefiks manja. Srdačan pozdrav iz vrelog (danas manje) Sarajeva! --Zdario 10:05, 28. lipanj 2007. (CEST)

Premještanje članka[uredi kôd]

Pozdrav! Zanima me je li potrebno još dodatno nekamo premjestiti članak Grafički dizajn, na kojemu mislim još raditi, ali ne znam koliko i kada ću stići. Za sada sam postavila dvije obavijesti o nepotpunosti članka, pa ne znam je li to dovoljno. Isto pitanje vrijedi i za Vizualni identitet, je li označen kako treba, obzirom da je trenutačno neispravan i nepotpun. --Modra 03:02, 29. lipanj 2007. (CEST)

Ups[uredi kôd]

Joj sorry, zaboravio sam stavit kategorije i interwiki. Poz -- Kingstone 93 10:56, 29. lipanj 2007. (CEST)

Antun iz Padove[uredi kôd]

Sorry tipfeler. 1549. je radio nacrte. Istovremeno baratam s velikom masom podataka pa se zalomi i pogreška.

Pozdrav!

K.G.

Van Buren[uredi kôd]

Sredio sam slike u clanku Van Buren i jos neke koje sam prije postavio. Ostale cu srediti uskoro malo po malo. Ako jos nesto nece valjati sa slikama ostavi mi poruku. Pozdrav! --Vectra 16:45 ,29. lipnja 2007.

g-6-pd[uredi kôd]

Neću ispunit obećanje unutar (samo)zadanog roka.  :(

Molim odgodu uređivanja.  :)

Vedran12 22:35, 1. srpanj 2007. (CEST)

SEKEM[uredi kôd]

pozdrav

zasto si uklanjao/la linkove na engl wiki? stavio sam ih radi jasnoce navedenih pojmova.

tnx,

slaven

Šareni potpisi[uredi kôd]

Bok,

Mayo, možeš li mi reći kako promijeniti potpis da bude onakav kakav imate ti, Kingstone itd. Hvala! - ADvert 00:46, 7. srpanj 2007. (CEST)

Uspio sam, moj novi potpis: - ADvert ( | ) 13:52, 8. srpanj 2007. (CEST)

ircinho West Brom 4ever 00:47, 8. srpanj 2007. (CEST)

Staljinizam i maoizam[uredi kôd]

Maya, zašto si izbrisala ova dva članka? NIje bilo potrebe. A. B.

Bilo je potrebe, maoizam nije jednako Mao Ce Tung, a staljinizam nije jednako Staljin. To je gotovo ravno preusmjeravanju s marksizma na Marxa ili Engelsa. --MayaSimFan 15:42, 8. srpanj 2007. (CEST)

.[uredi kôd]

Majo pa ja sam falio. Pročitao sam jednajebena a ne jednajebrena. Pomislio sam da je vandal, kužiš me. Izvinjavam se njemu i svima. --Zeljko 22:30, 8. srpanj 2007. (CEST)

daj izbriši onaj moj razgovor sa njegove stranice za razgovor, ispao sam ja vandal. Hvala ti, i izvini --Zeljko 22:32, 8. srpanj 2007. (CEST)

..[uredi kôd]

izabrani? West Brom 4ever 18:00, 9. srpanj 2007. (CEST)

malo je zaosta ;) West Brom 4ever 18:28, 9. srpanj 2007. (CEST)

Stranica[uredi kôd]

Zašto ja nemogu uređivati zaštičene stranice kada se ulogiram (npr.Olimpijske igre)' --Haker 18:41, 9. srpanj 2007. (CEST)