Razgovor sa suradnikom:Philips

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić - portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! --zhile 12:59, 31. siječanj 2009. (CET)

mala napomena[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.

ako ti zatreba kakva pomoć, slobodno pitaj :) --zhile 13:36, 31. siječanj 2009. (CET)

ma nema beda, brzo češ naučit :) bajdvej, na stranicama za razgovor se potpisuješ sa 4 tilde ~~~~ ili klikneš na gumb u traci za uređivanje. pozdrav --zhile 14:08, 31. siječanj 2009. (CET)

Alan Shearer[uredi kôd]

Bok kolega! Vidio sam članak o Alanu Sheareru. On je podosta opširan, ali ima nekoliko problema: stil - dakle, neki pasusi se odvajaju, dodaju se poglavnja, a uvod izgledao kao djelo obožavatelja, što nije enciklopedijski stil. Probaj to malo popraviti. Wikipoveznice - ne znam je si li stigao pročitati uvod, ali svaki članak treba imati wikipoveznice, poveznice koje vode na druge članke na našoj wiki. Pogledaj malo uvod i članak o wp, pa probaj ispraviti.

Ako bude bilo problema, ili trebaš savjet kako to napraviti, slobodno se javi --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:04, 31. siječanj 2009. (CET)

Trebaš li kakve pomoći ? --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:09, 31. siječanj 2009. (CET)

Znaš li kako doći na Wikipedia-IRC ili, ako si mlađi (14, 15 godina), mogao bi imati MSN pa da dođeš tamo da ti objasnim o slikama, ipak sam tu svojevrstan znalac nakon milijardu opaski i zabrane pa sada znam što treba i što ne treba. --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:14, 31. siječanj 2009. (CET)

Ide li ili ima problema oko sređivanja ? --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:26, 31. siječanj 2009. (CET)

pa naravno da možeš . očito sam bio kopi-pejstao sa članka white hart lane, pa je ostalo... pozdrav ;) --zhile 22:27, 7. veljača 2009. (CET)

Tenisači[uredi kôd]

Dobro ti ide -- Zdravi bili!, poradi još malo na kategorijama, međuwiki poveznicama, predlošcima (ne trebaš cijeli kopirati, samo staviš naziv u vitičaste zagrade, kao npr. {{ATP_Top_10}}) ... samo naprijed! -- Jure Grm, 7. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 20:23 sati. (CET)...

Samo naprijed ... i slobodno pitaj bilo koga ako te nešto zanima ... -- Jure Grm, 7. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 21:01 sati. (CET)
...usput, ponovi malo gradivo o č i ć -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 7. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 21:01 sati. (CET)

Teniski (Tenisački ?!) turniri[uredi kôd]

Nema potrebe otvarati nove članke, pa počinjati ispočetka, slobodno uredi postojeće članke kako god misliš da je potrebno! Samo naprijed! ... Predlažem ti da još malo proučiš neke sitnice, da administratori i patroleri nemaju potrebe dodavati još neke stvari na tvoje članke (interwiki poveznice, kategorije i sl.), npr. probaj pogledati jednu od neknadnih promjena na članku koji si ti radio, tako da vidiš šta ti je još nedostajalo, evo recimo pogledaj ovu promjenu: [1] i jednu poslije te, pa vidi što sam dodao na tvoj članak, da znaš za ubuduće ... eto, dobro ti ide ... samo naprijed! --Jure Grm, 8. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 22:42.

kategorije[uredi kôd]

bok philips, što se tiče kategorija, kada postoji npr. "francuski tenisači", onda nije potrebno dodavati i kategoriju "tenisači". ona se dodaje, npr. kod del Potra (uz kategoriju "argentinski sportaši") jer ne postoji kategorija "argentinski tenisači". i još jedna sitnica, piše se "najveći", bez č. ako di zapneš, slobodno pitaj, pozdrav ;) --zhile i 13:00, 9. travanj 2009. (CEST)

Stavi predložak:radovi24. pozdrav :) Neno K 13:26, 8. travanja 2009. (CEST)

vidim da me neno preduhitrio :) a možeš ga i kopirat u notepad ili word pa spremit na kompjuter i onda kasnije dovršiti. pozdrav ;) --zhile i 13:30, 9. travanj 2009. (CEST)
uff ne, samo na vrh članka stavi {{Radovi24}} :) --zhile i 13:33, 9. travanj 2009. (CEST)
Ovako!--Uskboy 14:31, 9. travanj 2009. (CEST)

da, možeš :) --zhile i 13:23, 10. travanj 2009. (CEST)

interwiki[uredi kôd]

Ne bi bilo loše kada bi u članke stavljao i interwiki- ili međuwiki- poveznice. Više o njima klikom na plavi tekst ;)!--Uskboy 21:43, 16. travanj 2009. (CEST)

Ajd javi se kad budeš online, ako budeš mogao --Biljezim se sa štovanjem,Poe 19:57, 19. travanj 2009. (CEST)

ronnie[uredi kôd]

hehe, taman sam htjeo započet pisat ovaj članak al si me očito preduhitrio ;))) --zhile i 11:10, 26. travanj 2009. (CEST)

malo kasnim...[uredi kôd]

...ipak malo više. Hvala na nagradi!--Uskboy 17:19, 4. svibanj 2009. (CEST)

re:portal[uredi kôd]

slobodno. inače, edgar ga je pokrenuo pa se možeš s njim dogovorit o uređivanju. podzrav ;) --zhile i 22:44, 6. svibanj 2009. (CEST)