Dodatak:Abecedni popis tankera: S

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Abecedni popisi tankera

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Sa[uredi | uredi kôd]

Safaniyah Safer Safina Al Arab Safina Swift Safwa Saga Sagitta Sahara Sahba Sahba Saiph Star Sala Samco Samco America Samco Asia Samco China Samco Europe Samco Raven Samco Scandinavia Sanko Crest Sanko Queen Sanko Stresa Sanko Unity Sanna Santa Maria Saphir Sarah Glory Saturn Glory Saudi Splendour

Se[uredi | uredi kôd]

Sea Empress Sea Energy Sea Force Sea Giant Sea Lady Sea Prince Sea Saga Sea Saint Sea Scape Sea Scout Sea Serenade Sea Serpent (II) Sea Soldier Sea Song Sea Sovereign Sea Sovereign Sea Splendour Sea Splendour Sea Stratus Sea Swan Sea Swift Sea Symphony Sea World Seawise Giant - ( Biggest Ship Ever, After Reconstruction ) Selene Trader Seryna Setagawa Settebello Sfakia

Sh[uredi | uredi kôd]

Shat-Alarab Shat-Alarab Shaula Star Shining Star Shinyo Clipper Shinyo Jubilee Shinyo Kannika Shinyo Landes Shinyo Mariner Shoju Maru Shoush Showa Maru

Si[uredi | uredi kôd]

Sinde Sipca Damman Sir Charles Hambro Sirenia Sirius Star

Skyros Abt Rasha (1992), BT Investor (1991), Neiva (1984); Skyros.

  • Izgrađen: 1976
  • Graditelj: Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB., Göteborg, Sweden (694)
  • Grčka zastava
  • Status: Završio životni vijek 2002.
  • IMO broj: 7388853

Neiva; Abt Rasha; Skyros.

Skopelos Sky Wing Smiti

So[uredi | uredi kôd]

Songa Songa Agnes Songa Julie Soro

Sovereign

  • Dužina i širina: 228 m X 32 m
  • Status:
  • Liberijska zastava
  • Brzina: maksimalna 16.4, prosječna 14.3 čvorova
  • IMO: 9390939

Sovereign

  • Izgrađen 1992
  • nosivosti tona: 47083 t
  • Brzina: najveća 13.6, prosječna 13 čvorova
  • Malteška zastava
  • IMO: 8913617

Sovereign

  • Dužina i širina: 135 m X 14 m
  • Nizozemska zastava
  • IMO: 0
  • Brzina: maksimalna 9.9, prosječna 6.7 čvorova

Sovereign

Sovereign, Acropolis, Nai Genova, Sea Sovereign

  • izgrađen 1978;
  • Dužina i širina:
  • liberijska zastava.
  • Status: izrezan 2000
  • IMO broj: 7388891

Acropolis; Nai Genova; Sovereign

Sovereign Unity Spyros

St[uredi | uredi kôd]

Staland Star Africa Star Caribbean Star II Star Italia Starlight Jewel Starlight Venture Stavros G.L. Stellar Eagle Stena Commerce Stena Concept Stena Concordia Stena Conductor Stena Congress Stena Constellation Stena Contender Stena Continent Stena Convoy Stena King Stena Queen Stena Victory Stena Vision Stresa Stuyvesant

Su[uredi | uredi kôd]

Suhail Star Sumidagawa Sunlight Jewel (1) Sunlight Jewel (2) Sunrise III Sunrise IV Sunrise Jewel Sunrise V Super Zearth Susangrid Suva Suzuka Svelvik Sylt Symi Symphonic Synia