Predložak:Talkbacktiny

Izvor: Wikipedija
Molimo ne rabite ovaj predložak. Za komunikaciju rabite jedan od uobičajenih načina kako održavati dvosmjerni razgovor čitljivim.
Zdravo, Talkbacktiny. Imate novu poruku na [[Razgovor sa suradnikom: {{{1}}}|razgovoru sa suradnikom {{{1}}}]].
==Uporaba==

{{subst:talkbacktiny|vaše suradničko ime}}

Ovaj se predložak mora supstituirati (subst:) ili neće funkcionirati.

Preusmjeravanja[uredi kôd]

Svrha[uredi kôd]

Kada dobiju poruku mnogi suradnici odluče odgovoriti na vašoj stranici za razgovor umjesto na svojoj. Na taj je način svaki suradnik vrlo dobro informiran o odgovorenim porukama s pomoću narančaste obavijesti "imate novu poruku" koju suradnik primi kada je njegova stranica izmijenjena. Konverzacije koje se tako odvijaju među dvjema stranicama za razgovor mogu prilično otežati praćenje povijesti konverzacije čak i onim suradnicima koji sudjeluju u njoj, dok je drugim urednicima vrlo teško dešifrirati trag ako žele pročitati konverzaciju u budućnosti. Kako biste tome doskočili, ovaj predložak omogućuje vam zadržavanje konverzacije na jednoj stranici za razgovor, informirajući istovremeno drugu stranu kojoj ste odgovarali na njezinoj stranici za razgovor.

Postojeći predložak {{Talkback}} iz kojeg je nastao ovaj predložak ima mnogo dodatnih svojstava. Ovaj predložak namijenjen je kao vrlo jednostavna inačica s minimalnim kodom i radi prikazivanja obavijesti manje veličine (eng. "tiny", hrv. "sitan") na suradničkoj stranici za razgovor samo da ih obavijestite da im je odgovoreno na vašoj stranici za razgovor.

Vidi također[uredi kôd]