Razgovor sa suradnikom:K.G.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --Dalibor Bosits © 04:31, 11. siječanj 2008. (CET)

Desne[uredi kôd]

[[1]] Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju. Neno K 22:30, 24. listopad 2009. (CEST)

Vaši doprinosi su pokazali da Vi nemate dobre namjere.
Vaše ponašanje na Wikipediji se pokazalo destruktivnim i zlonamjernim [2].
Od ukupno samo 4 uređivanja, 1 je nesređeni tekst, 1 je blankiranje kvalitetnog doprinosa, a jedno je prijetnja tužbom i to suradniku koji uopće nije imao komunikacije s Vama.
Ovakve promjene [3] (blankiranje), a pogotovo ovakve prijetnje tužbama nisu u dobrom duhu Wikipedije [4], štoviše na Wikipediji je zabranjeno upućivati pravne prijetnje.
Budući da ste se pokazali zlonamjernim i destruktivnim suradnikom, blokirani ste zauvijek. Kubura (razgovor) 01:51, 25. listopada 2009. (CEST)[odgovori]


Crveni karton.
Blokirani ste na rok: zauvijek!

Razlog je: Vaša malobrojna uređivanja su uglavnom blankiranje i prijetnje tužbama, što predstavlja napadačko ponašanje. Pravne prijetnje suradniku (koji uopće nije imao nikakvu komunikaciju s Vama) su izravno i drsko kršenje pravila Wikipedija:Bez pravnih prijetnji "Vezano za stranicu sela Desne - pazi šta radiš jer ćeš biti utužen.".