Razgovor sa suradnikom:Cherokee

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Pitanja - ovdje možete postaviti pitanja tehničke naravi

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, a u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 13:17, 11. lipanj 2008. (CEST)

naslovi[uredi kôd]

Pokušaj stavljati po dva == u naslove sa obe strane !--Uskboy 22:35, 9. kolovoz 2008. (CEST)

Dobro.Cherokee (razgovor) 22:39, 9. kolovoz 2008. (CEST)


molba odbijena, zbog višestrukog nepoštavanja kulture govora, napada i vrijeđanja, i to ne samo na ovom projektu. Mogu jedino razmislit o tome da ne blokiram i ovaj račun, pošto se radi o istoj osobi. --Dalibor Bosits © 00:07, 11. kolovoz 2008. (CEST)

Molim te da mi odblokiraš, jer mi se ne dâ uređivat pod ovim nadimkom. A što se tiče napada/vrijeđanja mogu samo reć da su me natjerali neke b****** koje govore neke netočne stvari (Razgovor Hrvati BiH). Što se tiče Mesića na wikiizreke (kako već) to sam jednostavno morao jer ono nisu izreke nego jednostavno izjave koje graniče sa glupošću, ali zašto niste stavili i onu njegovu najpametniju izreku svih vremena Mi nismo nikad ratovali sa Crnom Gorom... osim u ovom zadnjem ratu.Cherokee (razgovor) 21:25, 11. kolovoz 2008. (CEST)

Zašto ne možeš uređivati pod ovim imenom? Na Wikipediji postoje stvari koje se ne toleriraju, a to je napadačko ponašanje, vrijeđanje i slično. Kako će to izgledati, ako ja odblokiram tvoj račun, a ti opet ponoviš istu stvar, a opravdavaš se ovako: to sam jednostavno morao. Hvala unaprijed na odgovoru, lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 21:52, 9. listopad 2008. (CEST)
Nije stvar u tome da Ja nešto dobivam ili gubim, jer se ne radi ni o meni ni o tebi, to bih volio da razumiješ, a nismo ni na pijaci da se tako pogađamo. U znak dobre volje odblokirat ću ti drugi račun, smatram da svatko ima pravo na drugu priliku, ja ću ti je drage volje pružiti. Molim te da uređuješ u skladu s Wikipedijinim pravilima ponašanja i uređivanja i želim ti uspjeh u tome. Lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 20:35, 10. listopad 2008. (CEST)