Razgovor sa suradnikom:Stipe Mustapić

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju![uredi]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 20:49, 10. lipanj 2007. (CEST)

Slike[uredi]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.
Nuvola apps important blue.svg

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 29. svibnja 2009. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--frk@ 23:40, 15. svibanj 2009. (CEST)


Slika s greškom[uredi]

Ako server kaže da je greška, onda je vjerojatno u pitanju problem u samoj slici. Da nije možda prevelika? --Ante Perkovic (razgovor) 09:13, 21. svibanj 2009. (CEST)

Stipe, svatko ovdje ima neke svoje projekte. Preporučio bih ti da ipak naučiš raditi sa slikama. Nije teško :). --Ante Perkovic (razgovor) 06:31, 25. svibanj 2009. (CEST)

Pa ako je istina ti što piše onda je u redu. --Zeljko (razgovor) 23:59, 30. svibanj 2009. (CEST)

Slika kornjače[uredi]

Bok Stipe! Bacio sam malo oko na sliku Slika:Testudo graeca ae4243-1-.jpg, pa malo na njemačku Wikipediju de:Benutzer:Mayer_Richard, malo na web stranice samog autora slike. Richard Mayer očito je sam stavio neke svoje slike kako na njemačku, tako i na englesku Wikipediju pod slobodnom licencijom (GFDL), ali ti nisi napisao otkuda si uzeo sliku (s Wikipedije ili Richardovih web stranica ili si ju dobio od Richarda samog), nego si napisao Vlastito djelo postavljača, postavljač si ti, a autora si lijepo naveo i to je očito Richard. Ispravi ono što piše pod izvor (napiši tu URL web stranice s koje si uzeo sliku, ako je bilo tako, ili slika dobivena od autora putem e-maila ako je bilo tako), i sve će biti u redu. Lijep pozdrav! SpeedyGonsales 00:42, 31. svibanj 2009. (CEST)

Naslovi i sadržaj[uredi]

Kad u članku ima 3 ili više naslova, sadržaj se automatski pojavi. Ako ne želiš sadržaj u članku, možeš napisati na početku retka (obično se to piše na početku članka) "__NOTOC__" (dakle dvije podcrte, NOTOC velikim slovima, kao no table of contents, i opet dvije podcrte). Suprotno dobiješ ako napišeš "__TOC__". Ali te oznake se u pravilu ne rabe u glavnom imenskom prostoru, nego samo izvan njega kad postoji potreba. To piše i negdje u sustavu Pomoći, ali ne znam napamet gdje :-). SpeedyGonsales 00:38, 5. lipanj 2009. (CEST)

Kornjače[uredi]

Bok, Stipe :)

Sredio sam malo tvojih 8 stranica s kornjačama, pa vidi koje su bile promjene. Pozdrav ;). --93.143.55.224 15:52, 14. listopada 2009. (CEST)

Zagreb[uredi]

Na službenoj stranici grada Zagreba naveden je podatak o broju stanovnika [1]. Podatak je doduše iz 2001., ali tada je bio posljednji popis stanovništva. Ne znam odakle tebi broj koji si unio, ali sam ga uklonio jer nisi naveo izvor. Novi popis stanovništva je vrlo brzo, u travnju ove godine i zato treba pričekati do tada i objave novog službenog broja stanovnika. --Flopy razgovor 21:10, 11. veljače 2011. (CET)

Obična Čančara[uredi]

Pozdrav. Htio bih te samo pitat, jel imaš nekakav izvor za ovaj podataka. Lijep pozdrav --Culo-sija Mil Land Vehicle Icon.svg 23:39, 19. listopada 2013. (CEST)

Pozdrav[uredi]

Slobodno nas i češće posjetite, nećemo se žaliti. Face-wink.svg BlackArrow (razgovor) 00:42, 18. siječnja 2014. (CET)

Iđe li kako?[uredi]

Iđe li kako, Stipe? Kubura (razgovor) 02:17, 4. kolovoza 2015. (CEST)

Evo ide pomalo.Jel se znamo mi?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Stipe Mustapić (razgovordoprinosi) 18:27, 16. kolovoza 2015.

Komunikacija s drugim suradnicima[uredi]

Information.svg
Stipe, druge suradnike poštujemo tako što im odgovaramo na njihovoj stranici za razgovor. Na taj način sugovornik će dobiti obavijest o novoj poruci. Kako bi komunikacija između suradnika bila što uspješnija, molimo proučite kako održavati razgovor među suradnicima. Molimo, uvažite ovu preporuku.
Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. --Ivica Vlahović (razgovor) 20:36, 16. kolovoza 2015. (CEST)

Ovo nije bilo konstruktivno uređivanje[uredi]

Ovo nije bilo konstruktivno uređivanje [2], a ni ovo [3]. Ne čini takve stvari. Nisi obogatio članak, nego si obrisao tuđi prijašnji konstruktivni rad. Kubura (razgovor) 05:55, 31. kolovoza 2015. (CEST)

Prikaži[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  00:13, 29. studenog 2015. (CET)


U redu. Stipe Mustapić (razgovor) 00:16, 29. studenog 2015. (CET)

Gripe[uredi]

[4] A odbojkaši(ce), rukometaši(ce)? Kubura (razgovor) 20:48, 4. prosinca 2016. (CET)

Apsint točnije ABSINTHE[uredi]

Poštovanje, tekst koji sam stavio na wikipediu je moj tekst i između ostalog konkretne činjenice o Absinthe temi koje ne možete nači na internetu osim na mojim stranicama i stranicama Bairnsfathera. Na temelju ćega je tekst maknut i zbog ćega s obzirom da su informacije na internetu jedan te isti tekst u svijetu i lažna propaganda koja nema veze sa istinom i povijesti absinthea koja je starija od 2500 godina. Ako imate kakva pitanja slobodno se javite. Daniel Dragojevic 091-484-7786 jedina osoba u Hr koja uči ovaj retardirani narod kaj je Absinthe zadnjih osam godina. Hvala — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Lakat Artemisia (razgovordoprinosi) 16:40, 6. rujna 2017. (CEST)