Razgovor sa suradnikom:78.3.76.179

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Ne možemo se ovako svako malo jedan drugoga uklanjati. Dajte se prvo dogovorite što, kako i zašto (s drugim suradnikom), pa onda nastavite surađivati. Hvala na razumijevanju i lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 11:22, 19. studeni 2008. (CET)

Molim vas da se regi9strirate, da bih znao s kime razgovaram. A onda možemo popričati o ovom što vas tišti. Pozdrav --ARMchoir 14:37, 19. studeni 2008. (CET)

jedan suradnik radi na vrstama i to je link na buduće stranice tamo. To vrijedi i za commons, već sam razgovara s ... za neke slike ribica, pa će se i te stranice popuniti. A da bih izbjegao kasnije vraćanje na te strane, odmah stavljam poveznice, u dogovoru, naravno. pozdrav.
slažem se ali, zašto izostaviti neke buduće poveznice, jer nakon završetka ovog pisanja, pitanje jest kada će ponovno netko ispravljati ove stvari

i zapamti, nisam te jučer blokirao, niti to tražio, nemam potrebe za tim. Vidim da nisi pročitao odgovor na mojoj stranici na tvoj komentar

i zašto i dalje uporno tjeraš svoje, zbilja tražiš blokadu
još jedno pitanje, hoćeš li molim te, preuzeti da pratiš kada će napisati te stranice na wikivrstama, pa onda vrati poveznice, da se ja ne moram brinuti oko toga.
Naravno da neću, niti vidim potrebe za tim. Postoji više od tisuću članaka o živom svijetu i nisam vidio da netko stavlja linkove unaprijed. Tako ne vidim razloga ni da ti stavljaš linkove unaprijed, pogotovo nakon šta sam se uvjerio da linkovi postavljeni i prije 40 dana i dalje pokazuju na nepostojeće stranice.
Bolje je da nedostaju linkovi nego da su krivi. Da je tvoja logika dobra, onda bi imali te linkove na svakoj stranici o životinji, a ja to baš i ne vidim. --78.3.76.179 15:23, 19. studeni 2008. (CET)