Razgovor sa suradnikom:Bero123

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --MayaSimFan

13:08, 31. kolovoz 2008. (CEST)

Osnove[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--D tom 19:05, 7. rujan 2008. (CEST)

Bok, vjerojatno si nešto pomiješao, ja naime nisam pisao ništa o noniju. Ali pogledao sam o čemu se radi, pa vidim da nije problem oko točnosti podataka već oko neuređenosti teksta. Naime svaki članak na Wikipediji mora zadovoljiti neke minimume što se tiče uređenosti, u suprotnom se dotični tekst u dogledno vrijeme ili ukloni ili označi kao nezadovoljavajućim. Kako bi mogao prikladno urediti svoj tekst prouči uvodni tečaj, a ako i dalje zatreba savjet ili pomoć slobodno pitaj. Vidim da te gore suradnik Dtom već upozorio na ovo, ne znam zašto si ignorirao. Lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 23:28, 7. rujan 2008. (CEST)

Upute[uredi kôd]

Molim te, procitaj upute, po tvojim je doprinosima ocito da nisi. Noni je u ocajnom stanju i preporucam da ga ili popravis ili prestanes pepavit. --Pancho W. Villa (razgovor) 10:09, 24. rujan 2008. (CEST)

Tvoja promjena je vraćena iz razloga jer si stavljao velika slova, pisao bez razmaka, a da nisi baš ništa dodao. Kao što ti je već rečeno - pročitaj upute!
Što se tiče "informacija" iz prve ruke, nađi za njih reference jer nitko ovdje ne može provjeravati čija teta uzgaja noni i slične stvari. Kad bi svima vjerovali na riječ, ovdje bi bio kaos. Zato mamo jedno od najsonovnijih pravila wikipedije: Wikipedija:Literatura. Vidi i en:WP:OR. --Ante Perkovic (razgovor) 17:49, 26. rujan 2008. (CEST)