Razgovor sa suradnikom:Hoze

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Bistrik[uredi kôd]

Pozdrav suradniče, zamolio bih te da ne radiš preusmjeravanja na nepostojeće stranice bez obzira na to planiraš li napisati članak. Kad članak bude napisan, onda se rade preusmjeravanja, lijep pozdrav! LukaKrstulović 13:14, 25. svibanj 2007. (CEST)


Dobrodošlica[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 11:02, 4. lipanj 2007. (CEST)

Stranica suradnika[uredi kôd]

Malo sam ti popravila suradničke okviriće na tvojoj stranici, ako ti se tako ne sviđa, promijeni. Ukoliko imaš neka pitanja, slobodno pitaj, rado ćemo ti pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 11:09, 4. lipanj 2007. (CEST)

Dobrodslica[uredi kôd]

Dobrodosao Hoze. I da, da te uputim u jednu stvar kada odgovaras na neciju poruku, nemoj to ciniti na svojoj stranici, vec klikni na link na kojem pise ime tog suradnika, to ce te odvesti na njegovu stranicu i ondje na stranici razgovor ostavi njemu poruku, a ne na svojoj stranici. Također, ukoliko budes mislio raditi filmske clanke slobodno mi se obrati sto god ti treba, jer ja vecinom radim na tom podrucju. Lijep pozdrav--Aqua byte 11:16, 4. lipanj 2007. (CEST)

Predložak Citat2[uredi kôd]

Dragi Hoze, jako mi se sviđa novi predložak za citate, na kojemu si ti radio. Puno je bolji od staroga. No, imam jednu primjedbu. Ako je citat kraći od jednoga reda, tada se on centrira, umjesto da ima samo uvlaku: evo kako je to ispalo na Tales#Mudre izreke. Hoćeš li razmotriti moj prijedlog da i ti kratki citati budu samo uvučeni, a ne centrirani:)? Hvala! Ygraine 11:38, 8. lipanj 2007. (CEST)Ygraine

Već sam vidjela rezultate na članku 'Tales'.. Upravo to je trebalo! Hvala na trudu i strpljenju! Ygraine 21:46, 9. lipanj 2007. (CEST)Ygraine