Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Invisibleman

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju![uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 22:38, 14. studeni 2007. (CET)

matija ivanić[uredi kôd]

Pozdrav, lijepo piše ispod okvira za tekst: NE POSTAVLJAJTE RADOVE ZAŠTIĆENE AUTORSKIM PRAVIMA BEZ DOZVOLE! Također, pjesmama nije mjesto na wikipediji, no još više: na hrvatskoj wikipediji se koristi hrvatski jezik. Molim vas da pročitate kratki uvodni tečaj. Ako budete imali kakve nedoumice slobodno uitajte, lijep pozdrav. --Dalibor Bosits 22:57, 14. studeni 2007. (CET)

Također, ne stavljaju se poveznice na youtube ako ti stvarno nije nužno, smjernice o vanjskim poveznicama--Dalibor Bosits 22:59, 14. studeni 2007. (CET)
Nenade, nažalost, pjesmi nije mjesto na wikipediji, može jedino na wikiizvor. Poveznica na youtube također nije primjerena, nažalost morat će se ukloniti. A što se tiče teksta, hm, ne možemo očekivati da će "netko" iza nas to "očistiti". To znači da bi mogli zaljepiti tekst na turskom i čekati njegov prijevod, ne ide to tako. A da li čovjek zaslužuje biti na wikipediji, to nisam osporavao niti odobravao. Znam da to možda grubo izgleda, ali eto, nekih smjernica bi se ipak trebali pridržavati, za to sam vam i ostavio gore linkove pa si uzmite vremena i proučite malo. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits 23:21, 14. studeni 2007. (CET)