Razgovor sa suradnikom:Dr.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Drago mi je što je još neko uvideo retrogradnu pojavu na Wikipediji, kakva je Marven (ili kako već). Pošto je Wikipedia deo Wikimedije, možemo se zajednički obratiti Meti na kojoj bi izneli trenutno stanje ove Wikipedije. Uz malo volje i vrenoće, verujem da bi postigli odgovarajuće rezultate u smislu smaknuća dotičnog fašiste. Isti je slučaj sa bs Wikipedijom, zbog čega sam "podneo ostavku" na mesto ambasadora sr Wikipedije. Možeš mi se obratiti na moj stranici za razgovor na sr Wikipediji ukoliko imaš neki predlog. U svakom slučaju podržavam tvoju kampanju. Pozdrav, --Pokrajac 15:22, 11 August 2005 (CEST)


Pozdrav, Dr! Kao što sam jučer najavio, izbrisao sam uvredljiv razgovor sa stranice Kafića. Ako nisi vidio dvije poruke administratora koje su stavljene nakon tvoje, ovdje ti ih prenosim kao informaciju:

Wikipedia ne odobrava osobne napade na suradnike, kao što možete pročitati na ovoj službenoj stranici. Ostavit ću gornje priloge do sutra, kako bi ostali suradnici vidjeli o čemu se radi, a onda ću ih izbrisati zbog uvredljiva sadržaja. Ako suradnik Dr. ili netko drugi ima prigovora na doprinose suradnika Mira Harvena, molim da ih iznese bez osobnih napada. Ovdje želimo raspravu, a ne vrijeđanje. --Zmaj 16:02, 11 August 2005 (CEST)
Brisati, a ukoliko korisnik Dr. ne promijeni stil pisanja, pristup hr wikipediji bit će mu zapriječen trajno (u ovom trenutku korisnik je blokiran na 24 sata, molim shvatiti to kao žuti karton zbog stila neprimjerenog wikipediji). Wikipedija nije blog, niti žuti tisak, nego enciklopedija. Ukoliko neki korisnik nije zadovoljan s pisanjem nekog drugog suradnika (korisnika) wikipedije, može problem riješiti direktno s dotičnim, a ako tako ne ide, preko administratora. Drugi načini nisu dozvoljeni, i neće biti tolerirani. SpeedyGonsales 23:57, 11 August 2005 (CEST)

Moram ti reći jednu važnu stvar: nemam apsolutno ništa protiv tebe osobno, a siguran sam da nema ni Speedy. Svaki je suradnik na hrvatskoj Wikipediji dragocjen. Treba surađivati, to je jedino što ima smisla. --Zmaj 16:19, 12 August 2005 (CEST)