Razgovor sa suradnikom:Hoz41 1

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 23:07, 23. ožujak 2007. (CET)

Hoz41[uredi kôd]

Pretpostavljam da si zapravo Hoz41, rađe ću te odblokirati nego da otvaraš nove suradničke račune, reci da li bi to bilo bolje? Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 23:07, 23. ožujak 2007. (CET)

Inače si mogao i dalje pisati na svojoj suradničkoj stranici i kada si blokiran. --Roberta F. 23:08, 23. ožujak 2007. (CET)

Odblokiran ti je tvoj "stari" suradnički račun, možeš raditi dalje pod svojim starim nickom. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 23:17, 23. ožujak 2007. (CET)

Vrijeđanje[uredi kôd]

Bok,

Maknuo sam uvredljiv sadržaj sa tvoje suradničke stranice. Koliko se ja sjećam, bio si blokiran s razlogom. Ako ti sve druge koji ne misle ko ti smatraš balkanskim budalama, to je tvoja stvar, no to mišljenje ćeš morati zadržati za sebe. Pozdrav. --Tycho Brahe 21:41, 26. ožujak 2007. (CEST)