Suradnik:Fskobic

Izvor: Wikipedija

Student Zagrebačke škole ekonomije i managementa, popularno zvanog ZŠEM ili Njavro.

O meni[uredi | uredi kôd]

Rođen 30. kolovoza 1988., u Zagrebu, Hrvatska. Živi u zagrebačkom naselju Jarun.

Svoje obrazovanje započeo je u Osnovnoj školi Bartola Kašića, nastavio u IV. gimnaziji u Utrinama, a trenutno je student I. godine ZŠEMa.

Srednjoškolski 'portal'[uredi | uredi kôd]

Od jeseni 2006. vodi i uređuje web-stranicu cetvrtazagreb.googlepages.com koja je ujedno i neslužbeni portal IV. gimnazije, Zagreb. Na toj stranici, učenicima srednjih škola dostupan je raznolik sadržaj, od skripti za učenje i lekcija iz određenih predmeta za učenike četvrtih razreda do raznih videa, slika, tekstova sa izleta, te ponekih bisera koje su izvalili učenici i profesori. Dosta profesora IV. gimnazije prihvatilo je te skripte kao dobar izvor za učenje. U samo par mjeseci nakon ponovnog početka rada stranice nakon ljetne pauze, broj posjeta je prešao brojku 2800, a stranicu osim učenika IV. gimnazije koriste i pojedinci iz ostalih škola grada Zagreba, a tako i još rjeđi pojedinci iz raznih krajeva Hrvatske.

Većinu skripti napisao je Filip Škobić, dok sve veći i veći broj skripti pišu bivši i sadašnji učenici gimnazija. Tako se nadam uskorom proširenju 'biznisa' i na prva tri razreda srednje škole. Osim toga, u budućnosti će na toj stranici bit dostupne i upute za pisanje maturalnog rada, savjeti i skripte za maturu, savjeti i skripte za prijemne na fakultete, te osobni dojmovi pojedinih fakulteta da bi budući studenti mogli pročitati iskustva sadašnjih studenata na njihovim faxevima i da bi tako mogli laške odabrati svoj fakultet. Za to će biti potrebno još dosta truda od strane Urednika stranice, ali i aktivacija ostalih učenika i studenata koji imaju volje.

Na naslovnoj strani je napravljen mali shoutbox koji služi kao glavni oblik komunikacije između korisnika i urednika stranice, dok je u rubrici Kontakt navedeno i par ostalih načina na koje je urednik, aka Skripta-guy dostupan.