Space Station Tycoon

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Current game event marker Ovaj članak sadrži informacije o nadolazećoj Wii video igri.
Sadržaj članka će se mijenjati pojavljivanjem više informacija o video igri. Sjetite se citiranja službenog izvora za detalje.
Space Station Tycoon
Space Station Tycoon.JPG
Boxart igre
Proizvođač(i) Wahoo Studios
Izdavač(i) Namco Bandai
Nadnevak izlaska TBA
Žanr(ovi) Strategija, Simulacija
Način(i) igre jedan ili više igrača
Dobna granica ESRB: RP (Rating Pending)
Platforma Wii, PlayStation Portable
Ulazni uređaji Wii Remote
Medij(i) Wii optički disk

Space Station Tycoon je video igra za Wii[1] i PlayStation Portable proizvođena u Wahoo Studiosima (proizvođač igre Outpost Kaloki X) i izdana od strane Namco Bandaia. U ovoj simulacijskoj igri, igrači uzimaju uloge Shawna i njegovog majmuna pomoćnika, Tama, dok grade i unaprijeđuju svemirske postaje. Ova igra će prezentirati još 30 različitih likova. Prikazat će sistem baziran na nivoima, gdje igrači moraju riješiti skupinu zadataka -- uključujući rješavanje laganih slagalica -- kako bi nastavili na sljedeći nivo i dalje nadograđivali svoje carstvo.

Igra obećaje igračima korištenje motion sensing mogućnosti Wii Remotea kako bi kreirali gravitacijske točke i za interakciju između njih i objekata u okolini, izvodeći zadatke poput hvatanja asteroida da ne udari u njihovu svemirsku postaju. Biti će također mogućnost više igrača, kao i kooperacijskih igračih elemenata.

Izvori[uredi VE | uredi]

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]


Nuvola apps package games.png Nedovršeni članak Space Station Tycoon koji govori o računalnim i video igrama treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.