Razgovor sa suradnikom:Tatjana Kren

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Pozdrav i dobrodosli na hrvatsku wikipediju :)

Pretpostavljam da se iza ovog korisnickog imena krije istoimena osoba, pa povlacim pitanje o tome imate li dozvolu za koristenje vaseg teskta.

Ako vam treba bilo kakva pomoc oko uredjivanja clanaka, slobodno se obratite nekom od iskusnijih korisnika (moze i meni) ili postavite pitanje na Wikipedija:Kafić.

P.S. Clanak Ivan Vitez od Sredne vec postoji, pa bi vas tekst trebalo uklopiti tamo. slobodno preuredite tekst po vasem nahodjenju.

Inace, zelite li dodati neki clanak u neku kategoriju, to ne radite na stranici od kategorije, vec je potrebno u samom clanku na kraj dodati (najbolje na kraj clanka, zbog preglednosti) tekst npr. [[kategorija:Hrvatski astronomi]]

Pozdrav i jos jednom - dobrodosli!

--Ante Perkovic

Pozdrav,

Vaš tekst bi trebao ići na stranicu Ignacije Szentmartony.

Pozdrav, Ante Perkovic

Ivan Vitez[uredi kôd]

Pozdrav,

Ivana Viteza nema u kategoriji "hrv. astronomi" jer je u ćlanku opisan kao astrolog (između ostalog). Trebate ići na članak Ivan Vitez od Sredne i preurediti ga.

Na dnu članka ćete naći kategorije, pa ih promijenite.

Pozdrav, Ante Perkovic


Copyright[uredi kôd]

Vaš doprinos u članku Mirko Daniel Bogdanić je prebačen na Razgovor:Mirko Daniel Bogdanić jer je prepisan sa internet adrese http://www.danijel.info/astronomija/bogdanic.html. Da li imate dozvolu za prepis sa dotične adrese, jer ako nemate Vaš doprinos će biti uklonjen. Molim Vas pogledajte i Razgovor sa suradnikom:193.198.130.81.

Pozdrav, Andrej Šalov 18:00, 21. studenog 2005. (CET)

Poveznice[uredi kôd]

Bok, Tatjana

Nista se vi ne brinite oko poveznica. Dovoljno je da postavite tekst i mi cemo ga vrlo brzo usminkati. Ako zelite nauciti pisati u wikitekstu (sto je stvarno lako :), najbolje da se, nakon sto mi uredimo teskt, vi kliknete na "stare izmjene" (pri vrhu stranice) u vasem clanku i usporedite vasu verziju sa onom nasom, nakon ispravka. Tako cete vidjeti sve nase promjene.

Pozdrav, Ante Perkovic

Zvjezdarnica HPD[uredi kôd]

Bok,

Članak Zvjezdarnica HPD je brisan jer je na njemu bilo samo:


STOLJEĆE U SLUŽBI ASTRONOMIJE ZVJEZDARNICE NA POPOVU TORNJU

članak u radu


Kad budete imali tekst, slobodno ponovno otvorite stranicu.

Pozdrav,

Sombrero

Prvi wiki rođendan[uredi kôd]

Čestitam prvu wiki godišnjicu :-)) Roberta F. 00:48, 8. studenog 2006. (CET)

Wikipoveznice[uredi kôd]

Pozdrav! Molio bih te da ne uklanjaš ispravne wikipoveznice koje je netko već bio postavio, kao što si to učinila u članku Stjepan Gradić. --Donatus 20:33, 27. siječanj 2007. (CET)

Jako je dobro što si se uhvatila astronomije. Ipak, molio bih te da se možda ponovno prisjetiš Uvodnog tečaja i da pogledaš malo kako izgledaju drugi članci na Wikipediji (npr. oni koji su proglašeni izabranim člancima). Članci koje sada postavljaš odudaraju od standarda i stila Wikipedije. Dobro bi bilo i da naučiš kako se postavljaju kategorije i poveznice. To se također nalazi u Uvodnom tečaju.--Donatus 22:21, 28. siječanj 2007. (CET)