Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Peperoncino~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju![uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 10:16, 22. svibanj 2007. (CEST)

Izvori i literatura[uredi kôd]

Dragi Peperoncino, imaš 30 minuta da svoj "članak" Superpeder potkrijepiš relevantnom literaturom i izvorima. Sada ću ga prebaciti na stranicu za razgovor, a ukoliko za 30 minuta ne bude imao potrebne reference, biti će odmah brisan. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 10:55, 23. svibanj 2007. (CEST)

Superpeder[uredi kôd]

Draga Roberta, žao mi je što na takav ultimativan način ulanjaš članak. Nikog nisam htio uvrijediti ovim člankom i sve što je napisano je istina. Kakvu literaturu i izvore očekuješ za ovo? Pa to je samo 'novokomponirani' izraz poput izraza 'sponzoruša', snob i slično. Ispričavam se svima koji su se našli povređeni time ali mi to nije bila namjera... -- Peperoncino 11:28, 23. svibanj 2007. (CEST)

Što Wikipedija nije[uredi kôd]

Dragi Peperoncino, molim te pročitaj što Wikipedija nije, ovo je enciklopedija, svemu drugomu ovdje nije mjesto. Naravno da možeš nastaviti surađivati na Wikipediji, ali u skladu s njezinim pravilima i smjernicama. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 12:36, 23. svibanj 2007. (CEST)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:05, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:16, 19. travnja 2015. (CEST)