Braun Strowman

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Braun Strowman
Braun Strowman
Braun Strowman
Rodno ime Adam Scherr
Rođenje 6. rujna 1983.
Zanimanje glumac, profesionalni hrvač
Portal o životopisima

Adam Scherr (Sherlis Ford, 6. rujna 1983.) aAmerički je profesionalni hrvač, glumac i bodybuilder koji trenutno ima potpisan ugovor s WWE-om, gdje nastupa za WWE Raw pod imenom Braun Strowman. Pobjednik je Money in The Bank meča sa ljestvama (engl.: ladder match) 2018. godine i The Greatest Royal Rumblea, dvaput je bio tag team prvak (jedanput s Nicholasom i jedanput sa Sethom Rollinsom). Teži 150 kg i visok je 203 cm. Drži rekord za najviše eliminacija u Elimination Chamberu, rekordnih 5. Debitirao je za The Wyatt Family noseći masku crne ovce. 2016. promijenio je imidž i postao Čudovište među Ljudima (engl.: Monster Among Men).[1]

Rani život[uredi | uredi kôd]

Adam Scherr rođen je 6. rujna 1983. u Sherrils Fordu u Sjevernoj Karolini. Otac Rick Scherr bio je igrač softballa. Scherr ima mlađu sestru po imenu Hannah. Kako je odrastao, provodio je vrijeme u Arkansasu i Tennesseeju. Kao tinejdžer pohađao je srednju školu Bandy gdje se natjecao na nogometnim stazama i hrvao u ekipama. Jako je narastao: u prvom razredu imao je 1,73 m, a do studija je bio visok 1,96 m. Nakon što je diplomirao 2001., prestao je s radom do 2003. godine kada je upisao koledž. Sljedeće četiri godine proveo je igrajući nogomet poluprofesionalno za Hickory Hornets, a primanja je popunjavao radeći i kao vratar i mehaničar. Scherr je sudjelovao na izviđačkom kombinatu NFL-a 2007. godine, ali na kraju se nije pokazao profesionalnim. Krajem 2000-ih počeo se natjecati u amaterskim jakim natjecanjima.

Filmografija[uredi | uredi kôd]

Profesionalna hrvačka karijera[uredi | uredi kôd]

WWE[uredi | uredi kôd]

Trening (2013–2015)[uredi | uredi kôd]

Scherr je potpisao ugovor s profesionalnom hrvačkom promocijom WWE početkom 2013. godine i dodijeljen mu je WWE Performance Center u Orlandu na Floridi gdje je usvojio nadimak Braun Strowman (uz prvo ime koje spominje Milwaukee Brewers, lijevi borac Ryan Braun). 2014. godine nastupio je kao jedan od Rosebudsova Adama Rosea u njegovu triku Exotic Express. Svoj profesionalni hrvački debi održao je na NXT događaju uživo u Jacksonvilleu na Floridi 19. prosinca 2014, pobijedivši Chada Gablea. 2. lipanj 2015. Strowman se pojavio na Main Eventu boreći se u mračnom meču gdje je pobijedio neidentificiranog hrvača.

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. (9. studenog 2018.)"3 Possible Reasons Why Braun Strowman isn’t Getting the Final Push" Pristupljeno 26. kolovoza 2019.