Razgovor sa suradnikom:178.223.16.228

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Suradnik i članak[uredi]

Pozivamo vas da se prijavite kao suradnik, jer će nam na taj način biti olakšana komunikacija. Prijavljeni suradnici imaju veće mogućnosti uređivanja, a i doprinosi se bilježe pod izabranim suradničkim imenom uz zaštitu privatnosti. Tekstovi koji se postavljaju na Wikipediju trebaju zadovoljavati, između ostalog, i minimum standarda kao što je postavljanje poveznica (kako bi članci bili povezani) i određivanje kategorije. Osim toga članci moraju biti pisani hrvatskim književnim jezikom i ispravnim pravopisom. Za sva ostala pitanja rado će vam pomoći administratori hrvatske Wikipedije ili neki od iskusnijih suradnika. Lijep pozdrav! -- Bugoslav (razg.) 10. travnja 2012., 16:30 (CET)

Članak[uredi]

Korisnik, pardon, suradnik Kubura me sinoć blokirao, s pravom naravno. I ja bih to isto uradio da meni neko kaže da sam cazzo serbo. Ai pravio se da ne razume srpski i zamolio me da pričamo na ruskom. Molim vas, čemu to? Ja zaista nemam nikakvih nacionalnih predrasuda. No to sad nema veze. Iako sam ga lepo zamolio da bar proveri podatak koji sam uneo pre nego što mi vrati izmenu, nije me poslušao. U članku o Srbiji sam stavio da je trenutni predsednik Slavica Đukić-Dejanović. Ne znam koliko je javnost u Hrvatskoj upućena u to, ali Boris Tadić je dao ostavku. Još jednom, evo linkova koji to potvrđuju 1 i 1 i ima ih još gomila, mrzi me da sada tražim. Više se neću javljati, ali bih još jednom zamolio da se ta informacija u članku izmeni. --178.223.16.228 14:21, 10. travnja 2012. (CEST)

Premješteno sa nepripadne stranice.
Ne vidim da si išta pokušao sam dodati u članak.
Sve se vidi u povijesti izmjena.
http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Srbija&action=history
Toliko, -- Bugoslav (razg.) 10. travnja 2012., 16:30 (CET)
Komentar Uklonjen dio rečenice blokiranog suradnika - dio koji je protivan wp:bon wp:szr i netiketi. -- Bugoslav (razg.) 10. travnja 2012., 18:25 (CET)

Vaši "doprinosi" Kafiću[uredi]

Glede ovoga

Puppeter template.svg Prijavljeni ili neprijavljeni suradnici koji neargumentirano napadaju druge suradnike blokiraju se radi kršenja pravila Wikipedije i nepoštivanja civilizacijskih normi.

Ako uočite netočnosti u nekom članku, postupak je sljedeći:

Svaki postupak koji odstupa od gornjeg ne doprinosi boljitku Wikipedije, te Vas molimo poštujte civilizacijske norme i komunicirajte pristojno s drugim suradnicima! --Bugoslav (razg.) 10. travnja 2012., 16:55 (CET)