Dodatak:Popis Naruto Shippuden epizoda

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Ovo je Popis epizoda za novu anime Naruto seriju Naruto: Shippūden. Za originalni popis epizoda iz serije Naruto, pogledajte Popis Naruto epizoda.

Popis epizoda[uredi VE | uredi]

1. sezona: 2007.[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
1 Dolazak kući 帰郷 Kikyō Homecoming 15. veljače 2007.
2 Akatsuki kreće u akciju 暁、始動 Akatsuki, shidō Akatsuki makes its move 15. veljače 2007.
3 Rezultat treninga 修行の成果 Shugyō no seika The results of training 22. veljače 2007.
4 Jinchūriki Pijeska 砂の人柱力 Suna no Jinchūriki Jinchūriki of the Sand 1. ožujka 2007.
5 Kao Kazekage...! 風影として…! Kazekage to shite...! As the Kazekage...! 15. ožujka 2007.
6 Misija izvršena ノルマクリアー Norumakuriā Quota Cleared 29. ožujka 2007.
7 Udari, Kankuro! 疾走れカンクロウ Shissōre Kankurō Dash, Kankuro 29. ožujka 2007.
8 Tim Kakashi spreman 出撃、カカシ班 Shutsugeki, Kakashi han Team Kakashi deployed 12. travnja 2007.
9 Jinchūrikijeve suze 人柱力の涙 Jinchūriki no namida The Jinchūriki's tears 12. travnja 2007.
10 Jutsu pečaćenja: Iluzijski pečat devet zmajeva 封印術・幻龍九封尽 Fūin Jutsu: Genryū Kyū Fūjin Sealing Jutsu: Illusionary Dragon Nine Seal 19. travnja 2007.
11 Učenik medicinske ninje 医療忍者の弟子 Iryō ninja no deshi The medical ninja's pupil 26. travnja 2007.
12 Odluka umirovljene stare gospođe 隠居ババアの決意 Inkyo babaa no ketsui The retired old lady's determination 3. svibnja 2007.
13 Sudbinom predodređen susret 因縁あいまみえる Innen aimamieru A destined meeting 10. svibnja 2007.
14 Narutov razvoj ナルトの成長 Naruto no seichō Naruto's growth 17. svibnja 2007.
15 Tajna sfera - Naziv joj je...! 隠し玉 名付けて…! Kakushi dama - Nazukete Hidden sphere - It is named...! 24. svibnja 2007.
16 Tajna Jinchūrikija 人柱力の秘密 Jinchūriki no himitsu The secret of Jinchūriki 31. svibnja 2007.
17 Gaara umire! 我愛羅死す! Gaara shisu! Gaara dies! 7. lipnja 2007.
18 Provala! Ulaz gumba kuke 突入!ボタンフックエントリー Totsunyū! Botan fukku entorī Break in! Button hook entry 21. lipnja 2007.
19 Zamke se aktiviraju! Protivnici Tima Guy 罠作動!ガイ班の敵 Torappu sadō! Gai han no teki Traps activate! Team Guy's enemies 5. srpnja 2007.
20 Hiruko vs. dva kunoichija ヒルコVS二人の女忍者 Hiruko vs. futari no kunoichi Hiruko vs. two kunoichi 19. srpnja 2007.
21 Sasorijevo pravo lice サソリの素顔 Sasori no sugao Sasori's real face 26. srpnja 2007.
22 Chiyine tajne sposobnosti チヨの奥の手 Chiyo no oku no te Chiyo's secret skills 2. kolovoza 2007.
23 Otac i majka 『父』と『母』 "Chichi" to "Haha" Father and Mother 2. kolovoza 2007.
24 Treći Kazekage 三代目風影 Sandaime Kazekage The Third Kazekage 9. kolovoza 2007.
25 Tri minute života i smrti 生と死の三分間 Sei to shi no san bun kan Three minutes of life and death 16. kolovoza 2007.
26 10 lutaka vs. 1000 lutaka 十機vs百機 Jū hata vs hyaku hata 10 Puppets vs 100 Puppets 23. kolovoza 2007.
27 Nemogući san 叶わぬ夢 Kanawanu yume The impossible dream 30. kolovoza 2007.
28 Probuđene zvijeri 蘇る獣たち Yomigaeru kemono-tachi The revived beasts 13. rujna 2007
29 Kakashi prosvijetljen! カカシ開眼! Kakashi kaigen! Kakashi Enlightened! 27. rujna 2007.
30 Estetičnosti jednog trenutka 瞬間の美学 Shunkan no bigaku Aesthetics of an Instant 27. rujna 2007.
31 Nasljednik 継がれゆくもの Tsugareyukumono The Inheritor 18. listopada 2007.
32 Povratak Kazekagea 風影の帰還 Kazekage no kikan Return of the Kazekage 25. listopada 2007.

2. sezona: 2007.-2008.[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
33 Nova meta 新たなる目標 Aratanaru tāgeto The new target 28. studenog 2007.
34 Formiranje! Novi Tim Kakashi 結成!新カカシ班 Kessei! Shin Kakashi han Formation! New Team Kakashi 15. studenog 2007.
35 Nepotrebni dodatak 画蛇添足 Gadatensoku An unneeded addition 22. studenog 2007.
36 Lažan smiješak 偽りの笑顔 Itsuwari no egao Feigned smile 29. studenog 2007.
37 Neimenovan 『無題』 Mudai Untitled 29. studenog 2007.
38 Imitacija borbene simulacije 模擬戦闘訓練 Mogi sentō shimyurēshon Imitation battle simulation 6. prosinca 2007.
39 Most Nebesa i Zemlje 天地橋 Tenchikyō The Bridge of Heaven and Earth 13. prosinca 2007.
40 Devetorepa oslobođena 天地橋 Kyūbi kaihō The Nine-Tails unleashed 20. prosinca 2007.
41 Top-secret misija 極秘任務 Gokuhi ninmu Top-secret mission 20. prosinca 2007.
42 Orochimaru VS Jinchuriki 大蛇丸VS人柱力 Orochimaru tai Jinchūriki Orochimaru VS Jinchuriki 10. siječnja 2008.
43 Sakurine suze サクラの涙 Sakura no namida Sakura's tears 17. siječnja 2008.
44 Istina o borbi 戦いの顛末 Tatakai no tenmatsu The truth about the fight 24. siječnja 2008.
45 Posljedice izdaje 裏切りの果て Uragiri no hate The results of betrayal 31. siječnja 2008.
46 Nedovršena stranica 未完の頁 Mikan no pēji Unfinished Page 7. veljače 2008.
47 Ušuljaj se! Brlog zmija otrovnica 潜入!毒蛇の巣窟 Sennyū! Dokuja no ajito Sneak in! Den of the poisonous snake 14. veljače 2008.
48 Veze つながり Tsunagari Bonds 28. veljače 2008.
49 Nešto važno 大切なモノ Taisetsu na mono Something Important 6. ožujka 2008.
50 Slikovnica priča priču 絵本が語る物語 Ehon ga kataru monogatari Picturebook tells a story 13. ožujka 2008.
51 Ponovni susret 再開 Saikai Reunion 20. ožujka 2008.
52 Moć Uchihe うちはの力 Uchiha no chikara The power of Uchiha 20. ožujka 2008.
53 Naslov 題名 Taitoru Title 3. travnja 2008.

3. sezona: 2008.[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
54 Noćna mora 悪夢 Akumu Nightmare 3. travnja 2008.
55 Vjetar 旋風 Kaze Wind 17. travnja 2008.
56 Previjanje うごめく Ugomeku Squirm 24. travnja 2008.
57 Lišen vječnog sna 奪われた永眠り Ubwareta nemuri Deprived of eternal sleep 8. svibnja 2008.
58 Samoća 孤独 Kodoku Loneliness 8. svibnja 2008.
59 Novi neprijatelj 新たな敵 Aratana teki New Enemy 15. svibnja 2008.
60 Promjenjivost 有為転変 Uitenpen Mutability 22. svibnja 2008.
61 Kontakt 接触 Sesshoku Contact 29. svibnja 2008.
62 Drug チームメイト Chīmumeito Teammate 5. lipnja 2008.
63 Dva kralja 二つの玉 Futatsu no tama Two Kings 19. lipnja 2008.
64 Crni signal vatre 漆黒の狼煙 Shikkoku no Noroshi Jet-Black Signal Fire 3. srpnja 2008.
65 Spuštanje mraka 暗黒の施錠 Ankoku no Sejō Lockdown of Darkness 3. srpnja 2008.
66 Oživljene duše 黄泉がえる魂 Yomigaeru tamashii Revived Souls 10. srpnja 2008.
67 Borba za svakoga それぞれの死闘 Sorezore no shitō Everyone's Struggle 24. srpnja 2008.
68 Vrijeme buđenja 目覚めの刻 Mezame no Toki Time of Awakening 31. srpnja 2008.
69 Očaj 絶望 Zetsubō Despair 31. srpnja 2008.
70 Rezonanca 共鳴 Kyōmei Resonance 7. kolovoza 2008.
71 Moj prijatelj 友よ Tama ya My Friend 14. kolovoza 2008.

4. sezona: 2008.[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
72 Tiho prilazeća prijetnja 忍び寄る脅威 Shinobiyoru kyōi The Quietly Approaching Threat 21. kolovoza 2008.
73 Invazija Akatsukija 暁”侵攻 Akatsuki shinkō Akatsuki's Invasion 28. kolovoza 2008.
74 Ispod zvijezdanog neba 星空の下で Hoshizora no moto de Under the Starry Sky 4. rujna 2008.
75 Molitva starog redovnika 老僧の祈り Rōsō no inori The Old Monk's Prayer 11. rujna 2008.
76 Slijedeći korak 次なる段階 Tsuginaru suteppu The Next Step 25. rujna 2008.
77 Uzdižuće srebro 棒銀 Bōgin Climbing Silver 25. rujna 2008.
78 Odluka 下された裁き Kudasareta sabaki The Judgment 2. listopada 2008.
79 Neispunjen vrisak 届かぬ絶叫 Todokanu zekkyō Unfulfilled Scream 2. listopada 2008.
80 Poslijednje riječi 最期の言葉 Saigo no kotoba Last Words 16. listopada 2008.
81 Tužne vijesti 悲しき報せ Kanashiki shirase Sad News 23. listopada 2008.
82 Tim Deset 第十班 Daijuppan Team Ten 30. listopada 2008.
83 Meta: naciljana 標的捕捉 Tāgetto Rokkuon Target: Locked On 6. studenog 2008.
84 Kakuzove sposobnosti 角都の能力 Kakuzu no nōryoku Kakuzu's Abilities 13. studenog 2008.
85 Zastrašujuća tajna 恐るべき秘密 Osorubeki himitsu The Terrifying Secret 20. studenog 2008.
86 Shikamaruova genijalnost シカマルの才 Shikamaru na sai Shikamaru's Genius 4. prosinca 2008.
87 Proklinjući nekoga, kopaš sam svoj grob 人を呪わば穴二つ Hito o norowaba ana futatsu When You Curse Someone, You Dig Your Own Grave 4. prosinca 2008.
88 Stil vjetra: Spiralni shuriken 風遁·螺旋手裏剣! Fūton: Rasenshuriken! Wind Style: Rasen Shuriken! 11. prosinca 2008.

5. sezona: 2008.-2009.[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
89 Cijena snage 力の代償 Chikara no daishō The Price of Power 18. prosinca 2008.
90 Odlučnost Shinobija 忍びの決意 Shinobi no ketsui A Shinobi's Determination 25. prosinca 2008.
91 Orochimaruovo skrovište otkriveno 発見 大蛇丸のアジト Hakken — Orochimaru no ajito Orochimaru's Hideout Discovered 8. siječnja 2009.
92 Susret 遭遇 Deai Encounter 15. siječnja 2009.
93 Spajanje srca 通い合う心 Kayoiau kokoro Connecting Hearts 22. siječnja 2009.
94 Noć kiše 雨一夜 Ame hitoyo A Night of Rain 29. siječnja 2009.
95 Dvije čari ふたつのお守り Futatsu no omamori The Two Charms 5. veljače 2009.
96 Neprijatelj praznog pogleda 見えざる敵 Miezaru teki The Unseeing Enemy 12. veljače 2009.
97 Labirint iskrivljenog odraza 乱反射の迷宮 Ranhansha no meikyū The Labyrinth of Distorted Reflection 19. veljače 2009.
98 Meta se pojavila 現れた標的 Arawareta hyōteki The Target Appears 26. veljače 2009.
99 Divljajuća zvijer 荒れ狂う尾獣 Arekurū Bijū The Rampaging Tailed Beast 5. ožujka 2009.
100 U magli 霧の中で Kiri no naka de Inside The Mist 12. ožujka 2009.
101 Osjećaji svih それぞれの想い Sorezore no omoi Everyone's Feelings 26. ožujka 2009.
102 Regrupiranje! 再編成! Saihensei! Regroup! 26. ožujka 2009.
103 Barijera zatvaranja četiri kuta 結界四方封陣 Kekkai Shihō Fūjin" The Four-Corner Sealing Barrier 9. travnja 2009.
104 Raskid kristalnog stila 晶遁崩し Shōton kuzushi Breaking the Crystal Style 9. travnja 2009.
105 Bitka za barijeru 結界攻防戦 Kekkai kōbōsen The Battle Over the Barrier 16. travnja 2009.
106 Crvena kamelija 赤い椿 Akai tsubaki Red Camellia 23. travnja 2009.
107 Gorki neprijatelji zajedno 呉越同舟 Goetsudōshū Strange Bedfellows 30. travnja 2009.
108 Kamelijin putokaz 椿の道標 Tsubaki no michishirube Guidepost of the Camellia 7. svibnja 2009.
109 Protunapad ukletog znaka 呪印の逆襲 Juin no gyakushū Counterattack of the Curse Mark 14. svibnja 2009.
110 Sijećanje na krivnju 罪の記憶 Tsumi no kioku Memory of Guilt 21. svibnja 2009.
111 Polomljeno obećanje 砕かれた約束 Kudakareta yakusoku Shattered Promise 28. svibnja 2009.
112 Mjesto za povratak 帰るべき場所 Kaerubeki basho A Place to Return To 4. lipnja 2009.

6. sezona: 2009.[uredi VE | uredi]

Ep# Hrvatski naslov Japanski naslov Engleski naslov Originalni datum prikazivanja
Kanji Romaji
113 Zmijin učenik 大蛇の瞳孔 Daija no dōkō The Serpent's Pupil 11. lipnja 2009.
114 Sokolovo oko 鷹の瞳 Taka no hitomi Eye of the Hawk 18. lipnja 2009.
115 Zabuzin mač 再不斬の大刀 Zabuza no daitō Zabuza's Blade 25. lipnja 2009.
116 Čuvar željeznog zida 鉄壁の番人 Teppeki no bannin Guardian of the Iron Wall 2. srpnja 2009.
117 Jugo sjevernog skrovišta 北アジトの重吾 Kita ajito no Jūgo Jugo of the North Hideout 9. srpnja 2009.
118 Formacija! 結成! Kessei! Formation! 23. srpnja 2009.
119 Kakashi kronike ~ Muški život na bojnom polju ~ 1. dio カカシ外伝~戦場のボーイズライフ~前編 Kakashi Gaiden ~ Senjō no bōizuraifu ~ Zenpen Kakashi Chronicles ~ Boys' Life on the Battlefield ~ Part 1 30. srpnja 2009.
120 Kakashi kronike ~ Muški život na bojnom polju ~ 2. dio カカシ外伝~戦場のボーイズライフ~後編 Kakashi Gaiden ~ Senjō no bōizuraifu ~ Kōhen Kakashi Chronicles ~ Boys' Life on the Battlefield ~ Part 2 30. srpnja 2009.
121 Okupljanje 動き出すものたち Ugokidasumono-tachi" Assemble 6. kolovoza 2009.
122 Lov 探索 Tansaku The Hunt 13. kolovoza 2009.
123 Sukob 激突! Gekitotsu! Clash! 20. kolovoza 2009.
124 Umjetnost 芸術 Geijutsu Art 27. kolovoza 2009.
125 Nestanak 消失 Shōshitsu Disappearance 3. rujna 2009.
126 Sumrak 黄昏 Tasogare Twilight 10. rujna 2009.
127 Legenda o odvažnom ninji ~ Jiraiya ninja svitak ~ 1. dio ド根性忍伝~自来也忍法帖~前編 Dokonjō ninden ~Jiraiya ninpōchō~ Zenpen Tales of a Gutsy Ninja ~Jiraiya Ninja Scroll~ Part 1 24. rujna 2009.
128 Legenga o odvažnom ninji ~ Jiraiya ninja svitak ~ 2. dio ド根性忍伝~自来也忍法帖~後編 Dokonjō ninden ~Jiraiya ninpōchō~ Kōhen Tales of a Gutsy Ninja ~Jiraiya Ninja Scroll~ Part 2 24. rujna 2009.

Pogledaj također[uredi VE | uredi]