Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Srbski vitez

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju![uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 16:35, 27. svibanj 2007. (CEST)

Suradniče[uredi kôd]

Na Hrvatskoj wikipediji piše se hrvatskim jezikom i latiničnim pismom. Stoga vas molim da prestanete se inatiti na ćirilici i ako želite nešto reći da napišete to na latinici.

P.S Wikipedia nije mjesto za iznošenje nacionalizma i svojih osobnih uvjerenja -- Kingstone 93 21:12, 8. lipanj 2007. (CEST)

Izgledalo mi je kao da se inatite no drago mi je da sam (ako sam) krivo shvatio. No ponavljam neznaju svi ljudi na hr.wiki ćirilicu i molim vas još jednom da svoje kometnare pišete na latinici bar na hr.wiki. Slobodno čuvajte ćirilicu kao svoje pismo na srpskoj wikipediji. Drago mi je ako ste došli pomoći u izradi wikipedije, ali ako to nije vaš cilj onda mislim da nemate šta tu tražiti. Pozdrav još jednom -- Kingstone 93 21:22, 8. lipanj 2007. (CEST)

"Mišljenje"[uredi kôd]

Opinion is like an asshole, everybody has one. Enciklopedija nije mjesto gdje se iznose privatna mišljenja. Ygraine 21:19, 8. lipanj 2007. (CEST)Ygraine

Crveni karton[uredi kôd]

Nick mi je bio malkice čudan od početka, ali pomislih "Ma nije čovjek provokator, samo je malo više orijentiran na povijest". A i ako se pokaže provokatorom, lako ga je blokirati. Tako je na kraju i bilo. Ovaj nick je blokiran zauvijek.

Razlog je više nego očit: glumatanje sa ćirilicom, poticanje na beskorisne svađe na 3 mjesta, NULA korisnih doprinosa.

Ako iskreno želiš doprinijeti većem broju članaka na hrvatskoj wikipediji (u što sumnjam, s obzirom na dosadašnje doprinose), slobodno se prijavi pod novim nickom i počni ispočetka.

Ako se, s druge strane, želiš svađati, radije pronađi neki forum. Ima ih na internetu dovoljno. --Ante Perkovic 23:00, 8. lipanj 2007. (CEST)