Predložak:NS-copyright-tekst2

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Nuvola apps important.svg Zahvalni smo na vašemu doprinosu Wikipediji, no molimo vas da ubuduće ne preuzimate sadržaj s interneta koji nema izričito navedenu neku klauzulu za slobodnu uporabu (npr. javno vlasništvo ili CC BY-SA 3.0). Sadržaj stranica izvan Wikipedije smije se kopirati i postaviti na Wikipediju samo ako je na stranici izričito istaknuta klauzula kojom je kopiranje dozvoljeno. U svim ostalim slučajevima potrebno je dobiti dopuštenje za uporabu sadržaja. Ako imate dopuštenje za preuzimanje sadržaja, ljubazno vas molimo da ga uvrstite među postojeće dopusnice prije nego počnete postavljati preuzeti sadržaj.

Sav sadržaj koji ne odgovara ovim uvjetima postavljen bez prethodno objavljene dozvole, bit će obrisan bez dodatnog objašnjenja. Suradnik koji i nakon upozorenja nastavi postavljati zaštićene radove može biti blokiran. Hvala na razumijevanju.

Uporaba[uredi]

  • Osnovni oblik: {{subst:NS-copyright-tekst2}}
  • Dodatna rečenica: {{subst:NS-copyright-tekst2|Dodatna rečenica.}}
    (dodatna rečenica se ispisuje umjesto rečenice "Hvala na razumijevanju.")
     
  • Ako sadržaj nije obrisan, uz upozorenje suradniku, na vrh teksta koji je preuzet bez dopusnice postaviti predložak {{subst:CBris}}.
Stupnjevi upozorenja
Nivo 1 Nivo 2 Posljednje
{{subst:NS-copyright-tekst1}} {{subst:NS-copyright-tekst2}} {{subst:NS-copyright-tekst!}}