Razgovor sa suradnikom:Josip.R

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori - kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --D tom 09:19, 3. ožujak 2009. (CET)

Katarina[uredi kôd]

Ma, jako mi je drago da se netko uključio neopterećen time što bi ta činjenica trebala značiti u političkom smislu. Tvoj tekst zasita pokazuje ono što tvrdiš, ali kako su ljudi osjetljivi na brisanje vlastitih rečenica, nekako mi se činio da će me od viška manje bolit glava nego od manjka. :))

Sad još treba netko tko će dva postojeća teksta na dnu ipak spojiti u jedan, bez velikog kasapljenja dosadašnjih doprinosa. --Ante Perkovic (razgovor) 10:13, 5. svibanj 2009. (CEST)

Hvala, Josipe, na pronalaženju reference koja objašnjava zašto se Katarina pogrešno naziva posljednjom bosanskom kraljicom. Ta teorija je vrlo zanimljiva. Tvoj pristup problemu je mnogo bolji nego klasični revert-bez-objašnjenja-pristup. Hvala još jednanput! :) 92.36.132.19 12:24, 5. svibanj 2009. (CEST)
Bok,
Molim te, baci oko na zadnje promjene gorepotpisanog suradnika na Katarina Kosača-Kotromanić i vidi je li se to poklapa sa tvojim izvorom. --Ante Perkovic (razgovor) 07:40, 6. svibanj 2009. (CEST)

Pomozi mi, molim[uredi kôd]

Zdravo. Pomozi mi. Ne znam, šta je dobro ime: Kalidži ili Halidži? U mađarskoj mediji se zove Kalídzsi -> Kalidži. Szajci reci 06:54, 23. lipanj 2009. (CEST)

Mali Levijatan[uredi kôd]

Vraćen u glavni imenski prostor.-- Braco (razgovor) 19:23, 12. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Vokalisti Salone[uredi kôd]

Molim te da ne vraćaš članke sa stranica za razgovor u glavni imenski prostor. To je posao administratora. Hvala na razumijevanju.--Braco (razgovor) 20:15, 26. siječnja 2010. (CET)[odgovori]

Vrijeđanje[uredi kôd]

Žuti karton


Biraj riječi u izražavanju. Nazvao si suradnike divljacima [1], a pozivaš se na riječi koje administrator nije rekao.
Molim te, ne čini to više. Kubura (razgovor) 04:50, 27. siječnja 2010. (CET)[odgovori]

Izvor[uredi kôd]

Navedi izvor za ovu tvrdnju --Zeljko (razgovor) 08:34, 23. svibnja 2014. (CEST)[odgovori]

Ajde na sudanske narode (ako ti se da) za pleme Maa samo stavi u zagradu (sudanski narod); ako ne ja ću poslije. --Zeljko (razgovor) 23:09, 11. lipnja 2014. (CEST)[odgovori]

khmerski, tako uvijek nalazim, khmeri, khmerski, etc. Kod Srba se redovito fonetizira, kod nas ne. --Zeljko (razgovor) 23:15, 11. lipnja 2014. (CEST)[odgovori]

Tigre[uredi kôd]

Treba prebaciti. --Zeljko (razgovor) 19:49, 2. srpnja 2014. (CEST)[odgovori]

Samo ti javi, ako šta nađeš --Zeljko (razgovor) 19:58, 2. srpnja 2014. (CEST)[odgovori]

Dobro Josipe. Probaj i napravit koji članak, di je crveno. nema straha. Lako se ispravi ako šta treba. --Zeljko (razgovor) 20:05, 2. srpnja 2014. (CEST)[odgovori]

Evo ti popis --Zeljko (razgovor) 20:10, 2. srpnja 2014. (CEST)[odgovori]