Dodatak:Abecedni popis tankera: A

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Abecedni popisi tankera

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

A[uredi | uredi kôd]

A[uredi | uredi kôd]

A

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 228 m X 32 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 14.1 / 13.7 čvorova
  • Nosivost:
  • Ciparska zastava
  • Status: u prometu
  • IMO: 9992000,
  • MMSI: 212111000

A..! 6. B2!5

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 7 m X 27 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 10.5 / 8.4 čvorova
  • Nosivost:
  • Njemačka zastava
  • Status: u prometu
  • IMO: 0,
  • MMSI: 211195170

A.E.L.- 2

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 85 m X 14 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 7.4 / 6.7 čvorova
  • Nosivost:
  • zastava Svetog Vincenta i Grenadina
  • Status: u prometu
  • IMO: 936193800,
  • MMSI: 376441000

A Elephant

  • Izgrađen: 2010
  • Dužina i širina: 333 m X 60 m
  • Nosivost:
  • Brzina: maksimalna i prosječna 12.9 / 11.6 čvorova
  • zastava Maršalovih otoka
  • Status: u prometu
  • IMO: 9448700
  • MMSI: 538003801

A Elephant

  • Izgrađen: 1987
  • Dužina i širina: 320 m X 58 m
  • Nosivost: 264758 t
  • Brzina: maksimalna i prosječna 12.9 / 11.7 čvorova
  • Liberijska zastava
  • Status: u prometu
  • IMO: 8608028,
  • MMSI: 636012141

A Whale

  • Izgrađen: 2010
  • Dužina i širina:
  • Nosivost:
  • Brzina: maksimalna i prosječna čvorova
  • zastava
  • Status:

Aa[uredi | uredi kôd]

Aamira

  • Izgrađen: 2010
  • Graditelj: Samsung Heavy Industries, Geoje Do Shipyard, S. Korea (1753)
  • Dužina i širina: 345 m X 54 m
  • Nosivost:
  • Brzina: maksimalna i prosječna 10.3 / 7.8 čvorova
  • zastava Maršalskih otoka
  • Status: u prometu
  • IMO: 9443401
  • MMSI: 538003354

Aamira

Ab[uredi | uredi kôd]

Abadan,

  • Godina izgradnje: 2000
  • Dužina i širina: 248 m X 42 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost: 99144 t
  • Malteška zastava zastava
  • IMO: 9187629
  • MMSI: 256859000

Abadan

Aberdeen

  • Izgrađen 1996
  • Dužina i širina: 221 m X 36 m
  • Nosivost: 87055 t
  • Brzina: maksimalna 13.6, prosječna 10.7 čvorova
  • Bahamska zastava
  • IMO: 9125736
  • MMSI: 309742000

Aberdeen

Abigeil

  • Izgrađen: 1985
  • Dužina i širina: 60 m X 9 m
  • Nosivost: 1360 t
  • Brzina: maksimalna i prosječna 7.5 / 6.4 čvorova
  • Ruska zastava
  • IMO: 8411463,
  • MMSI: 273318420

Abigeil

Abqaiq:

  • izgrađen 2002.
  • Dužina i širina 334 m X 59 m;
  • 302.986 t.
  • bahamska zastava [1].
  • Graditelj: Samsung Heavy Industries Ulsan - Južna Koreja
  • IMO: 9247182
  • MMSI: 311284000
  • Abqaiq; Abqaiq

Abram Schulte

  • Izgrađen 2004
  • dužina i širina: 228 m X 32 m
  • Nosivost: 72663 t
  • Brzina: maksimalna 15.1, prosječna 14.5 čvorova
  • IMO: 9280586
  • MMSI: 636090945
  • Matična luka (registriran): Monrovia

Abram Schulte

Absheron

  • Izgrađen
  • Dužina i širina: 237 m X 42 m
  • Nosivost:
  • Brzina: maksimalna i prosječna 13 / 12.1 čvorova
  • malteška zastava
  • IMO: 9420629
  • MMSI:248822000

Absheron

Abt Rasha, tanker, vidi Skyros Able Dolphin Cosmo Delphinus Abqaiq

Ac[uredi | uredi kôd]

Acacia

  • Godina izgradnje: 2005;
  • Dužina i širina: 119 m X 16 m
  • Nosivost: 7100 t
  • Brzina: maksimalna 14, prosječna 11 čvorova
  • Malteška zastava
  • IMO: 9344344
  • MMSI: 215993000

Acacia

Acacia

  • Dužina i širina 123 m X 20 m
  • Brzina: maksimalna 15.3, prosječna 11 čvorova
  • Panamska zastava
  • IMO: 9476599
  • MMSI: 371044000

Acacia Rubra

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 106 m X 18 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 12.3 / 11.7 čvorova
  • Nosivost:
  • zastava Maršalovih otoka
  • IMO: 9468530
  • MMSI: 538004252

Acamar:

  • Izgrađen: 2011
  • Dužina i širina: 184 m X 27 m
  • Brzina: maks. 14.6, prosječna 12.6 čvorova
  • Luksemburška zastava
  • IMO: 9587817
  • MMSI: 253362000

Acavus:

  • Izgrađen 2005
  • Dužina i širina: 127 m X 20 m
  • Nosivost: 12400 t
  • Brzina maksimalna 14.2, prosječna 12.8 knots
  • UK zastava
  • IMO: 9308754
  • MMSI: 232491000

Acavus

Ace Transia

  • Izgrađen 1991
  • Dužina i širina: 65 m X 10 m
  • Brzina: maksimalna 11.5, prosječna 9.1 čvorova
  • Panamska zastava
  • IMO: 9016466
  • MMSI: 371652000

Achilleas

  • Dužina i širina: 330 m X 60 m
  • Brzina: maksimalna 13.8, prosječna 12.4 knots
  • Liberijska zastava
  • IMO: 9398072
  • MMSI: 636014701

Achilleas

Achilleas

  • Dužina i širina: 274 m X 40 m
  • Brzina: maksimalna 14, prosječna 13.6 čvorova
  • Grčka zastava
  • IMO: 9458494
  • MMSI: 241035000

Achilleas

Acor, tanker

  • Izgrađen 2007
  • Dužina i širina: 185 m X 27 m
  • Brzina: maksimalna 13.6, prosječna 13 čvorova
  • Malteška zastava
  • Nosivost: 37.000 t
  • IMO: 9376945
  • MMSI: 256472000

Acor

Acquaviva

  • Godina izgradnje: 2002
  • Dužina i širina: 170 m X 30 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 14.1 / 13.3 čvorova
  • Nosivost: 40113 t
  • talijanska zastava
  • IMO: 9228796

MMSI: 247056400 Acquaviva

Acquila Trader, Marietta (1984)

  • Izgrađen: 1975
  • Liberijska zastava
  • Graditelj: Nippon Kokan K..K., Tsu, Japan (U29)
  • Status: izrezan 2000
  • IMO broj: 7374711

Acquila Trader, Marietta

Acropolis, vidi Sovereign.

[uredi | uredi kôd]

Adele

  • Godina izgradnje: 1981
  • Dužina i širina: 165 m X 17 m
  • Brzina: maksimalna 14.4, prosječna 10.9 čvorova
  • Nosivost: 6572 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 8113736
  • MMSI: 240261000
  • Status: u prometu

Adele

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 88 m X 13 m
  • Brzina: maksimalna 10.4, prosječna 9.3 čvorova
  • Nosivost:
  • Malteška zastava
  • IMO: 9531442
  • MMSI: 248551000
  • Status: u prometu

Adele

Adele Marina Rizzo

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 243 m X 42 m
  • Brzina: maksimalna 11.9, prosječna 11.4 čvorova
  • Nosivost:
  • Talijanska zastava
  • IMO: 9434890
  • MMSI: 247285800
  • Status: u prometu

Adele Marina Rizzo

Admiral:

  • Godina izgradnje: 2002;
  • Dužina i širina: 167 m X 26 m
  • Nosivost: 23.998 t
  • Brzina: maksimalna 18.6, prosječna 14.7 čvorova
  • Gibraltarska zastava
  • IMO: 9234616,
  • MMSI: 236175000
  • Status: u prometu

Admiral

Admiral

  • Godina izgradnje: 2002;
  • Dužina i širina: 110 m X 12 m
  • Brzina: maksimalna6.9, prosječna 6 čvorova
  • Nizozemska zastava
  • IMO: 0
  • MMSI: 244660637
  • Status: u prometu

Admiral

Admiral 8

  • Godina izgradnje: 1999
  • Dužina i širina: 178 m X 32 m
  • Brzina: maksimalna 9.4, prosječna 8.5 čvorova
  • Nosivost: 46168 t
  • Panamska zastava
  • IMO: 9183594,
  • MMSI: 353727000
  • Status: u prometu

Admiral 9

  • Godina izgradnje: 1999
  • Dužina i širina: 181 m X 32 m
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost: 45513 t
  • Panamska zastava
  • IMO: 9181003
  • MMSI: 357263000
  • Status: u prometu

Admiral L

  • Godina izgradnje: 1990
  • Dužina i širina: 176 m X 30 m
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost: 41100 t
  • zastava Maršalskih otoka
  • IMO: 8817643,
  • MMSI: 538002014
  • Status: u prometu

Admiral L

  • Adna
  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • zastava
  • IMO:

Adrian:

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 110 m X 12 m
  • Brzina: maksimalna 7.2, prosječna 7.2 čvorova
  • Njemačka zastava
  • IMO: 0
  • MMSI: 211515020
  • Status: u prometu

Adrian

Adriana

  • Godina izgradnje: 1976
  • Dužina i širina: 90 m X 14 m
  • Brzina: maksimalna 79.4, prosječna 12.2 čvorova
  • Nosivost: 3560 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 7427154
  • MMSI: 240666000
  • Status: u prometu

Adriana

Adriatic Wave

  • Izgrađen:
  • Dužina i širina: 183 m X 32 m
  • Nosivost:
  • Brzina: maksimalna i prosječna 14.9 / 14.9 čvorova
  • hongkonška zastava
  • Status: u prometu
  • IMO: 9387918,
  • MMSI: 477547200

Adriatic Wave

Advena

  • Izgrađen:
  • Dužina i širina: 84 m X 9 m
  • Nosivost:
  • Brzina: maksimalna i prosječna 5.9 / 5.4 čvorova
  • Njemačka zastava
  • IMO: 0,
  • MMSI: 211520580
  • Status: u prometu

Advena

Adventure

  • Godina izgradnje: 2005
  • Dužina i širina: 333 m X 58 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 5.4 / 5.4 čvorova
  • Nosivost: 309021 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 9286073
  • MMSI: 240644000

Adventure

Adventure

  • Godina izgradnje: 1990
  • Dužina i širina: 176 m X 30 m
  • Brzina: maksimalna 55.6, prosječna 11.4 čvorova
  • Nosivost: 41035 t
  • zastava Maršalskih otoka
  • IMO: 8817655
  • MMSI: 538002016
  • Status: u prometu

Adygeya:

  • Godina izgradnje: 2005;
  • Dužina i širina: 244 m X 42 m
  • Brzina: maksimalna 13.6, prosječna 12.4 čvorova
  • Nosivost: 105926 t
  • Liberijska zastava
  • IMO: 9292204
  • MMSI: 636012647

Adygeya

Ae[uredi | uredi kôd]

Aegean III, tanker, Agility: Godina izgradnje: 1990; Dužina i širina: 80 m X 14 m

  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost: 3145 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 8817564

Aegean Ace

  • Godina izgradnje: 1992
  • Dužina i širina: 75 m X 11 m
  • Brzina: maksimalna 7.9, prosječna 7.2 čvorova
  • Nosivost: 1680 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 9038232

Aegean Ace

Aegean Ace

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 75 m X 11 m
  • Brzina: maksimalna 8.4, prosječna 8.4 čvorova
  • Nosivost:
  • Grčka zastava
  • IMO: 197781912

Aegean Ace

Aegean Angel

  • Godina izgradnje: 2004
  • Dužina i širina: 275 m X 48 m
  • Brzina: maksimalna 15.5, prosječna 14.7 čvorova
  • Nosivost: 159200 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 9290323

Aegean Angel

Aegean Blue, tanker: Godina izgradnje: 2008; Dužina i širina: 249 m X 44 m

  • Brzina maksimalna i prosječna 13.4 / 12.9 čvorova
  • Nosivost: 114640 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 9346720
  • Aegean blue

Aegean Breeze 1

  • Godina izgradnje: 2004
  • Dužina i širina: 80 m X 12 m
  • Brzina maksimalna i prosječna 8.2 / 7.5 čvorova
  • Nosivost: 2400 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 9314466

Aegean Breeze 1

'Aegean Captain, tanker' * * * *

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost: 23400 t
  • Liberijska zastava
  • IMO: 9010802

Aegean Champion, Sichem Arctic, Songa Arctic

  • Godina izgradnje: 1991
  • Dužina i širina: 170 m X 24 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 15.6 / 11.6 čvorova
  • Nosivost: 23400 t
  • Liberijska zastava
  • IMO: 9010802

Aegean Champion

Aegean Daisy

  • Godina izgradnje: 1978
  • Dužina i širina: 105 m X 16 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 11.9 / 8.8 čvorova
  • Nosivost:
  • Grčka zastava
  • IMO: 7729007

Aegean Daisy

Aegean Dignity

  • Godina izgradnje: 2004
  • Dužina i širina: 274 m X 48 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 14.7 / 14.1 čvorova
  • Nosivost: 159081 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 9290335,

Aegean Dolphin, tanker

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Aegean Horizon, tanker: Godina izgradnje: 2007; Dužina i širina: 274 m X 48 m

  • Brzina maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost: 159040 t
  • Grčka zastava
  • Status: u prometu
  • IMO: 9326811
  • MMSI: 240658000

Aegean Horizon

Aegean Power, tanker: Godina izgradnje: 2007; Dužina i širina: 249 m X 44 m

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Aegean Sailor

  • Godina izgradnje: 1975
  • Graditelj: The Hakodate Dock Co., Ltd.
  • Dužina i širina:
  • Brzina maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • Status: izrezan 1985 u Ulsanu
  • IMO: 7378573

Aegean Sailor

Aegiali Isuzugawa Maru

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Aeolos

  • Izgrađen: 1990
  • Dužina i širina: 228 m X 32 m
  • Nosivost: 84040 t
  • Brzina: maksimalna i prosječna 7.8 / 6.2 čvorova
  • Liberijska zastava
  • Status: u službi
  • IMO: 8820951,
  • MMSI: 636014582

Aeolos

Af[uredi | uredi kôd]

African Spirit

  • Izgrađen: 2003ž
  • Graditelj: Hyundai Heavy Industries Ulsan
  • Dužina i širina: 269 m X 46 m
  • Nosivost: 151736 t
  • Brzina: maksimalna i prosječna 13.5 / 12.6 čvorova
  • Bahamska zastava
  • Status: u prometu
  • IMO: 9250737,
  • MMSI: 311578000

African spirit

Ag[uredi | uredi kôd]

Agath, tanker:

  • Godina izgradnje: 1991;
  • Dužina i širina: 84 m X 14 m

Agena, tanker:

  • Izgrađen: 2011
  • Dužina i širina: 184 m X 27 m
  • Nosivost:
  • Brzina: maksimalna i prosječna 14.6 / 11.8 čvorova
  • zastava maršlovih otoka
  • Status: u prometu
  • IMO: 9587831,
  • MMSI: 538004222
  • Matična luka (registriran): Majuro

Agios Georgios I, tanker: Godina izgradnje: 1986; Dužina i širina: 59 m X 11 m

Agios Nicalaos III

Agios Nikolaos Thalassoporos

Agios Nikolaos III Agios Nikolaos

Agip Campania

Agip Lazio

Agip Marche

Agip Sardegna

Agip Sicilia

Aguila Azteca

Ai[uredi | uredi kôd]

Aj[uredi | uredi kôd]

Al[uredi | uredi kôd]

Al Awdah Al Bali Star Al Funtas Middletown Al Salheia Al Samidoon Al Shegaya Al Shuhadaa Al Tahreer Algarve Alphard Star Alrehab Alster N Alster Ore

Am[uredi | uredi kôd]

  • Amantea
  • Amarant, tanker: Godina izgradnje: 2003; Dužina i širina: 120 m X 17 m
  • Ambor
  • Ambra Stresa
  • Ambra Whaler
  • Ambronia
  • Amelie 1, tanker: Dužina i širina: 110 m X 12 m
  • American Independence
  • American Spirit
  • Amica
  • Amoco Cadiz
  • Amoco Europa
  • Amoco Milford Haven
  • Amoco Singapore

An[uredi | uredi kôd]

Antares Voyager Frank A. Shrontz

Antiparos Sumidagawa Antonis Antonis I. Angelicoussis

Ap[uredi | uredi kôd]

  • Apiliotis, tanker: Godina izgradnje: 2006; Dužina i širina: 79 m X 14 m
  • Apollo, tanker: Godina izgradnje: 2003; Dužina i širina: 168 m X 26 m
  • Apollo Akama
  • Apollo Oshima
  • Apollo Shoju
  • Apollonia
  • Apolytares

Aq[uredi | uredi kôd]

Ar[uredi | uredi kôd]

  • Arabian Sea
  • Arabian Sea II
  • Arafura Sea, tanker: Godina izgradnje: 2000; Dužina i širina: 248 m X 43 m
  • Aragon
  • Aral, tanker: Godina izgradnje: 1982; Dužina i širina: 115 m X 16 m
  • Aranda, tanker: Godina izgradnje: 1989; Dužina i širina: 72 m X 14 m
  • Arcadia, tanker
  • Arco Independence
  • Arco Spirit
  • Arctic Blizzard, tanker: Godina izgradnje: 2006; Dužina i širina: 183 m X 36 m
  • Arctic Char, tanker: Godina izgradnje: 2009; Dužina i širina: 200 m X 32 m
  • Arctic Flounder: Godina izgradnje: 2009; Dužina i širina: 229 m X 32 m
  • Ardenne Venture
  • Ardeshir H. Bhiwandiwalla
  • Ardlui
  • Ardshiel
  • Ardtaraig
  • Ardvar
  • Argenta
  • Argo Athena
  • Argo Daphne
  • Argo Dione
  • Argo Elektra
  • Argo Hebe
  • Argo Medea
  • Argo Pallas
  • Argo Thetis
  • Ariake Berge Ariake
  • Aries, tanker: Dužina i širina: 27 m X 9 m
  • Aries Star
  • Aries Voyager, tanker
  • Arion, tanker: Godina izgradnje: 2006; Dužina i širina: 183 m X 28 m
  • Ariston, tanker: Godina izgradnje: 1970; Dužina i širina: 70 m X 11 m
  • Aristotle S. Onassis
  • Arkat, tanker: Dužina i širina: 330 m X 50 m
  • Arosa
  • Aro Forest, tanker: Godina izgradnje: 1992; Dužina i širina: 100 m X 16 m
  • Arrow, tanker: Godina izgradnje: 1976; Dužina i širina: 76 m X 8 m
  • Arteaga, tanker
  • Artemis Glory
  • Artois

As[uredi | uredi kôd]

Ascona

Ashna Asian Jewel Asian Progress Asian Progress II Asian Progress III

Astipalaia

Astro Beta Astro Canopus Astro Carina Astro Castor Astro Centaurus Astro Challenge Astro Chorus Astro Corona Astro Cygnus Astro Gamma Astro Leon Astro Libra Astro Luna Tango Astro Lupus Astro Lynx Astro Lyra Astro Taurus Asukagawa Maru

At[uredi | uredi kôd]

Athina S. Niarchos

  • Godina izgradnje: 1972
  • Graditelj: Ishikawajima Harima Heavy Ind., Co., Ltd., Yokohama Yard, Japan (Y2106)
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • ? zastava
  • Status: izrezan 1983
  • IMO: 7222499

Atlantas

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Atlantic Baron

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Atlantic Blue

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Atlantic Empress

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Atlantic Liberty

  • Godina izgradnje: 1995
  • Grditelj: Hitachi Shipbuilding Osaka - Japan
  • Dužina i širina: 330 m X 58 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 14.5 / 10.7 čvorova
  • Nosivost: 281559 t
  • Panamska zastava
  • Status: u prometu
  • IMO: 9106156,
  • MMSI: 355602000

http://www.marinetraffic.com/ais/showallphotos.aspx?imo=9106156 Atlantic Liberty

Atlantic Pioneer

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Atlantic Prosperity

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Atlantic Ruby

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Atlantis Antalya, ex-ime: Akay 1

  • Godina izgradnje: 2004
  • Graditelj: Celiktrans Shipbuilding Co., Ltd., Istanbul/Turkey
  • Dužina i širina: 88 m X 13 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 9.8 / 8.8 čvorova
  • Nosivost: 3250 t
  • Brazilska zastava
  • Matična luka: Douglas
  • IMO - 9305350
  • MMSI: 710005430

http://www.marinetraffic.com/ais/showallphotos.aspx?imo=9305350 Atlantis Antalya

Au[uredi | uredi kôd]

  • Auriga, tanker
  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:
  • Status:

Aurelian

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • Status:

Australis

  • Godina izgradnje: 2003
  • Dužina i širina: 329 m X 60 m
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost: 299095 t
  • Grčka zastava
  • IMO: 9284946
  • MMSI: 240159000
  • Status: u prometu

Australis

Australis

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina: 83 m X 13 m
  • Brzina: maksimalna i prosječna 9.9 / 8.1 čvorova
  • Nosivost:
  • Ciparska zastava
  • IMO:9422653
  • MMSI: 209301000
  • Status: u prometu

Australis

Autan

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna i prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • Status:

Av[uredi | uredi kôd]

Avaj 2

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Az[uredi | uredi kôd]

Azuma Enterprise C Voyager

  • Godina izgradnje:
  • Dužina i širina:
  • Brzina: maksimalna , prosječna čvorova
  • Nosivost:
  • zastava
  • IMO:

Izvori[uredi | uredi kôd]

  1. http://www.marinetraffic.com Abqaiq/ais/shipdetails.aspx?mmsi=311284000