Razgovor sa suradnikom:Dario Zornija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Bok, znam, misliš da se ne bi trebao javljati? ili što? Stranica nema kategoriju, zato je plus ;o) --Dalibor Bosits © 16:43, 26. svibanj 2008. (CEST)

Aha, onda super ;o))) --Dalibor Bosits © 16:48, 26. svibanj 2008. (CEST)

HotCat[uredi kôd]

Za brzo mijenjanje kategorija, imas jedan trik.

Idi na "moje postavke" (gore desno), odaberi "JS ekstenzije (gadgets)" (zadnji tab), odaberi "HotCat" i klini na "snimi postavke"..

Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:26, 28. svibanj 2008. (CEST)

Provas Shift+Reload, Ctrl + F5 ili kako se vec u tvojem browseru forsira reload. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:39, 28. svibanj 2008. (CEST)
bok, očisti cache opet, možeš probat s ovim gore, za operu/IE ctrl+F5 ili za lisicu (firefox) shift+ctrl+r. Pozdrav ;o)--Dalibor Bosits © 13:03, 29. svibanj 2008. (CEST)

Naselja[uredi kôd]

Molim te, sredi naselja kako ih i inače sređujemo: Predložak:Abecedni popis naselja u RH. Dakle, skupni predložak, postavljen na svakoj stranici popisa, lijepa tablica, kategorije...--Pancho W. Villa (razgovor) 08:12, 10. rujan 2008. (CEST)

Ptičje vrste[uredi kôd]

Ma slažem se, samo molim te, ne diraj sada ništa, jer još nešto radim, pa da ne uletimo u istovremene promjene. Branka France (razgovor) 18:26, 11. prosinac 2008. (CET)

Trebaš bota?[uredi kôd]

Bok,

Vidim da imaš puno posla sa malim dosadnim izmjenama na Dodatak:Abecedni popis ptičjih vrsta: C.

Molim te, daj napravi samo po jednu željenu promjenu, te mi na stranici za razgovor daj diff u kojem si tu promjenu napravio i objasni što točno želiš da ja (tj. bot) napravim. Ja ću lako složit bota da napravi isti posao 500 puta, bolje nego da se ti i Željko maltretirate satima. Ovo vrijedi i za ubuduće. --Ante Perkovic (razgovor) 11:25, 17. prosinac 2008. (CET)

[1]

--ARMchoir 10:59, 18. prosinac 2008. (CET)

Molba[uredi kôd]

Vidim da koristiš za životinje predložak {{mrva-biol}}. Molim te da umjesto toga koristiš predložak {{mrva-život}}, jer se tako bolje grupiraju i lakše kasnije nađu. Pozdrav Branka France (razgovor) 10:43, 19. prosinac 2008. (CET)

A čuj, iskreno, ja ne znam odgovor. Ali pokušaj pogledati malo na wikivrstama, a čak i na commonsima...nekako se, bar ja, orijentiram prema tim izvorima kad klasični izvori zakažu, što se najčešće događa kad životinje nisu iz našeg podneblja (a naročito kad je riječ o rodovima). Nova istraživanja DNK donose veliki broj novih informacija, i cijela sistematika živog svijeta, ne samo ptica, je u velikom "previranju", no dok nešto ne postane općeprihvaćeno proteći će vode Savom....a na wiki je stav, da se držimo općeprihvaćenih stavova (barem ovoj našoj).

Imam još dva prijedloga, ili molbe ili upute:

  • vrste, kad je riječ o latinskim imenima, piši u kurzivu, i, još važnije,
  • kad u nekoj skupini, porodici ili rodu, ima samo jedna vrsta, onda nema smisla pisati o višoj skupini. Tada se piše o toj, jedinoj vrsti, a onda se svi odgovarajući lat. nazivi, porodice, reda...preusmjeravaju na tu, jedinu pripadajuću vrstu. Nije dobro vrstu preusmjeravati na rod ili porodicu, a nema se o čemu drugom pisati nego samo o toj vrsti.

Znam da sam ja komplicirana, rijetko od prve uspijem baš dobro objasniti što mislim. Ako nisam uspjela, pitaj me:) Pozdrav Branka France (razgovor) 11:29, 19. prosinac 2008. (CET)

Ne trebaš premještati članak na pravilan naslov nekoliko mninuta nakon posljednje izmjene drugog suradnika - to nije dovoljno - već pričekaj barem 60 minuta.--Vatrena ptica (razgovor) 16:13, 30. ožujak 2009. (CEST)
Možda i hoće, uvijek treba pretpostaviti da autor još radi na članku.--Vatrena ptica (razgovor) 16:47, 30. ožujak 2009. (CEST)

Ispravak[uredi kôd]

Bok, imam jednu ispravku u vezi gornjeg razgovora između tebe i Vatrene. Naime, suradnica se očito nenamjerno prevarila i malo izmjenila "uputu" :-). Ti možeš kad god hoćeš mijenjati naziv članak, bez obzira na vrijeme kada je nastao. Ovo (nepisano) pravilo od 60 minuta se odnosi na prebacivanje članka na razgovor kada je članak loše uređen te nema veze s imenom članka.--Saxum 19:45, 30. ožujak 2009. (CEST)

Premda se anonimni suradnik na stranici Razgovor:Istočno Sarajevo nije baš najkulturnije izrazio, čini mi se da njegova primjedba ima osnove. Možeš li ti, obzirom da poznaš materiju, provjeriti/ispraviti podatak o broju stanovnika u članku? --Mario Žamić (razgovor) 15:30, 6. travanj 2009. (CEST)

Zahvaljujem što si obavio moj posao ispravkom pravopisnih grešaka, jer članak sam prevodio na brzinu pa mi se dosta toga potkralo no uvjeravam te kako mi se to inače ne događa, barem ne često! Veliki pozdrav! :)

Mjesne zajednice u Općini Novo Sarajevo[uredi kôd]

Interesantno, po kartama na svakoj pojedinoj stranici, sve mjesne zajednice Novog Sarajeva se nalaze negdje u gornjem toku Neretve, između Konjica i Nevesinja. Odakle si izvukao ove podatke o zemljopisnoj širini/dužini??? --Ante Perkovic (razgovor) 07:17, 9. travanj 2009. (CEST)

Nisu preveliki nego su na krivom mjestu. Valjda bi ti bolje od mene trebao znati naći Sarajevo na mapi BiH. Vidiš di je koridor za Goražde na karti? On ide preko Trnova, koje je na istočnom rubu Bjelašnice. E pa Sarajevo je sjeverno, ne južno od Bjelašnice. Ne znam kako čitaš podatke, ali čitaš ih krivo. Vjerojatno pretvaraš minute i sekunde u decimale. Pitaj tatu da ti pomogne. Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 09:47, 9. travanj 2009. (CEST)

Vrhbosna[uredi kôd]

Bok,

Je li Vrhbosna = Vrhbosanska nadbiskupija? --Ante Perkovic (razgovor) 11:58, 7. svibanj 2009. (CEST)

Bok Dario, budeš ti preuzeo uređivanje Samire da ne radimo dupli posao (maloprije sam i ja radio na ljiljanu a ti si bio brži :-)))). Pozdrav, --D tom 10:02, 1. lipanj 2009. (CEST)

ma mislio sam na članak i poveznice :-))))--D tom 10:07, 1. lipanj 2009. (CEST)

Hvala Daki, već sam postavila zahtjev, upravo na onu stranu. Nitko mi još nije odgovorio, pa sad ne znam dal da tražim kojeg admina da mi pomogne il da čekam. Jednom sam tražila pomoć i dobih je a i kritiku da to više ne radim. Pa evo, više pomoć ni ne tražim. Sad mi je čudno što mi govore da ne znam ovo ili ono, a nitko nije htio divanit. Samo par vas. Hvala --Sammi (razgovor) 17:01, 14. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Tvoj uradak[uredi kôd]

Bog, Dario.
Kategoriju koji si ti kreirao "sport u Sarajevo" sam morao pobrisati i kreirao sam novu "šport u Sarajevu". Nema mogućnosti preusmjeravanja, nažalost. Objašnjenje je na Kafiću. Kubura (razgovor) 04:54, 17. studenog 2009. (CET)

klima[uredi kôd]

Može izvor za ovo?--MAN_USK recider 15:11, 8. srpnja 2010. (CEST)[odgovori]