Razgovor sa suradnikom:Flot~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Suradnik
Razgovor
eMail
Članci
Moj pesak
Ostalo
Nagrade

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

Drugi jezici

Dobrodošlica[uredi kôd]

Ne možeš sam sebi dati dobrodošlicu, već ti to daje netko od suradnika.--Vatrena ptica 20:06, 4. kolovoz 2008. (CEST)

Može, malac.--Vatrena ptica 22:01, 4. kolovoz 2008. (CEST)

Suradnica Vatrena Ptica je pretpostavljam mislila i na tvoj kratki staž na hr.wiki. Pozdrav i jedno malo upozorenje: ako i kada budeš pisao nove, odnosno upotpunjavao članke, bilo bi sasvim uredu da pišeš na hrvatskom jeziku, a obzirom na tvoje godine, mislim, da ce ti u početku biti malo teško. No, sve se brzo nauči posebno kad se oće.--Uskboy 23:14, 4. kolovoz 2008. (CEST)

ОНДА ЋЕ СВЕ БИТИ УРЕДУ. Nadam se da ćemo dobro surađivati ;)--Uskboy 17:25, 5. kolovoz 2008. (CEST)

Ha, nisu Hrvati zatupljeni... znam ja svašta.... Uredu :))!--Uskboy 00:10, 6. kolovoz 2008. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Ako je slika na srpskoj vikipediji, onda je nema na hrvatskoj.--Vatrena ptica (razgovor) 16:04, 11. rujan 2008. (CEST)

Na njemčakom vojnom zapovjedniku F. P.--Vatrena ptica (razgovor) 16:18, 11. rujan 2008. (CEST)

Videla sam je ovde.--Vatrena ptica (razgovor) 16:33, 11. rujan 2008. (CEST)

Autopatrol[uredi kôd]

Ne postoji mjesto za takav zahtjev. O autopatrol statusima odlučuju oni koji vide razliku između patropliranih i nepatroliranih promjena, dakle postojeći admini i patroleri.

--Ante Perkovic (razgovor) 11:22, 21. travanj 2009. (CEST)

Također nigdje. Patroleri pomažu adminima i oni sami, u dogovoru s postojećim patrolerima dogovaraju kome dati staus "autopatrol". Evo ti i popisa partolera i autopatrolera.
Patroleri moraju biti dovoljno iskusni da bi dobili tu funkciju, a za autopatrol je dovoljno da si dovoljno dobar da nitko ne popravlja iza tebe.
Zašto sve ovo pitaš? --Ante Perkovic (razgovor) 11:36, 21. travanj 2009. (CEST)
Olakšao bi posao patrolerima pod uvjetom da za tobom ne treba ništa ispravljati. Poanta je da oni za kojima ne treba ispravljati budu patrolirani, a oni za kojima treba, ili za koje još nismo sigurni, budu i dalje praćeni. S obzirom da na tvom članku Politika Sjedinjenih Američkih Država još uvijek stoji predložak da nije preveden sa srpskog, zaključujem da za tobom još treba ispravljati i da ne bi bilo dobro dati ti autopatrol status. Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 12:03, 21. travanj 2009. (CEST)
Prvo, ako misliš filozofirai o sličnosti srpskog i hrvatskog, idi na sh:, tamo će te objeručke prihvatiti. Radije nemoj ovdje započinjati takve rasprave jer to ne vodi nikud, što je već dokazano 1,000 puta, a možeš samo iznervirati sugovornika. Mene nisi, jer sam navikao da te stvari ponavljam, ali tek toliko da znaš za ubuduće.
Drugo, ako misliš doprinositi, bolje se potrudi naučiti hrvatski, a kud ćeš bolje prilike nego popravljanjem vlastitog članka.
Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 13:14, 22. travanj 2009. (CEST)
Shvaćam. Oprosti na tonu, ako je zvučalo neprikladno. Nažalost, ja danas ni sutra nemam vremena, ali možeš pitati u kafiću. Ako se bojiš da će ti članak biti pobrisan, kopiraj ga negdje u svoj imenski prostor (samo izostavi kategorije). --Ante Perkovic (razgovor) 13:21, 22. travanj 2009. (CEST)

Što misliš da je netočno?--Uskboy 16:29, 22. travanj 2009. (CEST)

Najbolji članci su oni izabrani, jer oni su najkvalitetniji, neutralno i točno pisani članci, inače, da je točnost podataka u članku o Pokemonima osporena, ne bi ni bio izabrani članak (iako neki imaju predloške za održavanje wikipedije, ali mislim da su svi stavljeni nakon što su postali naj članak).--Vatrena ptica (razgovor) 18:28, 22. travanj 2009. (CEST)

Uvodni tečaj[uredi kôd]

Flot, molim te upoznaj se s Wikipedijom na hrvatskome jeziku, prouči uvodni tečaj, vrlo pozorno pročitaj pravila Wikipedije na hrvatskome jeziku, kao i wikipedijine predloške. Ako želiš surađivati na Wikipediji na hrvatskome jeziku, potrudi se pisati hrvatskim jezikom i latiničnim pismom, jer će u protivnom tvoji doprinosi biti uklonjeni. Lijep pozdrav --Roberta F. 18:36, 22. travanj 2009. (CEST)

Prijevod i oblikovanje članka[uredi kôd]

Flot, žao mi je, zaista nemam vremena za prepravljanje toga članka i njegov prijevod. Članak bi trebalo započeti kao na en:wiki: Politics of the United States takes place in the framework of a presidential, federal republic where the President of the United States (the head of state and head of government), United States Congress, and judiciary share federal powers, and the federal government shares sovereignty with the state governments. Federal and state elections generally take place within the lines of a two-party system, although this is not enshrined in law... ili de:wiki: Das politische System der Vereinigten Staaten umfasst die staatlichen Institutionen, die politischen Entscheidungsprozesse und deren Ergebnisse als Summe der Gesetze und Verordnungen in den Vereinigten Staaten. Es gründet auf der Verfassung von 1787. Aufgrund der historischen Entwicklung der Vereinigten Staaten ist die Außenpolitik des Landes zu einer ungewöhnlich starken Konstante des politischen Systems geworden..., proširiti, dodati podnaslove, izvore, literaturu. Možeš zamoliti nekog drugog suradnika ako ti želi pomoći. Članak o Pokemonima je, ako se ne varam, prijevod s en:wiki, prethodni izdvojeni članci nisu imali tako stroge kriterije kao današnji i zato je uz oznaku izdvojenog članka mjesec i godina kada su bili izabrani, jer neki od njih danas ne bi zadovoljili kriterije, no onda su bili primjereni. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 22:25, 22. travanj 2009. (CEST)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:02, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:12, 19. travnja 2015. (CEST)