Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Sinisa

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Tekstovi su ti OK, ali bilo bi krasno da koristiš slova šđčćž, jer dulji tekst ispravljati je stvarno gnjavaža... Fala unaprijed. SpeedyGonsales 22:04, 4 Dec 2004 (CET)

Cao Speedy Gonzales. Kao sto vidis ja sam novi ovdje. Prije nekoliko dana sam potpuno slucajno naletio na engleske stranice i sa njh na nase. Mogu ti reci da sam bio iznenadjen i Wikipedijom i njenom idejom. Ja sam inace elektricar pomorac i imam sreca da na brodu imamo internet. sve ono sto sam napisao napisao sam u slobodno vrijeme ( i malo u radno vrijeme, znas ti nas sa naseg kraja svijeta. Valjda ti je sada jasno zasto nisam upotrebljavao nase znakove. Ali kao sto si mozda primjetio, sam sam ih ispravio. Instalirao sam i hrvatsku tipkovnicu i po tipkama moga laptopa napisao hrvatske znakove.

Jos moram malo skuziti kako uploadati slike i to je to. --Sinisa 05:59, 5 Dec 2004 (CET)


Dobrodošao! Postoje dva načina za upload slika, prvi je ako želiš postaviti sliku koja je po nečem specifična, onda koristi poveznicu Postavi datoteku koju vidiš u okviru alati s lijeve strane (Što vodi ovamo, Povezane promjene, Postavi datoteku, Posebne stranice). Time će slika biti dostupna samo na hrvatskoj wikipediji.
Druga mogućnost je prijaviti se na commons.wikipedia.org, i postaviti sliku tamo, čime je onda slika dostupna svim wikipedijama (ako se radi o nekomu ili nečemu što je od općeg značaja, ili o čemu postoji već članak na engleskoj wikipediji, onda je to preferirani način), a procedura je ista, jedino što tamo naravno nema Postavi datoteku, nego je Upload file, i to je to.
Usput, bilo bi zgodno da pročitaš Wikipedija:Stil, a na vrhu te stranice imaš još par poveznica na članke korisne novim korisnicima. SpeedyGonsales 12:52, 5 Dec 2004 (CET)