Razgovor sa suradnikom:Crveni Hrvat

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Spominju se Dukljani, a ti valjda znaš da su oni bili Crveni Hrvati, i da su preci Bokelja i Crnogoraca. --Zeljko 23:43, 22. travanj 2007. (CEST)

Mislim da je ovo suradnik NI, koji se sada pojavljuje pod drugim imenom, i pokazuje isti interes devastiranja stranica koje se tiču Crnogoraca, Bokelja i sl.. Prvo je bio Crnogorac, pa Paštrović, pa Vasojević, a sad je Crveni Hrvat. Ako griješim, unaprijed se izvinjavam. Pa provjerite. --Zeljko 00:53, 23. travanj 2007. (CEST)

Čudna stvar, nema nam suradnika NI da preuredi Crnogorce, a nema ni Crvenog Hrvata koji hoće da se naglasi da su Crnogorci porijeklom od naroda čije si je ime uzeo. Da, baš čudno!

Glavno da smo izbrisali cijelu povijest Bokelja. Napisat ne znamo ništa ali znamo brisat, i poznamo dobro političke parole sa nacionalističkih govora koje neki toliko vole, pa bi htjeli njima pišemo povijest. Dobro kaže Crveni Hrvat, sram nas budi? Ovo mu je doprinos. Malo je veći od suradnika NI. Nije ništa napisao, ali nije ništa ni izbrisao. Ali ja još uvijek mislim, nije li to naš, Crnogorac ili Paštrović ili Vasojević, ili tko zna što je sad. -Pa, ako nije, što se ne javi?! --Zeljko 11:36, 30. travanj 2007. (CEST)

! Zeljko, pa što ti misliš da sam ja, neki ludi manijak??? --NI (razgovor) 20:45, 4. lipanj 2008. (CEST)