Razgovor sa suradnikom:Deki147gta

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Nogometaši[uredi kôd]

Dobra večer suradniče :)). Vidim da "zaplavljuješ" članke nogometnih klubova. Zamolila bih te da kad napišeš neki članak istom dodaš i kategoriju. U tvom je slučaju to većinom kategorija Nogometaši ili srpski nogometaši. Dobro bi došla i još koja rečenica u člancima i datum i mjesto rođenja. Ako ti zatreba pomoć samo javi. Pozdrav --MayaSimFan 20:17, 24. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Samo daj. Uvijek je lijepo kad se nekome da raditi :)). Vidim da si već dosta toga savladao, a pogledaj još malo moje promjene na npr. članku Ivica Kralj ovdje. Bilo bi zgodno i da napišeš nešto o sebi na svojoj suradničkoj stranici da na bude crvena, možda da dodaš koji suradnički okvirić - evo popisa. A evo i službena dobrodošlica, za to nikad nije kasno:

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

Znam da sam te sad bombardirala informacijama, ali tako, da slučajno nešto ne zaboravim reći

--MayaSimFan 20:32, 24. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Malo naputaka[uredi kôd]

Pozdrav, Deki. Prvo, na wikipediji se piše hrvatskim jezikom. U to ulazi i pisanje naziva mjeseca u nadnevcima. Hrv.wikipedija je štivo, ne tekst na bušenoj kartici ili binarni kôd sa gomilama brojeva, hrvatski čitatelji ovdje čitaju štivo, ne dekodiraju gomilu brojaka, oni moraju ovo razonodno čitati, a ne mozgati.
Drugo, pripazi na velika i mala slova kod naziva država. Vidim iz prve, kod Ace Stojkova, Macedoniju si napisao malim slovom, i to bez poveznice.
Treće, navedi kojim se športom navedeni športaš bavi. Nije u redu da čitatelj mora shvaćati što je pjesnik htio reći. Igrač kao napadač, iz njekeg grada, igrao je za deset klubova... kojih? Koji šport? FK? Fiskulturni klub? Fistball klub? Franjarski klub? Futuristički klub? Francuski kruh? Fildžan kahve?
Odmah navedi kojim se športom navedeni športaš bavi.
Četvrto, potrudi se navesti i vanjske poveznice za rečene igrače. Međuwiki poveznice su vrlo poželjne. Svakako kategoriziraj članke. Ignoriranje ovih pravila može rezultirati brisanjem članaka po kratkom postupku, bez prethodne najave. Kubura 02:53, 26. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Još naputaka. Moraš navesti obvezno čiji je državljanin određeni igrač. Bezveze navođenje kojekakvih igrača ne prolazi ti tek tako ovdje, moraš imati kriterij. Poželjno je navoditi igrače koji igraju za državna predstavništva (ili igrama zaslužuju nazočnost na nogometnim i inim susretima predstavništava vlastitih zemalja), bezimencima/beznačajnim igračima nije ovdje mjesto. Njih se smatra mogućim predmetom brisanja, stoga nemoj nimalo trošiti energiju pišući o njima.
Kada navodiš klubove, budi određen, pogledaj ima li već na hr.wiki otvoren članak koji govori o željenom klubu. Nemaš nijedan članak o Zenithu, jer nijedan klub ne postoji pod tim imenom. Kod slavenskih država i naroda, nemoj pisati imena prema eng. pravopisu. To ovdje ne prolazi. Tjapučkin nije Tiapouchkine. Dalje, navedi iz kojeg je grada taj klub (skoro nijedan klub ovdje nema članak, a da mu u nazivu članka nije i ime grada). Rapida ima gomilu, ali Rapid Beč je druga stvar. Naziv za klub Croatia nije dovoljan. Postoji [[Croatia Zagreb]], [[Croatia Zmijavci]], [[Croatia Bogdanovci]], [[Croatia Melbourne]], [[Croatia Sydney]]... Kubura 03:05, 26. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Upozorenje[uredi kôd]

Suradničke stranice se NE SMIJU VANDALIZIRATI a to povlači za sobom blokiranje. Ovo je bilo upozorenje. --Andrej Šalov 18:55, 27. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Tvoji doprinosi[uredi kôd]

Bok i dobrodošao :))

Da ne duljim sa objašnjenjima, najbolje malo poviri na stranice koje si uređivao i pogledaj koje su promjene napravljene iza tebe, te iz toga pokušaj izvući neke smjernice za daljnji rad. Mislim da je većina tvojih članaka ušninkana do kraja, ali neke su prebačene na stranice za razgovor jer su bile prekratke i/ili bez dovoljno suvislih informacija (recenzije igrača nisu baš poželjne jer su subjektivne, sorry :-/).

Imaš par riječi na srpskom, ali vidim da si se potrudio dosta toga i prevesti (barem ono što je samo e==>ije), na čemu sam ti zahvalan.

Nadam se da ćemo vidjeti još dosta tvojih doprinosa! --Ante Perkovic 12:22, 28. rujna 2006. (CEST)[odgovori]