Razgovor sa suradnikom:216.6.232.238

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Vandalizam[uredi kôd]

Nuvola apps important.svg Ovo je vaše prvo i posljednje upozorenje. Vaši nedavni vandalizmi pokazuju da nemate dobre namjere. Sljedeći put kada napravite štetnu izmjenu, bit ćete blokirani. Hvala na razumijevanju.-- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:02 (CEST)

Osobni napad![uredi kôd]

Puppeter template.svg Prijavljeni ili neprijavljeni suradnici koji neargumentirano napadaju druge suradnike blokiraju se radi kršenja pravila Wikipedije i nepoštivanja civilizacijskih normi.

Ako uočite netočnosti u nekom članku, postupak je sljedeći:

Svaki postupak koji odstupa od gornjeg ne doprinosi boljitku Wikipedije, te Vas molimo poštujte civilizacijske norme i komunicirajte pristojno s drugim suradnicima! -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:02 (CEST)


Blokirati[uredi kôd]

Stop.svg Uređivanja ovog suradnika na Wikipediji nisu pokazala nikakvo iskreno zanimanje za ozbiljne i korisne doprinose.

Predlaže se zauvijek blokirati ovog suradnika. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:02 (CEST)


Brisanje stranice za razgovor[uredi kôd]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju. Možda niste to učinili namjerno, ali vaša je nedavna izmjena uklonila sadržaj na Razgovor sa suradnikom:216.6.232.238. Kako takvi postupci mogu izgledati kao vandalizam, molimo vas da ih izbjegavate bez obrazloženja. Možete pogledati i uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju. -- Bugoslav (razg.) 6. svibnja 2012., 03:09 (CEST)