Razgovor sa suradnikom:Ladyblue

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošla!

Ne ide ti još od ruke, ali možda krene :-) Na engleskoj wikipediji se rabi izraz: be bold!, na hrvatskom bi mogli reći: "Smjelo u nove radne pobjede!" :-) SpeedyGonsales 18:08, 20. studenog 2005. (CET)


Ma, pokušala sam svoj grad prezentirati kroz ono što znam o njemu, no očito to nije to... Sorry svima, tekst je otvoren za preuređivanje svakom kome se ne sviđa!

Nemoj Antine komentare shvaćati osobno :-), istina jest da članak nije napisan u enciklopedijskom stilu, ali članak nije loš! Uz malo dotjerivanja članak je OK. SpeedyGonsales 18:27, 26. studenog 2005. (CET)
Potpisujem speedijev komentar :) --Ante Perkovic

Ok, ok :) Ladyblue 18:15, 1.12.2005

Prva Wiki godišnjica[uredi kôd]

Čestitam ti prvu godišnjicu rada na Wikipediji. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 22:58, 14. studenog 2006. (CET)


hvala najljepša! :) --Ladyblue 17:51, 16. studenog 2006. (CET)

Nedorađeni članci[uredi kôd]

Ako imaš vremena, možda bi mogla pogledati svoj članak o Fotokemijskom smogu i malo ga urediti. Npr. na njemu uopće nema poveznica, a i kategorije će drugi morati postavljati umjesto tebe. Nije to nama neki veliki problem, ali s obzirom da ni tebi ne bi bio problem, slobodan sam zamoliti te da baciš pogled na članak. Ako imaš pitanja, slobodno mi se obrati na mojoj stranici za razgovor. Lijep pozdrav :)) --Treecko 18:29, 17. prosinac 2006. (CET)

Taman sam počela sa sređivanjem tog članka, kao i onog pod nazivom Smog, tako da budete bez brige :) --Ladyblue

Evo mene opet! :) Samo bih ti htio predložiti da suradniku odgovaraš na njegovoj stranici za razgovor, jer u protivnom, on tvoj odgovor pročita rijetko ili nikad. Isto tako, zamolio bih te da koristiš tipku na dolje priloženoj slici, jer stalnim spremanjem članka zatrpavaš povijest stranice. Eto, to bi bilo to. Ako imaš neka pitanja, samo reci! Lijep pozdrav :))--Treecko 18:45, 17. prosinac 2006. (CET)

Nema na čemu, drago mi je da sam ti mogao pomoći. Što se poveznica tiče, slobodno možeš maknuti predložak {{wikipoveznice}} kada smatraš da si postavila sve poveznice. Naravno, sve ovisi o dužini članka. Ako je članak prilično dug, i ima više podnaslova, bilo bi poželjno kada bi svaki podnaslov imao nekoliko poveznica. Inače, radiš odličan posao! Ako imaš nekih pitanja ili trebaš pomoć, slobodno mi se obrati, ili nekim drugim suradnicima. Siguran sam da će ti svi rado pomoći. Lijep pozdrav :))--Treecko 21:10, 18. prosinac 2006. (CET)