69 (TV emisija)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
69 (TV emisija)
Format humoristično-igrani show
Razvoj HRT
Država podrijetla Hrvatska
Jezik Hrvatski
Broj epizoda 26
Produkcija
Trajanje epizode 60 minuta
Prikazivanje
U Hrvatskoj HRT
Emitiranje 6. listopada 2007. – 29. ožujka 2008.

69 je hrvatski televizijski humoristično-igrani show koji je s emitiranjem krenuo 6. listopada 2007. Voditelji tog projekta su bili Zlatan Zuhrić i Hrvoje Kečkeš.

Koncept emisije[uredi VE | uredi]

"69" je HRT-ov humoristično-igrani show u kojem je glavni lik Dalmatinac Parti, neobrazovani bogataš, vlasnik kamenoloma koji je do novca došao sumnjivim poslovima. Drugi glavni lik potječe iz obitelji intelektualaca i vječiti je dužnik Partiju. Podučava ga raznim stvarima i obavlja sitne popravke.

Gosti koji sudjeluju u emisiji su u funkciji priče, te kroz svoje uloge otkrivaju informacije o sebi. Gosti prve emisije bili su Severina Vučković, Enis Bešlagić, Borko Perić i Mani Gotovac. [1] U ostalim emisijama gostovali su i Matko Jelavić, Indira Vladić, Jasna Zlokić, Magazin, Jelena Rozga, Miroslav Ćiro Blažević, Lana Jurčević, Mladen Grdović, Duško Mucalo i mnogi drugi.

Pjevač Toše Proeski je putovao na zakazano snimanje emisije na dan prometne nesreće koja ga je stajala života. [2]

Raspored emitiranja[uredi VE | uredi]

Emisija je svoju premijeru doživjela 6. listopada 2007. na prvom programu HRT-a u 20:10 sati. Prva emisija naišla je na negativne kritike javnosti i kritičara. [3] Usprkos tome, producent Edvin Softić je tvrdio kako je gledanost emisije bila zadovoljavajuća. [4] No ni gledanost nije uspjela spasiti emisiju od otkazivanja. Posljednja emisija emitirana je 29. ožujka 2008.

Izvori[uredi VE | uredi]