Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Zanychew

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Pitanja - ovdje možete postaviti pitanja tehničke naravi

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, a u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~.

Još jednom, dobro došli! --Dalibor Bosits © 13:55, 25. veljača 2008. (CET)

Hram boga mitrasa[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak {{#if:Hram boga mitrasa|[[:Hram boga mitrasa]]}} bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 13:55, 25. veljača 2008. (CET)

Preduvjet za ovo gore je da članak nije prepisan, ako je prepisan za njegov ostanak je potrebno zatražiti dozvolu. --Dalibor Bosits © 14:07, 25. veljača 2008. (CET)
Pozdrav. Mali ispravak: hrvatski se kaže bog Mitra, a ne Mitras. Također i ja ukazujem na ono što piše administrator gore, taj će članak morati biti obrisan, ako ne ispuni kriterije koje je naveo Dalibor. --Flopy 08:51, 27. veljača 2008. (CET)

Zanychew, Vaš članak o hramu boga Mitre je vraćen. Nedostajali su izvori, ali nisam našao ni to da su našli odakle je prepisano, ako je uopće prepisano. Ako jest, valjalo bi to sažeto sročiti i navesti izvore koje se koristilo. U svakom slučaju, bilo bi ga lijepo doraditi. Članak Vam je sadržajno dobar, samo nedostaju izvori. Kubura (razgovor) 06:10, 3. travnja 2017. (CEST)[odgovori]

Mario Ladan[uredi kôd]

Bog, Zanychewe. Članak o Mariju Ladanu mogao bi ostati ako je on bio/jest prvoligaški trener (može biti i pomoćni trener), igrač ili reprezentativac, može i juniorski. Još bi se dalo sačuvati članak ako je bio trenerom drugoligaškog kluba koji je doveo u prvu ligu. Međutim, ne nalazimo to po internetu. Nalazimo samo da je bio igrač niželigaškog kluba. Da je Ladan možda važan organizator kulturnog i nacionalnog života hrvatske zajednice u iseljeništvu, još bi se i dalo razgovarati o očuvanju članka.
Ovako to izgleda samo kao samopromocija niželigaškog igrača i niželigaškog trenera, a to ne udovoljava kriterijima za uvrštenje članka na Wikipediju.
Volio bih kad bismo mogli naći izliku da ti članak ostane na Wikipediji jer vidim da si se zbilja potrudio, ali ne ide, jednostavno ne nalazimo. Kubura (razgovor) 06:18, 3. travnja 2017. (CEST)[odgovori]