Razgovor sa suradnikom:Hardy~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Dobrodošli na Wikipediju!

Za početak da Vam olakšam rad na Wikipediji pogledajte Wikipedija:Uvodni tečaj tu ćete naći skoro sve odgovore na pitanja kako pisati i uređivati članke.

U vezi autorskih prava u članku Isusovci dijelovi teksta od Položaj Krista u načelu i temelju je istovjetan sa dijelovima teksta sa web stranice http://www.isusovci.hr/teodv.html. Znači da se radilo o prepisivanju :-). Stvar je u tome da se ne smiju stavljati zaštićeni radovi na ovu slobodnu enciklopediju (kao što i piše u dnu ove stranice). A budući da ste isusovac mislim da se braća u Kristu neće ljutiti zbog autorskih prava.

Možete pogledati i u Kategoriju crkveni redovi jer nam tamo treba pomoć u popunjavanju članaka :-).

Pozdrav, Andrej Šalov 18:36, 22. studenog 2005. (CET)

hvala[uredi kôd]

hvala na pomoći! iskoristit ću uvodni tečaj wikipedije. nisam Vas razumio što ste htjeli napisati pri kraju jer kao da nedostaju neke riječi ("Možete pogledati i u jer nam tamo treba pomoć u popunjavanju članaka.") Hardy 19:59, 22. studenog 2005. (CET)

Htio sam reći da možete pogledati i u Category:Crkveni redovi jer nam tamo treba pomoć u popunjavanju članaka.:-), da malo pogledate ako je nešto neispravno vi se ipak više razumijete u to. U nju možete najlakše doći tako da upišete ovo što je u italiku u tražilicu s lijeve strane i otvorit će vam se kategorija u kojoj su svi članci o crkvenim redovima. Naravno da Vas nitko ne spriječava da pišete o bilo čemu drugom.:-) U kafiću sam ostavio poruku suradnicima što se tiče potpisa i odgovora pa pogledajte i tamo.

Andrej Šalov 19:56, 22. studenog 2005. (CET)

Čestitka[uredi kôd]

Čestitam na prvoj wiki godišnjici :-)). Pozdrav --Roberta F. 13:39, 22. studeni 2006. (CET)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:02, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:12, 19. travnja 2015. (CEST)