Dodatak:Popis epizoda serije Lud, zbunjen, normalan

Izvor: Wikipedija

Popis epizoda serije Lud, zbunjen, normalan.

Ovo je podjela epizoda prema emitiranju na Novoj TV u Hrvatskoj, i sažetak epizoda. Ukupno u LZN ima 12 sezona i 309 epizoda.

Sezona 1 (2007. / 2008.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (1) Opća zabuna

U obitelji Fazlinović nastaje opća zabuna kada Izet iz unukove torbe izvuče video kazetu sa gay pornićem, koja je tu dospjela greškom radnice u videoteci. U studio Akord dolazi folk zvijezda Nagib sa željom da snimi novi album. Međutim, Fazlinovići su zaokupljeni svojim problemom, a Nagib gubi živce uzaludno čekajući.

2. rujna 2007.
2 (2) Crni fond

U pokušaju da obogati kućni budget, Izet tajno daje oglas da iznajmljuje sobu sa kupaonom. Faruk se svim silama bori protiv toga, sve dok na vrata Fazlinovića ne pokuca šarmantna studentkinja iz provincije. U studiju Akord vlada uzbuđenje i iščekivanje, jer dolazi Severina. Međutim, kada tonac Dino, debeli i uvijek gladan, prolije sok po mikseti, sve nade padaju u vodu, a Faruk radi sve kako bi nabavio novu opremu.

9. rujna 2007.
3 (3) Narkomanska posla

Izet je u novom iskušenju, jer pokušava prestati pušiti što mu teško polazi za rukom. Kada u očajničkoj potrazi za cigaretom slučajno zapali joint, svi ukućani su zatečeni njegovim neprimjerenim ponašanjem. Ivana nema sreće u ljubavi i zbog toga je nesretna. U namjeri da joj pomogne, Faruk joj namješta svog bratića Samira, ali susret se završava katastrofom.

16. rujna 2007.
4 (4) Problemi sa stolicom

Ivanu i dalje prate problemi. Sumnja da je trudna i povjerava se Faruku, ali ne želi da to itko sazna. Međutim, u kafiću San Remo ništa ne može ostati tajna. Dino, sve pogrešno razumije i u kafiću nastaje potpuna zbrka. Izet ima problema sa stolicom, a Šefika mu kuha čudotvornu juhicu od sušene kamilice i ribanih jabuka.

23. rujna 2007.
5 (5) Stara slika

U susjedstvo Fazlinovića doseljava se zgodna gospođa Spomenka Vihorec, što Izetovom oku nije moglo pomoći. U želji da joj se udvara, poziva je na kavu i poklanja joj staru obiteljsku sliku, koju je Faruk namjeravao prodati vjerujući da vrijedi silno bogatstvo. Očajan što mu je propala još jedna prilika da se dočepa novca, Faruk provaljuje u Spomenkin stan, ali tu ga čeka neugodno iznenađenje.

30. rujna 2007.
6 (6) Kupoprodaja slike i folcike

Dok Izet zadovoljno trlja ruke zbog dobro odrađenog kupoprodajnog transfera i broji hrpu novca, Faruk lista oglase tražeći auto. Kao agenta u ovom poslu angažira svog bratića Samira, ne sluteći što ga čeka. Spomenka prihvaća Izetov poziv da se provozaju novim Jeep-om, međutim Izetovo zadovoljstvo ne traje dugo.

7. listopada 2007.
7 (7) Stezanje kajša

Izet uvodi rigorozne mjere restrikcije u kući. Damir se zapošljava u San Remu, a Šefika ide na minimalac. Svi su nezadovoljni. Akord je u velikoj besparici. Faruk je prisiljen otpustiti Dinu. Međutim, Dino, preko noći postaje beskućnik i useljava se u studio, a nedugo zatim i u stan Fazlinovića. Apsurdna situacija kulminira kada Dino, nakon snimanja tona u streljani, postaje potpuno gluh.

14. listopada 2007.
8 (8) Brotijev identitet

Faruk gubi svoj identitet i postaje Francesco Broti, poznati slikar iz Italije. Ukućani se uzalud trude dozvati ga sebi, a Izet u pomoć poziva starog prijatelja, dr. Điđimilovića. Ambiciozni roker Đenis Đenis, gubi živce čekajući sastanak sa vlasnikom studija Akord, dok ga Ivana pokušava smiriti. Da bi spasio posao, Izet se pretvara da je Faruk.

21. listopada 2007.
9 (9) Godišnjica mature

U kući Fazlinovića je užarena atmosfera. Izet organizira godišnjicu mature. Šefika, po naređenju, peče nekoliko stotina kolača, Dino se bori za prostor u stanu i pravo na frižider. Izluđen Izetom, Dino se seli kod gospođe Spomenke. U San Remu je sve spremno za početak proslave mature. I dok gosti pristižu, jedan neočekivani susret slavlje pretvara u opću tučnjavu.

28. listopada 2007.
10 (10) Tripl randevu

Zanesen novim momentima u svom životu, Dino kupuje zaručnički prsten. Ali, kupuje ga i Izet i poziva gospođu Spomenku u ekskluzivni restoran. Faruk susreće Tanju, staru i neprežaljenu ljubav, te je poziva na večeru. Damir, konačno, izlazi sa Almom. Tri generacije Fazlinovića, okupljaju se u istom restoranu.

4. studenog 2007.
11 (11) Uspavana ljepotica

Na vratima Spomenkinog stana pojavljuje se Vedrana, njezina kćer koja je stigla iz Amerike. Šokirana je anonimnim telegramom koji je dobila. Spomenka priznaje da se udaje za Dinu koji je 29 godina mlađi od nje. Izet je očajan. U Akordu, također, nevjerica. U mraku spavaće sobe Dino, se uvlači u krevet i ne sluti da umjesto Spomenke grli njezinu kćer.

11. studenog 2007.
12 (12) Kupoprodaja folcike

Dino je ponovno beskućnik. U namjeri da mu pomogne, Ivana mu preporučuje sobu kod svoje susjede. No, postoji problem, jer je soba namjenjena isključivo ženama. No, to Dinu neće poremetiti. Faruk i Damir planiraju kako Izetu uzeti novce te lažiraju krađu auta. Međutim, lukavi Izet se nađe u pogrešno vrijeme na pravom mjestu.

18. studenog 2007.
13 (13) Kvar na kompjuteru

Dok Damir i Alma bezuspješno pokušavaju pokrenuti kompjuter, Izet bestidno prisluškuje što rade i pogrešno shvaća u čemu je problem. Kao i obično, spas traži od dr. Điđimilovića. U studiju Akord i dalje vlada kaos. Situaciju koristi Čombe ne bi li konačno snimio svoj album. Iznenada, pojavljuje se Đenis Đenis, ali ga u zbrci kaotičnih tonova nitko ne primjećuje.

25. studenog 2007.
14 (14) Silikonska dolina

Ivanina prijateljica Dragana dolazi da je posjeti i želi da joj se ugrade implantatne grudi, ali Faruk želi obnoviti svoj studio i Ivana ga shvaća pogrešno. U međuvremenu, Izet pokušava polomiti nogu kako bi dobio novac od osiguranja.

2. prosinca 2007.
15 (15) Igre na nesreću

Nakon što je polomio nogu, Izet se razbacuje novcem koji je naplatio od osiguravajućeg društva. Kako bi od Izeta uzeli barem malo tog novca, Faruk i Damir smišljaju novu prijevaru te mu podvaljuju lažne loto listiće zbog Izetove škrtosti. Kada dođe u Lutriju, da preuzme dobitak, Izet vidi da je prevaren. Dino je odlučan u namjeri da smršavi i studio pretvara u fitness centar.

9. prosinca 2007.
16 (16) Triper

Nakon noći provedene sa prostitutkom, Dino je pokupio triper. U panici, da se ova vijest ne pročuje, traži pomoć od Damira, ali dok Damir kupuje skupocjeni lijek u ljekarni, opazi ga Dr. Điđimilović i to govori Izetu. Situacija se izokreće i uskoro cijeli kafić bruji o Dininom problemu.

16. prosinca 2007.
17 (17) Prizivanje duhova

Besposlica i jednolična svakodnevnica tjera Faruka i Ivanu da se odvezu do njezine vikendice izvan grada. Nakon nekoliko čaša vina, atmosfera postaje opuštajuća i njih dvoje provode romantično podne. Dino je usamljen u studiju, kada se nenadano pojavi klijent sa ozbiljnom i hitnom poslovnom ponudom. U potrazi za Farukom i Ivanom, on upada u stan Fazlinovića, gdje ugleda vidovitu Džemilu usred rituala.

23. prosinca 2007.
18 (18) Ginisov rekord

Izet je u novom pokušaju da se domogne novaca te pokušava pojesti 571 feferona te tako oboriti Ginisov rekord. No, umjesto u knjigu Ginisovih rekorda, dospjeva u bolnicu. Faruk i Ivana pokušavaju prekinuti započetu romantiku ili je bar sakriti, ali strast je jača od toga. Jedino Dino, ništa ne razumije.

30. prosinca 2007.
19 (19) Kućna dostava

San Remo traži radnika za kućnu dostavu, a Izet je u potrazi za poslom. Kocke su se sklopile i Izet se zapošljava kao dostavljač pica. Ivana posjećuje oftalmologa i dobiva leću sa dioptrijom, ali nije vješta u njihovom stavljanju. Dok joj Faruk pokušava pomoći u tome, leće završavaju u čaši sa vodom, a potom i u Izetovom trbuhu.

6. siječnja 2008.
20 (20) Švedska masaža

Hodanje po svježe uglačanom parketu ima bolne posljedice za Izeta – ukliještilo ga je u leđima. Šefika mu nudi pomoć od svoje sestrične Senade koja je stručnjak za "švedsku masažu". Kako nema kud, Izet unaprijed plaća mladu maserku. Vješta maserka Senada pošteno odrađuje svoj posao, ali masira pogrešnog Fazlinovića.

13. siječnja 2008.
21 (21) Umro predsjednik, živio predsjednik

Izet se nakon smrti susjeda Muradifa učlanjuje za novog predsjednika zgrade. Organizira društvo i brojno glasačko tijelo, ali to nije dovoljno da pobjedi svog protukandidata Milorada. No, u zadnjem trenutku, iz Amerike stiže Spomenka i svoj glas daje Izetu.

20. siječnja 2008.
22 (22) Prepotentna situacija

Neuspješna noć sa Spomenkom dovodi Izeta do očaja, te u pomoć zove starog prijatelja, dr. Điđimilovića. On mu preporučuje upotrebu Vijagre. Kako bi "spasonosne" tablete sakrio od ukućana, presipa ih u praznu kutiju od Analgetika. U Akordu je nered nakon pijanke. Faruk i Dino su mamurni od posljedica pozamašne količine alkohola. Kako bi se rješili glavobolje, uzimaju Analgetik iz pogrešne kutije.

27. siječnja 2008.
23 (23) Testament

Nakon ultrazvučnog pregleda Dino saznaje da je medicinski fenomen jer ima tri bubrega. Angažira Samira da mu nađe pacijenta kome bi prodao treći bubreg i konačno se domogao novaca. Faruk i Damir pronalaze Izetov testament u kojoj su ostali bez prebijenih novaca, pa angažiraju Samira da testament "okrene" u njihovu korist. No, Samiru je jedino važno da on prođe najbolje.

3. veljače 2008.
24 (24) Edin il' Edina

Kada u San Remu ugleda Edinu, Dino joj se počinje udvarati. Sve ide svojim tokom do trenutka kada Faruk ugleda Edinu. Izet je na mukama zbog proširenih vena, pa mu Damir kupuje steznike. U Akord stiže gospodin Sake, privatnik koji želi snimiti reklamni spot. Glazbeni studio otvara novu stranicu u svojoj djelatnosti.

10. veljače 2008.
25 (25) Grupni seks

Nakon nesporazuma sa Izetom, Spomenka ponovo odlazi u Ameriku, a u njezin stan privremeno useljava njezina sestra Senka. Poslije slučajnog susreta u haustoru, Izet postaje zaokupljen novom susjedom, te od silne zanesenosti ne može spavati. Doktor Điđimilović mu prepisuje pozamašnu dozu sedativa, kako bi ga riješio nesanice, ali tablete dospjevaju u pogrešne ruke.

17. veljače 2008.
26 (26) Kroatiše pupi

Zatečen lijepim bijelim psom koji luta ulicama grada, Damir ga dovodi u carstvo Fazlinovića. Međutim, Izetu je to novi napad na kućni budžet i želi ga se što prije riješiti. Ali, kada u haustoru sretne Senku, koja se oduševi prelijepim stvorenjem, mjenja odluku. I sve bi bilo kako se samo poželjeti može, da pravi vlasnik nije ponudio primamljivu nagradu pronalazaču njegovog ljubimca.

24. veljače 2008.
27 (27) Ptičija gripa - priča prva

U stan preko puta Fazlinovića doseljava novi susjed, ambiciozni lokalni političar. Ivana odlazi nekoliko dana na more, a Faruku ostavlja svog kućnog ljubimca, papagaja po imenu Ogledalce. Kako bi bio na sigurnom, Faruk ga donosi doma, ne sluteći da je Izet tog jutra razradio strategiju odbrane od ptičije gripe. U sumanutoj borbi "protiv peradi", Izet sačmaricom upuca Ogledalce, a novopečeni susjed ne može vjerovati u kakvo se ludo susjedstvo doselio.

2. ožujka 2008.
28 (28) Ptičija gripa - priča druga

Izet ne odustaje od borbe protiv peradi. Opsjednut "ptičijim gripom", razrađuje plan kako se zaštiti, ali i obogatiti od epidemije novog doba. Međutim, ne može to sam te se udružuje sa doktorom Điđimilovićem i susjedom Enesom. Sve bi možda i moglo proći bez problema, da se u posao nije uvukao i Samir. A gdje je Samir, tu je i nova prijevara.

9. ožujka 2008.
29 (29) Oktobarska revolucija

Nakon telegrama čudnog sadržaja, u stanu Fazlinovića vlada opsadno stanje. Izet uspaničeno iščekuje dolazak tajanstvenog gosta za kojeg ga vežu zajedničke revolucionarne ambicije. Za razliku od njega, ambicije susjeda Hadžiedhemćumurovića usmjerene su na pripremanje predizborne kampanje, a on taj posao povjerava studiju Akord.

16. ožujka 2008.
30 (30) Kurs engleskog

Izet želi naučiti engleski i kupuje knjigu. Dino kupuje pivo jer želi osvojiti karte za koncert "Roling Stonessa" i da vodi Faruka, ali je ljut na njega i Dino odlučuje voditi Ivanu i na kraju je dobio nagradu. Damir ima primamljivu ponudu za Izeta. Njemu i Ines trebaju novci i u zamjenu za to daje Izetu satove engleskog. On im daje novce. I još Čombe vodi Faruka. Svi idu na koncert u Austriju i svi se nalaze u istom autobusu.

23. ožujka 2008.
31 (31) Povratak broja 1

U ekskluzivnom sarajevskom hotelu odsjeda multimilijunaš iz SAD-a, stariji gospodin narušenog zdravlja, koji posljednjim atomima snage pokušava pronaći svoje potomke - Fazlinoviće. Ali, kada ih konačno pronađe, previše uzbuđenja loše utječe na njegovo zdravlje. Susjed Enes ne odustaje od Šefike, a Izet se i dalje služi prijevarama u pokušaju da se svidi Senki. Posljedice su umalo završile tragično.

30. ožujka 2008.
32 (32) Turnir

Faruk i Dino skupljaju ekipu za lokalni turnir u nogometu u nadi da će osvojiti prvo mjesto i nagradu od 5.000 konvertibilnih maraka. Uz Izetovu "malu intervenciju", dolaze do finala i sve izgleda kao da je nagrada već u njihovim rukama. U kladionicama sve su šanse na strani "Akorda". Ali, u odlučujućoj utakmici ništa ne ide kako treba. Enes i Šefika provode ugodno prijepodne u kinu, ali nakon neočekivanog poklona, Šefika počinje sumnjati u Enesove namjere.

6. travnja 2008.
33 (33) Uhvatite dilera

Kada se za šankom sretnu Izet i Čombe, u trenu se rađa "prljava" poslovna kombinacija. Izet, koji je uvijek gladan novca i ne sluteći, uzima paketić sa drogom. U studiju Akord je konačno dobra poslovna prilika. No, dok gost čeka da počne sa snimanjem, nastaje zbrka oko sumnjivog paketića, koji ponovo dospjeva kod Čombeta. Međutim, sve se to dogodi u pogrešnom trenutku.

13. travnja 2008.
34 (34) Proka pronalazač

Kreativni Izet fasciniran je idejom bežične struje, te se baca na posao. Dino je uporan u pokušajima da od Marije izmami koji besplatan komad pite ili da ga se na neki način dočepa. Damir i Ines bezuspješno traže prostor gdje bi mogli biti sami. Prilika im se ukaže kada gospođa Senka otputuje, a ključ ostavlja kod Šefike. No, Senka zakasni na autobus, vraća se kući u trenutku kada Izet primjenjuje svoj izum i cijeli grad ostavlja bez struje.

20. travnja 2008.
35 (35) Snimak pluća

Vjerujući da je Izet teško bolestan i da mu je ostalo svega 5, 6 dana života, Faruk i Damir se utrkivaju oko njega, trudeći se ispuniti mu svaku želju. Ni Šefika ne zaostaje za njima, a Izetove želje nisu skromne. Jedna od njih je i luksuzna masažna fotelja, za koju Faruk daje zadnji novčić sa računa, nakon što je Akord konačno nešto i zaradio. Međutim, problematični snimak pluća, koji je prouzrokovao paniku kod Fazlinovića, uopče nije Izetova.

27. travnja 2008.
36 (36) Bilo jednom u Sarajevu

Damir traži od Izeta i Faruka istinu o svojoj majci, koju nikada u životu nije vidio. Vraćajući se u vrijeme prije 23 godine točnije u 1985 godinu, otac i djed obnavljaju sjećanja. Međutim, svaki od njih ima svoju verziju istog događaja. I dok prisjećanja traju u nedogled, na vratima Fazlinovića se pojavljuje tajanstvena žena.

4. svibnja 2008.
37 (37) DNK analiza

Nevenin iznenadni dolazak i prisjećanje događaja iz prošlosti, izaziva dilemu kod Fazlinovića, u kojoj nije sigurno da li je Damir uopče Farukov sin. U kaotičnu priču o potencijalnom ocu upliće se i Dino sa svojom verzijom događaja koji su se dogodili prije 23 godine. I dok svi sa neskrivenom nervozom iščekuju rezultate DNK analize, Nevena se pokušava vidjeti sa Damirom, kako bi ispravila greške iz mladosti. Međutim, Izet je opet brži.

11. svibnja 2008.
38 (38) Doktor Fazlinović

Iznenada bogat, Izet uživa u trošenju novca te kupuje odjelo i periku i potpuno mjenja izgled. Tako izmjenjenog izgleda, zbunjuje sve oko sebe. Kada se nađe u doktorskoj ordinaciji u pogrešno vrijeme, uspaničeni Enes ga zamjenjuje sa uvaženim doktorom iz Rusije i predstavlja odabranoj doktorskoj sali. Pravi doktor se ipak pojavljuje, ali nitko mu ne vjeruje.

18. svibnja 2008.
39 (39) Novi računar

Damir pokušava na sve načine smotati Izeta da mu kupi novi kompjutor, ali Izet za takvim troškom ne vidi potrebu. Kada konačno pristaje, kompjutor prilagođava svojim potrebama. Faruk upoznaje mamu od Ines u garderobi kazališta dok se ona priprema za izlazak na scenu, te joj pomaže u uvježbavanju teksta. Ne znajući o čemu se radi, u strasnom ljubavnom razgovoru zateknu ih Damir i Ines.

25. svibnja 2008.
40 (40) Eh, kad se sjetim

Ova epizoda serijala vodi nas kroz vrijemeplov obitelji Fazlinović i najzanimljivije događaje iz njihovog okruženja. Uz pozamašnu količinu alkohola i pomješana sjećanja, Izet i Faruk se prisjećaju uspomena na minule dane i godine te nikad ostvarene ambicije i neostvarene želje.

1. lipnja 2008.

Sezona 2 (2008. / 2009.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (41) Audicija

Izet raspisuje natječaj za novu kućnu pomoćnicu. U San Remo dolazi porezna inspekcija i igrom slučaja Stjepan saznaje da porezni inspektor planira posjetiti studio Akord. Telefonska linija u Akordu je u kvaru, a Faruk i Ivana smišljaju plan kako da smjeste poreznom inspektoru.

7. rujna 2008.
2 (42) Rasprodaja

Faruku stiže kazna od porezne inspekcije, ali on pronalazi rješenje, po kojem rasprodaje namještaj iz studija i narukvicu za koju je Izet imao namjeru da je pokloni Spomenki. U ispražnjen studio dolazi Deen Backović sa namjerom da tu snima svoj novi album, a spletom okolnosti Izet dolazi do jedinog mogućeg zaključka te je za sve kriva nova kućna pomoćnica Rapka.

14. rujna 2008.
3 (43) Halucinacije

Izet proživljava traumatične trenutke, sukobljava se sa vlastitim halucinacijama. Faruk i Damir će uraditi sve da mu otežaju stanje i da dođu do njegovog "crnog fonda". Srećom, za Izeta tu su i stručni savjeti dr. Điđimilovića. Susjed Enes upoznaje Rapku i romantična veza je na pomolu.

21. rujna 2008.
4 (44) Prizivanje Izeta

Izet se nesmotreno upustio u klađenje na borbe pasa. Proganja ga lokalni nasilnik Jakov i prijeti da će ga istući ako ne plati novce izgubljene na klađenju. Spomenka se nenadano vratila iz Amerike, te ona i Senka, obje zaljubljene u Izeta, ulaze u otvoreni sukob. Izetov saborac iz Drugog svjetskog rata, Mirko, umire u bolnici, a njegov identitet greškom biva zamjenjen sa Izetovim.

28. rujna 2008.
5 (45) Kružni tok

Susjed Enes dolazi do Izeta i pita ga da se pridruži njegovoj političkoj stranci. Izet je isprva odbio jer nije komunistička partija, već demokratska. Ali poslije objašnjava Enesu da bi dobio veliku količinu novca kao poslanik njegove stranke, Izet je prihvatio, ali će se dogoditi nešto neočekivano na kraju. Zatim Spomenka i Senka dolaze do Izeta da bi bile sa njim, ali u isto vrijeme on radi kružni tok po stanu da se ne bi srele.

5. listopada 2008.
6 (46) Egzibicionist

Policija u gradu ima dva goruća problema: krivotvorenje novčanica i egzibicionistu, koji po parkovima presreće žene. Čudnim spletom okolnosti Fazlinovići postaju osumnjičeni za obje pojave. Lokalni prevarant Jakov još jednom će iz svega izvući deblji kraj, podvaljujući Faruku lažne eure, a Spomenka i Senka smišljaju plan kako se osvetiti Izetu za svu bol koju im je nanio, pa ga zatim ostave gologuzog u parku nakon čega je Izet greškom zamjenjen za egzibicionistu zbog čega je bez razloga završio u policijskoj postaji.

12. listopada 2008.
7 (47) Blind date

Izet iznenada otkriva u sebi sklonost stolarskog zanata. S obzirom da je namještaj u studiju u lošem stanju, on i Faruk sklapaju dogovor da će za odgovarajuću naknadu Izet izvršavati sitne popravke. Dino započinje ozbiljnu vezu sa prostitutkom Fahrom. Međutim, ona se bavi najstarijim zanatom na svijetu.

19. listopada 2008.
8 (48) Kokošinjac

Poskupljenje životnih namirnica Izet navodi na radikalne poteze. Odlučuje se baviti peradarstvom, ali Enes predstavlja prepreku njegovoj poslovnoj inicijativi. U studio dolazi čuvena estradna zvijezda, fobični Stefanel. Zarada je na vidiku, međutim događaji se ne razvijaju onako kako je to Faruk isplanirao. Izetova poslovna inicijativa će direktno ugroziti Farukov poslovni plan.

26. listopada 2008.
9 (49) Nedjeljom na groblje

Spomenka i Senka su napustile Izeta. Ta situacija je za njega neizdrživa, te Izet pada u tešku depresiju. U pomoć poziva dr. Điđimilovića. Doktor ima ključ za njegovo izlječenje, a to je da Izet pod hitno mora ostvariti vezu sa nekom novom ženom. Faruk je u akciji renoviranja studija. Sve to financira Stefanel, velika glazbena zvijezda koja želi tu snimiti svoj novi album. Stvari se odlično razvijaju dok se u cijelu situaciju ne upetlja Dino.

2. studenog 2008.
10 (50) Policijska država

Izet se prijavljuje na audiciju za ulogu u igranom filmu. Uloga policajca koju je dobio mu odlično leži pa se on u nju previše uživljava. Vedrana, Spomenkina kćer, se nenadano vrača iz Amerike i to u Dini budi zaboravljene emocije. Izet koristi priliku da povrati Spomenkinu ljubav, ali to će biti uspjeh kratkog daha.

9. studenog 2008.
11 (51) Crna mamba

Izet pokušava svoje tijelo dovesti u savršenu kondiciju: trči, radi vježbe i na kraju odlazi u Wellnes kako bi tamo iskoristio sve što taj sportsko-rekreativni centar nudi. U međuvremenu Faruk i Damir rade plan kako da na brzinu zarade nešto novca. U grad su došli studenti slavistike iz Nizozemske i oni u tome vide svoju šansu. Sve se zakomplicira kada se Izet prerano vrati iz lječilišta u toplicama.

16. studenog 2008.
12 (52) Gay parada

Gošće iz Nizozemske odlučile su ostati još neko vrijeme u Sarajevu. Izet u tome vidi priliku za dodatnu zaradu, a Dino i Čombe mogućnost za seksualnu avanturu. Faruk i Damir su se preselili u studio i učinit će sve kako bi se vratili u stan. Njihov plan je jednostavan - razotkriti Izetu da su njegove gošće homoseksualno opredjeljene, što bi onda trebalo značit da ih izbaci iz stana.

23. studenog 2008.
13 (53) Hitmejker

Dino je doživio nesreću u studiju. Zvučnik koji je nespretno pokušavao postaviti na zid mu je pao na glavu i to će prouzrokovati neobične posljedice po njegov karakter. Kao rezultat udarca kojeg je primio u glavu, Dino postaje izrazito talentirani kompozitor. Pjevači iz cijele regije dolaze u studio u želji da od njega otkupe pjesmu. Sklapanjem managerskog ugovora sa njim, Izet pokušava legalizirati cijeli slučaj. Naravno, u svoju korist.

30. studenog 2008.
14 (54) Dejton

Još jedan sastanak obitelji Fazlinović, ali ovaj put sa neobičnim ishodom. S obzirom da je Faruk osigurao povećanje kućnog budžeta, njegov i Damirov prijedlog je da se predsjedavajući u kući mjenja na tjednom nivou. Ovaj prijedlog na nevjericu Faruka i Damira lako prolazi kod Izeta. U prvom tjednu svog predsjedavanja Damir ustraje u kupovini novoga automobila. Stari auto Izet prodaje Dini. Dino, međutim, uopče nema vozačku dozvolu te je primoran zamoliti Samira da mu riješi taj mali problem.

7. prosinca 2008.
15 (55) Afera sangrija

Nezadovoljan svojim seksualnim životom Dino se odlučuje na očajnički korak. Čombe mu nabavlja drogu s kojom planira olakšati svoj prolaz kod Selme. U međuvremenu Izet policiji prijavljuje da je Dino uzrokovao prometnu nesreću. Policija dolazi uhapsiti Dinu i igrom slučaja Čombetova droga završava u piću koje piju Spomenka, Senka, Ana, Tanja, Selma, Ines i Mirna. To je nezgodna situacija za Izeta, ali i za Faruka i Damira.

14. prosinca 2008.
16 (56) Brakorazvodna parnica

Uvjeren kako kupus ima afrodizijačka svojstva, Izet se upušta u proizvodnju dezodoransa koji će mu, po njegovoj procjeni, donijeti bogatstvo. Stručnu pomoć u ovom pothvatu pružit će mu, tko drugi nego, dr. Điđimilović. Na vidjelo izlazi Marijina ljubavna afera sa Mariofilom. Ona je odlučna, razvod sa Stjepanom je nužno, ali samo pod njezinim uslovima koji su kategorični. Ona zahtjeva da sve što su stekli u braku ostane njoj. Pravnu i malverzacijsku pomoć u njezinom naumu pružit će joj Enes Hadžiethemćumorović.

21. prosinca 2008.
17 (57) Četiri sekretara SKOJ-a

Godišnjica je osnivanja partizanskog odreda u kome je "ratovao" Izet. To je razlog okupljanja starih partizana i ujedno povod za dobru pijanku partijskih prijatelja. Radeći glazbu za jedan ratni film, Faruk snima njemačku koračnicu. Snimak te koračnice i pijani partizani u istoj prostoriji su spoj koji rezultira općom tučnjavom. Policija mora angažirati specijalce kako bi umirila razjarene pijane partizane.

28. prosinca 2008.
18 (58) Analogno na digitalno

Zbog nereda koje su napravili u pijanstvu, stari partizanski prijatelji Izet, Ante, dr. Điđimilović i Milorad završavaju u zatvoru. Rješenje za izlaz iz neugodne situacije u kojoj su se našli nalaze u Enesu. Faruk je odlučio moderizirati studio pa u tu svrhu podiže kredit. Nova oprema koju je kupio greškom dolazi na njegovu kućnu adresu. U nesporazumu koji slijedi, Izet posumnja da je riječ o tehničkoj opremi koju šverca Samir za kojom traga policija.

4. siječnja 2009.
19 (59) Zlatna ribica

Faruk dobiva od Tanje na poklon akvarij sa zlatnom ribicom. U pijanom stanju Izet razgovara sa ribicom, a Damir koji prisluškuje taj razgovor saznaje gdje su sakriveni novci iz njegovog "crnog fonda". Damir uzima novce, odlazi na koncert u Novi Sad, a Izet poklanja akvarij Samiru. Samiru je to prilika za laku zaradu pa pokušava uvjeriti Selmu da ga kupi. U sve se, po svom običaju, umješa debeli Dino koji svojim potezima izaziva opću zabunu.

11. siječnja 2009.
20 (60) Roštilj, droga i nauka

Izet i njegov nerazdvojni dr. Điđimilović odlučuju napraviti roštilj na balkonu. Kao sredstvo za potpalu vatre uzimaju staru knjigu, no ispostavit će se da je to knjiga iz koje Damir sprema ispit iz mikrobiologije. Damir je pao na ispitu, a zbog niza slučajnih okolnosti Faruk počinje sumnjati kako se on drogira. Kao psihijatar i stručnjak za odvikavanje od opojnih droga u cijeli slučaj se upetljava Dr. Điđimilović.

18. siječnja 2009.
21 (61) Istorijska povijest studija Akord

Iz Južne Amerike se vratio stari Farukov prijatelj Feta. On je bio bubnjar u legendarnom Farukovom bandu "Vukovi s Vratnika". Dok ispijaju gajbe piva u studiju, njih dvojica prisjećaju se starih dana. Njihova priča nas vraća 15 godina unazad točnije u 1994 godinu kada je Faruk otvorio studio. Kupovina poslovnog prostora u kome je smješten studio bila je zloupotreba u koju su uključeni dr. Điđimilović, Izet i Samir. Naravno, Dino je čovjek koji svemu tome daje svoj svojevrstan pečat.

25. siječnja 2009.
22 (62) Debeli i ćelavi

Izetova veza sa Anom, i Farukova sa njezinom kćer Tanjom, svojevrsna su prepreka jedna drugoj. Izet je kategoričan - jedan od njih mora odustati. Uvjeren da Ani smeta to što je ćelav, Izet počinje nositi periku, ali to se ne pokazuje kao idealno rješenje. Sredstvo za rast kose je idući potez u koji se upušta. Kako bi zadržao Tanju, Faruk počinje odlaziti na trčanje, ali i više obraćati pažnju na higijenu tijela. Povlačeći konce sa strane Damir unosi dodatni nemir u njihov napeti odnos.

1. veljače 2009.
23 (63) Goropadna Ana

Alternativna rock grupe "Sikter" se raspala. Njezin frontmen Bure poziva Faruka i Fetu da zajedno osnivaju band. Faruk, sretan što mu se pruža prilika da ponovno svira, oduševljeno prihvaća ponudu. Već sa prvim svirkama u San Remu, Faruku se počinju udvarati djevojke. Mariofil je u sukobu sa Marijom zbog novca kojeg izdvaja za svoju kćer iz prethodnog braka. Izetova ljubavna afera sa Anom se razvija u neobičnom smjeru.

8. veljače 2009.
24 (64) Prokišnjavanje

Enes Hadžiethemćumurović se našao pred teškim problemom, u javnost je procurila vijest da on, mada se već godinama bavi odvjetničkim poslom, uopče nema položen pravosudni ispit. Potrebno mu je 10.000 konvertibilnih maraka kako bi se u odvjetničkoj komori registrirao kao odvjetnik i taj će novac uz pomoć Izeta pokušati "uzeti" od naivnih susjeda. Stjepan se nenadano dočepao veće svote novca i pokušat će od Marije otkupiti svoj nekadašnji kafić. U njegovom naumu mu pomaže Samir.

15. veljače 2009.
25 (65) Karaoke show

U novootvorenoj osiguravajućoj kući Izet uplaćuje dodatno zdravstveno osiguranje. Ubrzo će se on i Dr. Điđimilović uvjeriti kako to nije bio baš najpametniji način da se uloži novac. Stjepanov plaćenik Samir i dalje pokušava ugroziti rad San Rema. U tu svrhu nabavlja karaoke uređaj i nudi se Mariji kao organizator glazbene večeri. Novčana nagrada za pobjednika je primamljiva te se za pjevanje prijavljuju Izet i Čombe. Prijevara sa kojom Izet pokušava odnijeti pobjedu biva razotkrivena te on u bijegu napušta kafić.

22. veljače 2009.
26 (66) Ikonografija

Faruk je pronašao ljubav svog života, Senadu. Djevojka ima samo jednu manu - udata je za drugog muškarca. No, s obzirom da je Enes Hadžiethemćumurović odvjetnik specijaliziran za brakorazvodne parnice, njezin bračni status ne bi trebao biti veći problem za njihovu vezu. Vjerski turizam u Međugorju - Izet i dr. Điđimilović vide kao priliku za novu poslovnu inicijativu.

1. ožujka 2009.
27 (67) Pusti snovi

Izet nema puno želja u životu. Svega dvije - da se Faruk odseli i da se Rapka napokon počne seksi oblačiti. Nenadano mu se obje želje ispune. No, samo na kratko. Ubrzo će uvidjeti da stvari nisu onakve kakve se na prvi pogled čine. Sve to prestaje biti važno onog trenutka kada Izet saznaje da je Damir dobio Bingo dobitak u iznosu od 3.000.000 konvertibilnih maraka.

8. ožujka 2009.
28 (68) Agresivni Faruk

Faruk i Senada su se odlučili vjenčati. To Izetu ne bi predstavljalo značajan problem da njihova odluka ne podrazumijeva i zajednički život u njegovom stanu. Preko toga on ne želi lako prijeći i potpomognut Damirom smišlja plan kako da rastavi mladence. Taj plan uključuje i visoko moralnog odvjetnika Enesa Hadžiethemćumurovića koji je, za omanju novčanu svotu, uvijek spreman uskočiti u Izetove gluposti. Nema razloga da tako ne bude i u ovom slučaju.

15. ožujka 2009.
29 (69) Gdje čeljad nisu bijesna...

Skromnim vjenčanjem Faruk i Senada ulaze u bračnu zajednicu. Izet se međutim još uvijek ne može pomiriti sa izgubljenom bitkom i odlučuje nastaviti borbu za svoj životni prostor. Izet odlučuje da na svaki mogući način spriječi mladence da usele u njegov stan. Kada Faruk i Senada ipak uspiju probiti njegovu obrambenu liniju, Izet i dalje ne odustaje.

22. ožujka 2009.
30 (70) Alkoholizam i renesansa

Izetovi pokušaji da otjera Senadu iz stana će konačno uroditi plodom. Senada napušta Faruka i odlazi živjeti kod svoje mame. Faruk je očajan i prepušta se alkoholu. Kao pravi kum, Čombe je tu da mu pruži rame za plakanje. Ono što Faruk ne zna je da se Izetov brat Ismet nakon 40 godina vratio iz Švedske.

29. ožujka 2009.
31 (71) Puter i starka

Pokušavajući oživjeti dosadne umirovljeničke dane, Izet odlučuje napisati bosansku gramatiku, a u isto vrijeme Faruk utjehu nalazi u alkoholu budući da ga je ostavila Senada. Enes mu preporučuje privatnog istražitelja koji mu može nabaviti dokaze da je Senada nevjerna.

5. travnja 2009.
32 (72) Ljubavni jadi mladih Fazlinovića

Tri Fazlinovića pijuckaju rakiju i pokušavaju odgonetnuti misteriju zašto se u njihovoj kući ni jedna žena ne može duže zadržati. Njihove priče vode nas kroz razne ljubavne afere u kojima su glumci i na kraju kojih su, po pravilu, uvijek izvlačili deblji kraj. Pod utjecajem alkohola njihovo depresivno raspoloženje polagano prelazi u veselje, ali ne zadugo.

12. travnja 2009.

Sezona 3 (2010.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (73) Kralj je umro - živio Refko

Tragičan i iznenadan smrtni slučaj Dine (Mehmeda) Mujkića donijet će promjene u životu Fazlinovića i ljudi iz njihovog okruženja. Organizacija je sahrane, ispostavit će se, zahtjevniji zadatak nego li su to Faruk i Čombe očekivali. Novac, kao i uvijek, predstavlja gorući problem te će posuđivanje novaca od lihvara biti jedina opcija u ovim okolnostima. Kamate rastu iz dana u dan, a iz cijelog događaja će samo Izet uspjeti izaći sa debljim novčanikom.

1. siječnja 2010.
2 (74) Potraga za blagom

Na vratima Fazlinovića se pojavljuje Izetov ratni prijatelj, Beograđanin, Đuro Ubiparip. Đuro je u potrazi za izgubljenim sandukom zlata koji je navodno na početku Drugog svjetskog rata pratnja kralja Petra izgubila negdje u okolini Sarajeva. Izet se svesrdno uključuje u tu potragu, a Faruk i Marija otkrivaju da se iza Čombetovog nadimka krije veoma neobično ime. Na njihov nagovor, Čombe odlazi u općinu sa namjerom da promjeni ime. No, to neće biti tako jednostavno.

10. siječnja 2010.
3 (75) Minsko polje

Da bi se dokopali zlata koje je izgubila kraljeva pratnja, Izet i Đuro prvo moraju deminirati livadu na koju ih je dovela tajna mapa. Taj dio zadatka je dobrovoljno prihvatio Refko. Nakon što je Refko "vlastitim tijelom" deminirao livadu i tako završio u bolnici, Izet i Đuro otkopavaju misteriozni sanduk. Poruku iz studentske službe o terminu Damirovog ispita mu mamurni Faruk zaboravlja prenijeti. Damir će ispit morati polagati kod novog profesora koga prati glas da je strog i potpuno neuračunljiv.

17. siječnja 2010.
4 (76) Dozivanje tobe

Izet i Đuro su u ozbiljnim financijskim problemima. Potraga za izgubljenim blagom ih je dovela na prosjački štap. Prodaja šunke je način da se bar malo popravi njihova situacija. No, prodavati šunku u Sarajevu i nije baš tako unosan posao, pa Izet poziva Samira da on riješi taj problem. Čombe dolazi kod Faruka sa genijalnim planom - on će raditi kao manager u studiju. Farukov skepticizam po pitanju ovoga plana, međutim, pokazat će se neopravdanim. Čombe će ipak uspjeti nabaviti unosan posao za studio.

24. siječnja 2010.
5 (77) Donacija

Nizozemska vlada je donirala pomoć bosanskohercegovačkim umirovljenicima. Izet i Đuro smišljaju plan kako da se dočepaju te donacije i na taj način poprave svoju lošu financijsku situaciju. S obzirom da su se za donaciju prijavili kasno, pomoć koju su dobili neće biti lako pretvoriti u laku zaradu. U studiju je Faruk konačno uspio nagovoriti Mahmuta da kod njega snimi album. No donacija koju su dobili Izet i Đuro će otežati realizaciju ovog poslovnog dogovora.

31. siječnja 2010.
6 (78) Hot Line

Situacija je toliko teška da se prave rigorozne mjere: Faruk je prisiljen zatvoriti studio, a Damir se mora ispisati sa fakulteta, a Izet Bubi dat minimalnu plaću. Spasonosno rješenje dolazi od Izeta. On i Đuro imaju genijalan poslovni plan pomoću koga bi se svi trebali obogatiti. Udruženim snagama, njih četvorica osnivaju Hot Line telefonsku agenciju i laka zarada je na domak ruke.

7. veljače 2010.
7 (79) Hot Line 2

Hot Line agencija u organizaciji Izeta, Đure, Faruka i Damira je počela sa radom. Telefoni su proradili i još se samo čekaju pozivi usamljenih žena željnih emotivnih i nježnih razgovora. Izet, veliki stručnjak za pitanja ženskog srca, rukovodi poslom. Selma uspjeva nagovoriti Bećira, deklariranog homoseksualca i pjevača narodne glazbe, da snima pjesmu u studiju. Međutim, Bećirov angažman u studiju i Hot Line agencija pod Izetovim rukovodstvom će se ispreplesti sa neočekivanim događajima.

14. veljače 2010.
8 (80) Estrada i showbiz

Poslovna dokumentacija koju Selma vodi u studiju je u kaosu. Ako dođe financijska inspekcija Faruk se samo može nadati zatvoru. Bećirov prijatelj, najbolji računovođa u gradu, Sanjin Pušić dobiva zadatak da papire dovede u red. Problem je samo Sanjinovo seksualno opredjeljenje. On je, naime, homoseksualac i prema Faruku gaji neskrivene emocije. Izet i Đuro se upuštaju u novu poslovnu inicijativu i odlučili su se baviti estradnim managerstvom. Problem je samo naći nekoga tko dobro pjeva i od njega napraviti zvijezdu.

21. veljače 2010.
9 (81) Talent show

Otkrit će se da Buba ima savršene glasne sposobnosti, te unosi nemir u obitelj Fazlinović. Faruk i Damir sa jedne, a Izet i Đuro sa druge strane pokušavaju se izboriti za Bubinu naklonost. Kompromis je postignut i po dogovoru svi oni skupa trebaju brinuti o Bubinoj karijeri. Prvi njezin nastup će biti u talent show lokalne televizije, ali neće sve ispasti kako su oni zamislili.

28. veljače 2010.
10 (82) Ginekologija i pita od višanja

Faruku konačno polazi za rukom da osvoji zgodnu Splićanku Ajnu. Buba ima upalu mokraćnih kanala, ali pregled kod doktora će otkriti njezinu dobro čuvanu tajnu. Izet i Đuro donose odluku da podignu kredit u banci i otvore ginekološku ordinaciju. Sa Đurinim iskustvom i Izetom na prijemnom odjeljenju posao bi trebao cvjetati.

7. ožujka 2010.
11 (83) Prijemno odjeljenje

S obzirom da nisu dobili kredit od banke, Izet i Đuro se odlučuju na radikalan potez: otvorit će ginekološku ordinaciju u Izetovom stanu. Buba poziva svoju rođakinju i traži od nje savjet kako da konačno izgubi nevinost. Čombe će se pokazati kao odličan izbor da bi se riješio taj njezin problem. U namjeri da Ajnu upozna sa svojom obitelji, Faruk u stan dovodi Ajnu. Bit će to jedan neobičan susret.

14. ožujka 2010.
12 (84) Poslovni prostor

Ginekološka ordinacija u stanu Fazlinovića mora biti zatvorena. Izet jednostavno ne može više podnijeti tu tzv. “furtutmu” u stanu. Zbog obijanja vikendice je Samir završio u zatvoru, a da bi bio pušten na slobodu Izet će morati povuči svoje veze u visokoj politici. Zauzvrat Samir će njemu i Đuri osigurati na atraktivnoj lokaciji poslovni prostor za njihovu ordinaciju.

21. ožujka 2010.
13 (85) Djevojka sa sela

Bubina sestra Zumreta dolazi sa sela u Sarajevo. U isto vrijeme iz zatvora u Zenici izlazi i Ajnin bivši dečko Grdoba, te u potrazi za Ajnom i on dolazi u Sarajevo. Na Ajnino inzistiranje Faruk je dovodi u stan da je upozna sa Fazlinovićima. Po običaju, vidno alkoholiziran Izet se neće predstaviti baš u najsjajnijem svjetlu.

28. ožujka 2010.
14 (86) Pasje popodne

Talačka kriza u San Remu: Grdoba sa pištoljem drži Faruka, Damira i ostale goste kao taoce. Njegov zahtjev je veoma jednostavan, želi da mu se Ajna vrati. Zabrinut za svoj "genetski materijal", Izet se na prijevaru priključuje policiji koja je opkolila kafić. On je taj koji preuzima inicijativu u oslobađanju talaca. Glavni oslonac u toj akciji bit će mu Čombe.

4. travnja 2010.
15 (87) Policijske igre

Mačka sa ulice se uselila u Farukov studio. Zadatak da se riješi mačke dobio je Refko. Totalno pijanog Izeta za volanom automobila zaustavlja policajac. Oduzima mu vozačku i naplaćuje kaznu, ali nije svjestan da se upustio u borbu sa čovjekom koji je spreman na sve. Da bi dobio natrag vozačku dozvolu Izet je spreman napraviti neke neočekivane poteze.

11. travnja 2010.
16 (88) Prljavo suđe

Buba je na godišnjem odmoru, a samim time stan Fazlinovića izgleda tako da bi u njemu i "konj slomio nogu". Potrebno je hitno naći novu kućnu pomoćnicu. Kulturni ataše iz talijanske ambasade donosi dugo čekani posao u studiju Akord. Kanconu koja bi trebala zbližiti Bosance i Talijane treba otpjevati neka lokalna pjevačka zvijezda.

18. travnja 2010.
17 (89) Osmi mart

Izet upoznaje Marijinu majku Lauru. Njih dvoje imaju puno toga zajedničkog i bit će to ljubav na prvi pogled. S obzirom da se približava "Dan žena", Izet joj želi pokloniti neki skupocjeni poklon. Problem je što Faruk i Damir također žele prigodnim poklonima iznenaditi svoje djevojke.

25. travnja 2010.
18 (90) Pasje prijepodne

Grdoba, kriminalac koji je patološki zaljubljen u Farukovu djevojku Ajnu, bježi iz zatvora. Sudbina će htjeti da u pokušaju da se sakrije od policajaca utrči upravo u haustor Fazlinovića. Nakon što je lako svladao isprepadanu Bubu, ulazi u stan i ubrzo će se svi Fazlinovići naći u ulozi talaca. Tko je od trojice Fazlinovića u vezi s Ajnom ono je što Grdoba pokušava napokon saznati.

2. svibnja 2010.
19 (91) Put putuje Reufaga

U nadi da će se riješiti dosadnog Refke, Faruk mu konačno daje plaću. Tim novcem Refko treba kupiti kartu i vratiti se u Zagreb. Izet je u ljubavnim problemima. Veza sa Laurom se ne odvija onako kako on to želi, a i financijska situacija mu je prilično loša. Kako bi zaradio neki dodatni prihod javlja se na oglas koji je dao privatni istražitelj Đido Mova i počinje raditi kao njegov pomoćnik. Istraga u koju se uključio će razotkriti neke neočekivane tajne.

9. svibnja 2010.
20 (92) Lažna maksuzija

Izet je doživio ljubavni brodolom. Otkrit će da Laura ima ljubavnika. Za njega je bolno pa se odlučuje u potpunosti posvetiti alkoholu. Buba ne može očistiti mrlje s Izetovih košulja. U pomoć joj dolazi rođakinja Teufika koja joj nabavlja sredstvo za čišćenje mrlja. To sredstvo potječe iz kućne vrijednoće i nalazi se u istovjetnoj boci kao i Izetova rakija. Zbog zamjene boca mnogi će likovi serije završiti u bolnici.

16. svibnja 2010.
21 (93) Večeri poezije

Laura pred ljutog Izeta stavlja ponudu koju on ne može odbiti. Naravno, riječ je o seksu. Izet je na sedmom nebu, ali ne zna da su Laurini seksualni apetiti puno veći. Đuro će se pojaviti kao treći lik u ljubavnom trouglu koji se završava tučnjavom. Na Refkin nagovor, Čombe odlučuje poraditi na svojoj pjesničkoj karijeri. Večeri poezije koje se tih dana održavaju u Sarajevu će biti idealna prilika za prezentaciju njegove “maestralne” poezije.

23. svibnja 2010.
22 (94) Hafifni amidža

Mikseta koja je nestala iz studija je gorući problem za Faruka. Čombe se angažira da otkrije lopove koji su opljačkali studio, a Izet nenadano dobiva priliku da na događaju sa nestalom miksetom zaradi koji ekstra dinar. Refko danima nije ništa jeo, pa se odlučuje na očajnički korak. Pokušat će, naime, ono što nikom do tada nije pošlo za rukom - prevariti Mariju.

30. svibnja 2010.
23 (95) Usisivač

Bubi se prilikom usisavanja stana pokvari usisivač. Pošto je riječ o usisivaču koji je “gotovo pa nov”, nema mu ni 40 godina. Izet odlučuje popraviti ga. U tome će mu pomoći majstor Drago koji radi u umjetničkoj galeriji. U istoj galeriji Batko otvara izložbu suvremene umjetnosti. Seksi djevojka Sanela dolazi u studio sa željom da snimi pjesmu. Refko, oduševljen njezinim izgledom, spreman je obećati baš sve što ona želi čuti.

6. lipnja 2010.
24 (96) Tri flaše

I posljednje Izetove zalihe rakije su potrošene. U pomoć uskače njegov ratni prijatelj iz Hercegovine, Ante, koji mu šalje paket sa dragocjenom točnošću. U paketu su tri boce, ali će do Izeta doći samo jedna. Faruk je primio paket i odlučio da olakša Izeta za dvije boce. Prošlo je godinu dana od kako je umro Dino. Za Refku i Čombeta to je povod da sjednu i popiju koju rakijicu za njegovu dušu.

13. lipnja 2010.

Sezona 4 (2011.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (97) Produžena loza

Četiri godine su prošle od događaja koje smo gledali u prethodnoj sezoni. Damir je specijalizirao plastičnu kirurgiju i oženio se za glumicu Barbaru. Faruk je zatvorio studio Akord i pokrenuo novi posao - radio stanicu. Voditelji noćnog programa su Refko i Čombe. Damir i Barbara očekuju bebu i to je događaj oko koga će se okupiti čitava obitelj Fazlinović.

2. siječnja 2011.
2 (98) Stomakologija

Novorođenče u obitelji Fazlinović je donijela nova uzbuđenja. Damir i Barbara se ne mogu dogovoriti koje ime da daju djetetu, ali će Izet uskočiti sa inicijativom koja će na kraju rezultirati najgorim mogućim rješenjem. Refko već danima ima zubobolju. Novaca za zubara naravno nema, ali zato Čombe ima sjajnu ideju kako da se rješi njegov problem.

23. siječnja 2011.
3 (99) Dadilja

Damir i Barbara hitno moraju pronaći dadilju da im čuva dijete. Izet se nudi da preuzme čuvanje bebe i kada ga Damir i Barbara odbiju on će učiniti sve kako bi na kraju bilo po njegovom. Godišnjica je Dinine smrti pa Čombe pokušava Refki popraviti raspoloženje. Odlaze u studio gdje gledaju porno filmove, ali ispostavit će se da jednu glumicu iz filma njih dvojica jako dobro poznaju.

30. siječnja 2011.
4 (100) Plus - minus

Izet ima temperaturu. Paranoično zaključuje da su ga Faruk i Ajna namjerno zarazili virusom gripa, jer gripa u njegovim godinama može biti fatalna. Žele ga ubiti, uvjeren je, jer bi im tada ostao njegov stan. Faruk i Ajna, međutim, pokušavaju dobiti bebu, a nizom slučajnih događaja Izet će ih omesti u tome.

6. veljače 2011.
5 (101) Vrijeme ovulacije

U Sarajevo dolazi čuveni zagrebački liječnik za vještačku oplodnju. Faruk i Ajna, u nadi da će konačno dobiti dijete, zakazuju termin kod njega. Njihova želja da dobiju dijete se nikako ne uklapa u Izetove dugoročne planove. On će napraviti sve da sabotira njihov plan. Sreća se konačno nasmješila i Čombetu. Dobio je posao na kojem može bez velikog truda zaraditi dobre novce. Naravno, u tom njegovom novom poslu ima mjesta i za Refku.

13. veljače 2011.
6 (102) Igraona

Faruk i Ajna su i dalje odlučni u ideji da dobiju dijete. Šukrijin dolazak u Sarajevo će se pokazati kao prepreka u tome. Naime, on će spavati u njihovoj sobi, a pored živog Izeta nije baš izvodljivo pravljenje djeteta u dnevnom boravku. Ajna je izračunala - naredna tri dana su ključna i zahtjeva od Faruka da smisli neki plan. Refko i Čombe u radio stanici muku muče sa novonastalim tehničkim problemima. Emitiranje programa bi došlo u pitanje da nije genijalne Čombetove ideje koja će spasiti stvar.

20. veljače 2011.
7 (103) Dnevni program

Refko i Čombe imaju genijalnu ideju kako da podignu slušanost radio stanice "Akord". Nagovaraju Faruka da im dopusti emitiranje nove emisije koja će se zvati "Bezlični razgovori" u kojoj će oni ugostiti zanimljive goste iz raznog djelokruga javnog života. Opklada između Izeta i Šukrije će biti motiv da se ovaj drugi upusti u neslavnu avanturu pecanja ribe u Miljacki.

27. veljače 2011.
8 (104) Kad vrisne štikla

Dok je šetala gradom Ajna je izvrnula nogu u štikli. Na povrijeđenoj nozi morat će neko vrijeme nositi longetu. Taj slučaj sa njezinom povredom je inspiracija Izetu da se vrati svojoj staroj strasti - patentiranju izuma. U zavodu za patente, međutim, neće imati previše razumjevanja za njegove ideje. Faruk upoznaje mladu i zgodnu djevojku Šejlu. Bezazleni flert sa njom bi mogao biti koban po njega ako to Ajna sazna.

6. ožujka 2011.
9 (105) Moral prije svega

Čombetov polubrat Fufe odlazi u Ameriku. Emotiran rastanak je to za Čombeta i on će ispijanjem velikih količina piva pokušati nositi se sa time. Od tajnog agenta Đido Move Izet dobiva novi zadatak. Potrebno je pratiti određenu žensku osobu i otkriti ako ona eventualno ima seksualnu aferu sa nekim muškarcem. Otkrit će do koga će doći Izet će biti šokantno i neočekivano.

13. ožujka 2011.
10 (106) Refko tarot

Pripreme za Šukrijino vjenčanje su u punom toku. Potpuno zanesen zaljubljenošću on se ne osvrće na Izetova upozorenja da mu je glava u opasnosti i da njegova buduća mlada sprema njegovo ubojstvo kako bi se domogla stana u Splitu. Na čelu sa Ajnom čitava obitelj Fazlinović će se angažirati oko sabotiranja vjenčanja. U radio stanici Refko i Čombe pokreću novu emisiju u kojoj Refko slušaocima proriče sudbinu. Ta emisija će biti odlično sredstvo pomoću koga će Fazlinovići pomoći Šukriji da shvati da mu je glava u torbi.

20. ožujka 2011.
11 (107) Potraga za Šukrijom

Izetovo slobodno vrijeme će prekinuti uspaničeni Šukrija. Shvatio je da ga Fadila želi ubiti i traži od Izeta da mu pomogne spasiti glavu. U potrazi za Šukrijom u stan dolazi Fadila. Njezin dolazak će natjerati Šukriju da se sakrije, a Izeta da se aktivno uključi u spašavanje njegovog života. Stvar će se dodatno zakomplicirati kada u stan dođe Čombe, a nešto kasnije Faruk i Ajna koji, zbog sumnje da je Šukrija ubijen, dovode i policiju.

27. ožujka 2011.
12 (108) Motorijada

Iznerviran prometnom gužvom u Sarajevu, Faruk odlučuje kupiti motor. Ajna nije oduševljena tom njegovom idejom, a kada Faruk posudi motor Čombetu, ispostaviti će se da je bila u pravu. Motor će biti ukraden i to će dovesti do niza zanimljivih zapleta. Šukrija se i dalje pokušava osloboditi supruge Fadile, a nesebičnu pomoć u tom svom naumu pružit će mu čovjek od koga se najmanje nadao - Izet.

3. travnja 2011.
13 (109) Specijalno vaspitanje

Već neko vrijeme Izet je dadilja za Damirovo i Barbarino dijete. Sliku Izeta kao ozbiljnog pedagoga narušit će Faruk. On je potpuno uvjeren da Izet loše utječe na malog Džemicu, te nagovara Damira i Barbaru na akciju špijuniranja kako bi točno upoznali pedagoške metode koje Izet primjenjuje. Pronicljivi Izet, međutim, angažira privatnog istražitelja Đido Movu da u stan ugradi senzore pokreta koji će spriječiti da ga zateknu nespremnog.

10. travnja 2011.
14 (110) Trafiking

Izet je očajan: Damir i Barbara su angažirali Zumru da čuva malog Džemicu, a njemu je dozvoljeno da sa djetetom bude samo u prisustvu jednog od roditelja. No, sve će se promjeniti kada se Zumra iz šetnje vrati bez Džemice. Dijete je oteto i Izet će tu okolnost iskoristiti za stjecanje povjerenja u njegov odgojiteljski rad. Refko i Čombe od Faruka dobiju zadatak da generalno očiste radio stanicu. To od njih dvojice zahtjeva izuzetan intelektualni napor.

17. travnja 2011.
15 (111) Zečiji paprikaš

Kako bi sačuvao mladenački izgled Šukrija koristi hidratantne kreme. Zabrinut za svoj izgled i Izet odlučuje napraviti nešto po tom pitanju. Kako bi došao do najboljih preparata za podmlađivanje on u priču uključuje Samira. Nesretnim slučajem Faruk će otkinuti glavu lutki koju je Ajni prije smrti poklonila njezina majka, a istovremeno će Šukrija slomiti punu bocu Izetove skupocjene rakije. Oba ta događaja će nizom okolnosti biti pripisani Zumri. Ni kriva ni dužna Zumra će dobiti otkaz.

24. travnja 2011.
16 (112) Posredni raskid

Faruk je odlučan da okonča svoju vezu sa Ajnom. S obzirom na njezin temperament nije lako donijeti odluku kako to učiniti. Izet i Damir odlučuju mu pomoći u tome. Mada njih trojica prave plan kako se riješiti Ajne. Povratak stare Damirove ljubavi Mirne će dovesti do toga da Barbara ostavi Damira. Odnosno, kako to obično biva sa Fazlinovićima, sve će biti suprotno od onoga kako su planirali.

1. svibnja 2011.
17 (113) Gore - dole

U pokušaju da ostavi Ajnu, Faruk se iselio iz stana. On i Senada pokušavaju probuditi staru strast, ali osnovni dogovor za to je da se riješe Ajne. Damir i Barbara su odlučili izaći na večeru. Nepažnjom su zaboravili Džemicu u liftu, a Izet će to pokušati iskoristiti da još jednom dokaže kako su oni nesposobni roditelji. Ulaskom Samira u priču čitav događaj dobiva potpuno drugačiji smisao.

8. svibnja 2011.
18 (114) Lijeva cipela

Ajna je na putu pa će Faruk to pokušati iskoristiti kako bi sa Belmom ostvario seksualnu avanturu. Međutim, iza Belminog zavodničkog ponašanja se kriju druge namjere. Ona i njezin dečko Riki će pokušati opljačkati Radio stanicu. Izet dobiva od Samira ponudu koju ne može odbiti: za male novce može kupiti 50 pari talijanskih cipela. Naravno, ukradenih. Čombe je u kreativnom zanosu. Refko je tu da ga podrži na putu od trnja do zvijezda.

15. svibnja 2011.
19 (115) Fotografija Ričardsa Kejta

Ajna je još uvijek na putu pa Faruk ne odustaje od ideje da to iskoristi. Ovaj put na njegovoj meti je Barbarina prijateljica Šejla. Tifa se vratio iz Londona i donio je Faruku fotografiju Keitha Richardsa s njegovim originalnim potpisom. Faruk je oduševljen poklonom. Damir je kupio novi mobitel. Njegov mobitel i Farukova fotografija će se na nesreću naći Izetu na putu. Slomljen mobitel i izgorena fotografija će biti novi uzrok niza nemilih događaja u obitelji Fazlinović.

22. svibnja 2011.
20 (116) Egzorcizam

Uz pomoć metode, u svijetu poznate kao "krađa", Refko i Čombe su se domogli profesionalne kamere. Snimanje svadbi i sahrana je logičan slijed događaja koji bi njima dvojici trebao omogućiti financijsku stabilnost. Šukrija i Ajna su se vratili iz Splita i njihov povratak ni malo ne raduje Izeta i Faruka. Kako se rješiti pridošlica iz Dalmacije je ono što motivira njih dvojicu.

29. svibnja 2011.
21 (117) Hipnoza

Doktor ima loše vijesti za Izeta: ako misli da će preživjeti mora prestati piti i pušiti. Dvije gore zabrane Izet nije mogao zamisliti. Na Farukov prijedlog, Izet odlazi u Dubrovnik na sjednicu kod terapeuta koji hipnozom liječi pušače. Refko i Čombe su proširili posao sa kamerom. Umjesto svadbi i sahrana odlučili su snimati skrivenu kameru. Iz ovog posla njih dvojica će samo izvući batine.

5. lipnja 2011.
22 (118) Rođendan

Slučajnost je htjela da Faruk i Bojana isti dan slave rođendan. Faruk tu vidi priliku da ponovno pokuša da sa njom ostvari vezu. U tome bi mu trebala pomoći Bojanina rođakinja Marija. I pored Marijinih najboljih namjera ništa neće ispasti onako kako su zamislili. Refko i Čombe su odlučili kupiti poklon Faruku. Taj poklon će pokrenuti niz događaja koji će završiti neslavno po Faruka.

12. lipnja 2011.
23 (119) Prison break

Faruk je završio u zatvoru zbog poreznog prekršaja. Jedini način da izađe iz zatvora je da plati kaznu. Toliko novca Fazlinovići nemaju. Barbara je ostavila Damira. Izet i on pokušavaju tugu zaliti alkoholom. Duboko u noći ne radi ni jedan kafić pa njih dvojica odlaze u kockarnicu. Ispostavit će se da će ta odluka biti sudbonosna za njih. Refko i Čombe su odlučili kupiti automobil. Novcem koji su skupili sebi mogu priuštiti samo polovnog Fiću.

19. lipnja 2011.
24 (120) Povratak na staro

Situacija u kući Fazlinovića je depresivna. Barbara je ostavila Damira, a Ajna Faruka, tako da se osjećaju kao da je netko prokletstvo bačeno na njihovo prezime. Damir se doselio nazad u stan i sve je reklo bi se po starom. Izuzev što sada nisu trojica, već četvorica. Četvrti Fazlinović sa njima je mali Džemica. U posljednoj epizodi ćemo se prisjetiti nekih od najznačajnijih ljubavnih podviga Fazlinovića.

26. lipnja 2011.

Sezona 5 (2012. / 2013.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (121) Prvi put sa pradedom u školu

Prošlo je šest godina, ali se nije puno toga promjenilo u obitelji Fazlinović. Problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira. Vrijeme je da mali Džebra krene u školu, a njegovo školovanje će dovesti do sukoba između Izeta i Damira. Faruk je proširio posao otvarajući Video produkciju, ali neće sve ići onako kako je planirao.

29. siječnja 2012.
2 (122) There's something about Sanela

Mada nije dobra domaćica, nova kućna pomoćnica Sanela zadovoljava uslove za posao u stanu Fazlinovića. Naime, zgodna je, a to je sasvim dovoljno Izetu. Međutim, i Faruk je bacio oko na nju. To neće biti Izetu po volji, a Damir će pokazati da u njihovoj kući ipak postoji zrno razuma.

5. veljače 2012.
3 (123) Zgodna žena

Netko od Fazlinovića mora ići na roditeljski sastanak u Džebrinu školu. Ni jedan od tri kandidata za taj zadatak, dakle - Izet, Faruk ni Damir, nije voljan to učiniti. Situacija će se drastično promjeniti kada se ispostavi da je učiteljica mlada, zgodna i seksi. Nastaje podmetanje nogu i utrkivanje oko toga tko će sudjelovati Džebrinim roditeljskim sastancima.

12. veljače 2012.
4 (124) Nepodnošljiva lakoća primanja

Kada se na vratima Fazlinovića pojavi Jovan Belajbeg, poznati kritičar suvremene umjetnosti, na površinu će isplivati Izetov davno zaboravljeni talenat sa konceptualno stvaralaštvo. Svota koju će Belajbeg ponuditi za Izeta će biti više nego motivacijska. Usporedno sa ovim, Čombe prolazi kroz pravu dramu: zabrinut je za svoju seksualnu orjentaciju jer su mu se iznenada počeli sviđati muškarci.

19. veljače 2012.
5 (125) Cruising (Gluvarenje)

Izetov konceptualno-likovni rad, pod nazivom „Heroji Revolucije“, je pobrao uspjeh i kod kritike i kod publike. Nošen krilima iznenadne slave Izet dobiva novi zadatak: Uraditi idejno rješenje plakata za predstojeću Festival ljudskih prava. Slučajnost je htjela da Farukova produkcija snima upravo isti taj događaj. Glavna manifestacija je u San Remu, i svi ovi članovi na jednom mjestu i u isto vrijeme, će svojim ponašanjem prouzrokavati da se taj kulturni događaj pretvori u potpuni poraz.

26. veljače 2012.
6 (126) Riba zvana Vanja

Dogodila se provala u Umjetničku galeriju i Izetova postavka pod imenom „Heroji Revolucije“ je potpuno uništena. Huligani su je uništili. Mada je vidno potresen ovim događajem, Izetu će jedno saznanje vratiti volju za životom. Saznao je, naime, da je njegova postavka osigurana na 10.000 eura. U međuvremenu, Farukov ljubavni život konačno dobiva na smislu. Bila je to ljubav na prvi pogled, ali zbog određenih razloga, ta veza mora ostati tajna.

4. ožujka 2012.
7 (127) Spolovi rano lete

Faruk i, naručito, Izet su zabrinuti za Džebrino ponašanje. Zatekli su ga kako se igra sa Barbikama, a to po Izetovom standardu nije normalno ponašanje za jednog dječaka. Naročito ako taj dječak nosi prezime Fazlinović. Stvar će se dodatno zakomplicirati kada Damir donese vijest iz škole da je učiteljica zabrinuta jer se dijete, po njezinom mišljenju, ponaša isuviše feminizirano.

11. ožujka 2012.
8 (128) Dobar, loš, zao

Slučajni susret Izeta i njegovog bivšeg prijatelja Atifa Đukelovića, pokrenut će čitav niz zamršenih događaja. Prije 20 godina Atif je preoteo Izetovu ljubavnicu, a to nije nešto što ovaj može tako lako oprostiti. Izet detaljno planira osvetu, ali nenadane okolnosti mu neće ići na ruku. Marija je u ponudu San Rema uvela Mamur varivo. Kao što mu samo ime kaže, varivo je idealno za liječenje mamurluka. Faruk će pokušati doći u posjed tajnog recepta.

18. ožujka 2012.
9 (129) Iz Rusije s ljubavlju

U svojoj kolekciji ploča Faruk posjeduje i jednu koja je velika rijetkost. To je ploča Roling Stonesa, "Play With Fire". Ono što tu ploču čini posebnom je što je riječ o ćirilično-ruskom izdanju koje ima veliku vrijednost na tržištu. Farukov prijatelj Igi pokušat će od njega dobiti tu ploču. U međuvremenu, Izet se na tajanstven način dočepao novaca i na Marijino čuđenje, časti cijeli kafić.

25. ožujka 2012.
10 (130) Tri kralja

Jakov je iznajmio stan koji se nalazi preko puta Fazlinovića. Nova, zgodna susjeda će unijeti zabunu u život Fazlinovića. Sanela je potpuno zbunjena događajima i odlučuje susjedi održati predavanje o moralu. Čombetu se konačno posrećilo. Noć ranije "proveo je sa nepoznatom djevojkom". Marija je uvela novu ponudu u svoj meni. To su njoke. Iako ih prodaje po niskoj cijeni, malo tko ih naručuje. Pokvarenim njokama Marija će častiti Čombeta.

1. travnja 2012.
11 (131) Umri muški

U istom danu u Sarajevo su se vratile Nevena (Damirova mama) i Barbara (Damirova bivša supruga). Njihov zajednički povratak kod Izeta izaziva sumnju kako je riječ o zavjeri da im se oduzme mali Džemica. Fazlinovići će uraditi sve da do toga ne dođe. Jakov je u stan preko puta Fazlinovića ovog puta uselio svoju majku. Njezin boravak u tom stanu, skupa sa dolaskom Nevene i Barbare, izazvat će niz nesporazuma.

8. travnja 2012.
12 (132) Sex, laži i videotrake

Mentor se ljuti na Čombeta, zapostavio je posao u produkciji Akord. Čombe je, naime, našao novi angažman, pjeva po lokalnim barovima i to mu uzima puno vremena. Izet je pred živčanim slomom jer je Barbara odlučna u ideji da dobije skrbništvo nad Džemicom. Damir je primoran unajmiti odvjetnika. Mariofil je najeftiniji, a samim time i najbolji za taj posao. Zaboravljena video kazeta iz Barbarine mladosti biti će presudna u sudskom procesu.

15. travnja 2012.
13 (133) Nemoralna ponuda

Faruka ljubavni život čini depresivnim. Izetu nikako ne polazi za rukom osvojiti novac na igrama na sreću. Damir ima velike probleme sa Barbarinim inzistiranjem da dobije skrbništvo nad Džemicom. Sve će se to promjeniti kada se u priču uključi Čombe. On posjeduje sretnu majicu koja će trojici Fazlinovića promjeniti život. Nažalost, to neće biti sreća na druge staze. Čombetova majica će se pokazati kao potpuno pogrešan predmet.

22. travnja 2012.
14 (134) Dnevnik jedne šiparice

U proteklih 7 dana Faruku se događaju izuzetno čudne stvari. Neka nepoznata osoba, koja želi ostati anonimna, ispunjava mu želje. Problem je u tome što ti događaji i nisu baš ono što bi Faruk poželio da mu se dogodi. Čombetu se pružila prilika da se bavi ekstremnim sportovima. To neće najsretnije završiti po njega. Izet i Damir će shvatiti da je veliki nesporazum kriv sa sve loše što im se događa.

29. travnja 2012.
15 (135) Twins

Damir pokušava pronaći način da se on i Džebra odsele u drugi stan. Predložit će Izetu da proda stan u kome žive i da kupe dva manja. Taj njegov prijedlog neće naići na razumjevanje. Izetov brat blizanac Ismet iz Švedske je došao u posjetu Fazlinovićima. Mada se njihov zadnji susret završio svađom, sada stvari stoje unekoliko drugačije. Ismet je imao prometnu nesreću u kojoj je povrijedio glavu i izgubio pamćenje. Taj slučaj Izetu otvara mogućnost za novu mahinaciju u njegovom stilu.

6. svibnja 2012.
16 (136) Savršena oluja

Mentor se vratio iz Prištine gdje je išao posjetiti svoju obitelj. Kosovski specijaliteti koje je donio Faruku da proba, ovoga neće baš fascinirati. Izet je odlučio igrati nagradnu igru iz dnevnih novina. Djelomično mu se posrećilo, nije dobio stan niti auto, ali je dobio klima uređaj. Faruk sa njim ulazi u duge i teške pregovore u namjeri da taj klima uređaj završi kod njega u studiju.

1. siječnja 2013.
17 (137) Utjerivači duhova

Faruk ponovo ima problema sa poreznom inspekcijom. Primoran je rasprodati tehniku iz produkcije kako bi platio porez. Neobičan kupac će se javiti na oglas i taj susret će završiti krajnje nepovoljno za Faruka. Žarko Međedović, Izetov poznanik iz prošlosti, traži od Izeta da mu vrati dug od 5.000 konvertibilnih maraka. Dug je navodno nastao u partiji pokera koja je odigrana prije 10 godina. Izetu ne pada na pamet da vrati te novce.

17. veljače 2013.
18 (138) Kišni čovjek

Izuzetno emotivan susret dogodit će se u produkciji Akord. Vratio se Refko, a to je za Čombeta dovoljan razlog da pusti suze radosnice. Faruk otkriva da Refko ima jedan neobičan talenat. Iako je intelektualno ograničen, Refko se nevjerovatno dobro snalazi sa brojevima. Problem koji se postavlja pred Faruka je kako unovčiti tu Refkinu osobinu. U akciju se uključuju Izet i Marija. Plan je jednostavan i dobar, ali kako se to obično dogodi, neće sve teći kako su predvidjeli.

24. veljače 2013.
19 (139) Starac ga more

Kada se Damir vratio sa seminara u Dubrovniku, doma će zateći krajnje neočekivanu situaciju. Izet je u ozbiljnoj ljubavnoj vezi. Sve to ne bi bilo previše čudno, da Izetova ljubav nije muškarac. Potpuno šokiran saznanjem, Damir se upušta u istragu i ubrzo će otkriti da se iza, naizgled romantične veze dvojice muškaraca, krije Izetov materijalni interes. Nakon svega, Faruk je taj koji će izvući deblji kraj.

3. ožujka 2013.
20 (140) Predsjedničke laži

Damir je uhvaćen jer je u banci pokušao unovčiti lažni ček. Kratkom istragom, policija će doći do saznanja da iza lažnih čekova stoji najstariji Fazlinović, Izet. Po povratku sa Kosova gdje je obišao obitelj, Mentor se u San Remu zaljubljuje u djevojku koja neobično liči na jednu američku javnu osobu. U njezinom prisutstvu on se ponaša smušeno pa će za pomoć pitati Faruka. Nažalost, neke od Farukovih savjeta kako treba postupati sa ženama, Mentor će shvatiti predoslovno.

10. ožujka 2013.
21 (141) Brzi i žestoki

Malom Džebri je rođendan. Izet je odlučio da mu za poklon kupi plastični pištolj. Međutim, taj pištolj izgleda kao pravi pa će to izazvati zbrku u obitelji. Mentor je u dubokoj depresiji jer ga je odbila Monika, djevojka u koju je jako zaljubljen. Faruk će napraviti plan, a ako se Mentor bude strogo pridržavao tog plana, možda uspije osvojiti Moniku. Onog trenutka kada u priču uđe inspektor Murga, događaji će krenuti nizbrdo, a nesretni Mentor će, ni kriv ni dužan, završiti u zatvoru.

17. ožujka 2013.
22 (142) Opravdano ubistvo

Dvije nove žrtve serijskog ubojice su dokaz za policiju da imaju pogrešnog čovjeka. Mentor je pušten iz zatvora. Raspisana je nagradna igra u vrijednosti od 10.000 konvertibilnih maraka za onoga tko ulovi i prijavi policiji serijskog ubojicu koji po parkovima ubija žene. Zbog toga su se Izet i Čombe udružili na tajnom zadatku zbog čega su se morali maskirati u žene. Kada ih vide tako prerušene, Faruk i Damir nemaju dileme - Izet je ovaj put totalno poludio. Moraju ga na silu natjerati da posjeti psihijatra. No, odvesti Izeta na psihijatriju je lakše isplanirati, nego sprovesti u dijelo. Još kada se u cijelu priču uplete pravi serijski ubojica, nastaje potpuna katastrofa.

24. ožujka 2013.
23 (143) Duboko grlo

Faruk dobiva poslovnu ponudu kojoj, zbog financijske isplativosti, ne može reći ne. Izet je u novom poslovnom poduhvatu. Otvara salon za masažu sa željom da mu klijentela budu zgodne žene, ali je predvidio da na masažu mogu doći i muškarci.

31. ožujka 2013.
24 (144) Put na sjever

Izet, Faruk, Damir i Džebra sjede za stolom i prepričavaju svoje probleme. Svaki je vidno iznerviran. Faruk, problemima sa kadrom u produkciji Akord, Damir, suludim zahtjevima pacijenta, a Izet jer nije mogao unovčiti aviokarte za Švedsku koje mu je poslao brat Ismet, te sva trojica odlaze u Švedsku. Na dnevniku je objavljena vijest da se srušio avion za Švedsku, koji je poletio sa Sarajevskog aerodroma.

7. travnja 2013.

Sezona 6 (2014. / 2015.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (145) Povratak

Iako su svi vjerovali suprotno, Fazlinovići su i ovog puta uspjeli preživjeti. Imali su sreću da zakasne na avion koji se srušio na svom putu za Švedsku. Naravno, misleći da su Fazlinovići poginuli, mnogi su se pokušali okoristiti njihovim stvarima. Izetu su otuđene najvrijednije stvari: Titova slika i boca rakije, dok Faruk ostaje bez kompletne tehnike u produkciji Akord.

3. studenog 2014.
2 (146) Klavir

Da bi se iskupio, Samir mora Izetu nabaviti klavir. Samir, naravno u svom stilu, krade klavir iz narodnog kazališta. Refko, da bi skupio novac za otkup tehnike iz produkcije Akord, Džebri drži satove klavira iako Refko ne zna svirati klavir. U Farukov život ulazi Indira koja ima za njega interesantan plan. Da bi otkupio tehniku, Faruk je spreman na sve pa čak i da se bavi prostitucijom.

4. studenog 2014.
3 (147) Prostitucija

Izet i Samir su uhvaćeni. Izet ima plan kako da izađu iz zatvora, a za realizaciju im je potreban Refko. Faruku se pruža velika poslovna prilika. Naime, Bahro Burek, TV producent, mu je ponudio da produkcija Akord snima TV seriju. Za realizaciju tog posla mu je potrebna HD kamera. Da bi skupio novac za kupovinu kamere pristaje na Indirin poslovni prijedlog, a to je prostitucija. U Farukov život ponovo ulazi Senada koja od njega traži da prestane raditi ludosti, ali zaboravlja da je on Fazlinović.

5. studenog 2014.
4 (148) Starateljstvo

Mentor, koji je naslijedio 2.000.000 dolara, po svom odvjetniku Rizvanu šalje HD kameru. Međutim, kamera mu biva ukradena. Samir nudi Faruku da kupi kameru, ali Faruk nema dovoljno novca. U stanu Fazlinovića postaje gužva. Barbara nudi Damiru nagodbu: ona neće tražiti skrbništvo nad Džebricom ako joj Damir ustupi jednu sobu u njihovom stanu. Izet zapošljava Ladu, profesoricu klavira, a za protiv uslugu joj ustupa svoju sobu. U Sarajevo dolazi Čombetov polubrat Kufe.

10. studenog 2014.
5 (149) Serija

Burek dolazi u studio Akord kako bi sa Farukom dogovorio probno snimanje za seriju. Da bi organizirao snimanje nedostaje mu samo jedna sitnica - HD kamera. Samir je uhvaćen pod sumnjom da je ukrao Rizvanovu kameru. Ako je Samir u zatvoru, nije Samirova kamera. Faruk sa Samirom ipak dogovara kupovinu kamere, ali uskoro upravo zbog nje završava u zatvoru. Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, ali Damir sumnja da ga Barbara vara sa Izetom.

11. studenog 2014.
6 (150) Zatvor

U Damirovoj ordinaciji su se pomješali medicinski kartoni te, greškom, umjesto da pacijentkinji poveća grudi, Damir ih smanji. Damir, pod prijetnjama njezinog supruga, bježi i skriva se u Ladinoj sobi, (u kojoj ona spava) igrom slučaja gola. Faruk je pobjegao iz zatvora i on se od policije skriva u ormaru u Ladinoj sobi, također, gol. Spletom okolnosti tu ih zatiću Senada i Barbara.

12. studenog 2014.
7 (151) Ne vjeruj slijepcu

Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu te Barbara da bi dokazala da se promjenila, preuzima na sebe održavanje kuće. Kufe da bi pospješio zaradu pjevajući na ulici, maskira se u prosjaka. Mentoru je u uho ušla voda dok se kupao na bazenu pa ne čuje najbolje. Faruk i Burek su organizirali poslovnu večeru sa direktorom televizije koja treba otkupiti njihovu seriju. Na toj večeri Izet bi trebao prezentirati financijski plan. Međutim, Izet je popio tablete koje je Barbara čisteći kuću, slučajno pomješala te su mu otkazali koordinacija pokreta i jezika. Dok Izet pokušava doći sebi, Faruk traži od nagluhog Mentora i slijepog Kufeta da riješe situaciju predstavljajući ih kao ton majstora i kamermana.

17. studenog 2014.
8 (152) Paranoja

Kufe se plaši jer je čitajući mamin dnevnik našao gatarino proročanstvo koje kaže da će joj jedan od sinova umrijeti na svoj 37 rođendan, a Kufetu je za desetak dana upravo 37. rođendan. Faruk i Burek počinju snimati pilot epizodu sapunice. Likovi u seriji su svekar, snaha koju glumi Barbara i dječak. Mama od dječaka je Damirova bivša djevojka. Damir sumnja da je dječak njegov sin te uzima dlaku za DNK analizu. Barbara čuje da je Damir radio DNK analizu i hvata je panika.

18. studenog 2014.
9 (153) Ako laže koza, ne laže DNK

Izet, igrajući se skrivača sa Džebrom skriva se u ormar u Damirovoj sobi. Tako skriven u ormaru čuje razgovor u kojem Barbara Damiru priznaje da postoji sumnja da Džebra možda nije njegov sin. Izet je van sebe radi te informacije, te se ne trijezni danima. Kufeta posjećuje inspektor iz zavoda za umirovljeničko osiguranje s ciljem da provjeri da li je njegov otac živ, obzirom da ima informaciju da netko drugi prima njegovu mirovinu. Samir dobiva ulogu džeparoša u sapunici, ali se on i previše uživljava u ulogu.

19. studenog 2014.
10 (154) Agresivno dijete

Izet je presretan radi informacije da je Džebra njegov praunuk. Džebrina učiteljica upozorava Damira i Barbaru da Džebrina agresivnost može biti posljedica njihovog razvoda braka. Damir i Barbara organiziraju večeru za sve članove obitelji Fazlinović. Faruk obećava Senadi da će se uozbiljiti i prestati sa svim glupostima. Marija ima novog momka i to predsjednika upravnog odbora Hercegovačke televizije.

25. studenog 2014.
11 (155) Plastična operacija

Pajser i Klofa, ganjaju Kufeta radi kockarskog duga. Barbara planira veliko vjenčanje, te nagovara Damira da dugove svojih klijenata naplati preko utjerivača dugova. Izet i Faruk se takmiče oko Biljane, Farukove profesorice biologije iz srednje škole, ne sluteći da ih ona samo želi iskoristiti.

26. studenog 2014.
12 (156) Uzrok razvoda

Damir i Barbara planiraju vjenčanje, međutim ni ne slute da je Mariofil, koji im je bio odvjetnik prilikom razvoda, zaboravio predati papire na sud, te da oni nikad i nisu bili razvedeni. Faruk sumnja da je Jure, Marijin novi momak, homo te da je promjenio spol i nagovara Mariju da prekine s njim.

1. prosinca 2014.
13 (157) Scenario (1. dio)

Burek saznaje da im netko krade scenarije i prodaje drugoj produkcijskoj kući. Faruk sumnja na Mariju, a Izet na Barbaru te prati Barbaru kako bi dokazao svoje sumnje. Međutim, kako mu je ranije oduzeta vozačka, Izet završava u zatvoru zbog vožnje bez vozačke dozvole.

2. prosinca 2014.
14 (158) Scenario (2. dio)

Izet i dalje pokušava otkriti tko prodaje njihove scenarije konkurentskoj produkcijskoj kući. U tu svrhu angažira i Đido Movu, te zajedno stupaju u akciju. Faruk je na sastanku na slijepo s Marijinom rođakinjom, ali ga više zanima Kufetova sestrična Ana.

3. prosinca 2014.
15 (159) Prisluškivanje

Senada odlučuje Faruku dati još jednu šansu, ali Faruk treba dokazati njezinim roditeljima da se uozbiljio. Stoga ona organizira večeru. Snimanje serije je prekinuto zbog nedostatka financija. Izet i Đido Mova, da bi saznali gdje Faruk čuva novce koje je dobio prodajom miksete, daju mu serum istine.

4. prosinca 2014.
16 (160) Marihuana

Faruk moli Senadu da im da još jednu šansu. Senada pristaje pod uslovom da uvjeri njezine roditelje da se uozbiljio. Damir želi Mariji i Barbari dokazati da i on može biti lud, te traži od Kufeta da mu nabavi neku drogu. Kufe mu u frižider ostavlja čaj od narkotika. Međutim, umjesto Damira, taj čaj popije Faruk, nakon čega je počeo pričat gluposti i djetinjasto se ponašat u kafiću San Remo.

20. ožujka 2015.
17 (161) Intimna veza

Kufe posuđuje novce od kamatara kako bi spasio snimanje serije, te Pajser i Klofa traže Faruka kako bi naplatili dug. I dok je u San Remu organizirano zajedničko gledanje prve epizode serije, Faruk se skriva u hotelskoj sobi. U istom hotelu u tajnosti se sastaju Izet i Ruža. Senada traži Faruka kako bi ponovo pokušali obnoviti svoju vezu.

21. ožujka 2015.
18 (162) Sida

U San Remu se nastavlja snimanje serije, a jedna od uloga dodjeljena je glumici Persidi iz Beograda. Mentor je razočaran svojim ljubavnim životom, sve dok se ne pojavi Persida zvana Sida. Faruk, zbog velikog telefonskog računa odlučuje koristiti babyphone za komunikaciju između njega i produkcije Akord. Igrom slučaja, preko babyphonea čuje razgovor između Mentora i Kufeta iz kojeg zaključuje da Mentor boluje od neizlječive bolesti.

27. ožujka 2015.
19 (163) Amnezija

Faruk obećaje Senadi da će se, nakon niza nesporazuma zbog kojih su se mimoilazili, naći s njom točno u 3 sata. Na sudu je zakazano ročište na kojem se Izet mora pojaviti. Damir nabavlja lijek za Barbarinog brata, koji ako se konzumira sa alkoholom, dovodi do gubitka pamćenja. Izet i Faruk umjesto da popiju minerale za podizanje imuniteta, popiju te lijekove, naravno zalijevajući ih s lozom, te obojica gube pamćenje. To dovodi do totalnog kaosa.

28. ožujka 2015.
20 (164) Tužba

Izetova ljubavna idila iznenada daje drugačiji smisao kada je Izet saznao da ona mrzi Josipa Broza "Tita", te se završava i fizičkim obračunom. Mariofil pronalazi rješenje da spasi Izeta od optužbi za napad na Ružu. Izet je u ovom planu spreman na sve.

29. ožujka 2015.
21 (165) Sastanak na slijepo

Marija, da bi pomogla Faruku da izađe iz depresije, u San Remo postavlja biljarski stol. Mentor i Kufe imaju plan kako da zarade novce, te nagovaraju Faruka da im posudi opremu kako bi snimali spotove. Faruk pristaje, ali samo pod uslovom da nađu ozbiljne klijente. Kufe je našao prvi posao - treba snimiti spot za bilijarski klub. Vlasnik tog bilijar kluba je Goran, Farukov prijatelj iz srednje škole od kojeg Faruk ima traume. Da bi prebrodio traume mora se dokazati da je bar u nečemu bolji od Gorana. Međutim, na kraju je izgubio u biljaru od Gorana, te ispada magarac.

30. ožujka 2015.
22 (166) Bežićne slušalice

Da bi utopio tugu za Senadom, Faruk se prepušta zvucima glasne glazbe. Naravno Izeta to jako nervira, pa Faruk nabavlja wirelles slušalice. Izet je dogovorio randevu sa Bjankom kako bi pokušao izgladiti stvari. Senada pristaje doći kod Faruka kako bi još jednom razgovarali. Međutim, zbog pokvarenih vrata na balkonu njihovi dogovori i ovaj put propadaju.

31. ožujka 2015.
23 (167) Zaljubljeni

Marija se boji da je latentno zaljubljena u Faruka. Faruka, koji je bio potpuno obuzet mislima o Senadi, udari kamion, te završava u bolnici. Dok je Faruk bio u bolnici, Senada je izašla sa Samirom (u Farukovom snu) što utječe na Faruka da donese odluku da izađe iz depresije i završi sa svojom opsjednutošću Senadom. A u tome će mu nesebično pomoći Marija.

1. travnja 2015.
24 (168) Operacija

Izet ima zdravstvenih problema te mora na operaciju. Faruk se ne može odlučiti sa kojom ženom želi biti: Marijom ili Senadom. Izet, da bi platio operaciju u Švedskoj, odlučuje prodati stan. I to ne bilo kome, nego Mariji.

4. travnja 2015.

Sezona 7 (2015.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (169) Neimar, španac i brat

U obitelji Fazlinović situacija se drastično promjenila. Izet je u Švedskoj, Damir, Barbara i Džebra su u novom stanu, a Faruk i Marija idilično žive u svom ljubavnom gnijezdu - starom stanu Fazlinovića. U produkciju Akord dolazi Fufe, treći Čombetov polubrat za kojeg se mislilo da je umro. Marija je stan prilagodila sebi, zaposlila konobarice u San Remu, i iz dana u dan kontrolira svaki Farukov pokret, ponašanje i razmišljanja. Idealan život za Mariju, a onda se situacija vrtoglavo mjenja.

5. travnja 2015.
2 (170) Scenarist, glumci i vjetrovi

Damir svoju depresiju i tugu liječi velikim količinama alkohola radi toga što ga je Barbara ostavila. Marija preuzima funkciju predsjednice na Izetovim sastancima uvodeći kontrolu i na tom polju. Produkcija Akord je u financijskim problemima, što je prirodno stanje za Farukovu firmu. Izet je napisao svoj prvi scenarij koji je prihvatila televizija, te produkcija Akord ulazi u snimanje serije. Obzirom da Akord ne može financirati glumce, Marija pronalazi rješenje.

6. travnja 2015.
3 (171) Pijanac, ubistvo i pas

Faruk kontinuirano ima noćne more kojih se ne može rješiti. Damir i dalje pije, ali ovog puta će mu se, možda, pijano stanje u kojem je danima i isplatiti. Marija pokušava spojiti Izeta sa jednom gospođom koja je stambeno situirana kako bi se rješila jednog problema. Možda bi joj i pošlo za rukom da se nije upetljao Fufe.

7. travnja 2015.
4 (172) Gips, televizija i sponzoruša

U produkciju Akord dolazi TV ekipa kako bi snimili reportažu o seriji „Don Juan sa Alipašinog polja“. Izet i Faruk se dogovaraju oko izjava, ali se ni jedan ne drži dogovora. U San Remo dolazi sponzoruša Nikolina, koja je jako zainteresirana za Damira. Međutim, kako je Damir stalno pijan, on to ne primjećuje. Marija mu pokušava skrenuti pažnju, ali on pogrešno shvaća.

8. travnja 2015.
5 (173) Nepušač, sarma i deložacija

Faruk i Marija konstatiraju da je krajnje vrijeme da se Izet i Damir odsele iz stana. Damir nije problem, ali ne znaju kako da se rješe Izeta. U međuvremenu, Izet je pojeo tri tanjura pokvarene sarme u San Remu. To trovanje on shvaća kao pokušaj ubojstva, te situaciju okreće u svoju korist.

11. travnja 2015.
6 (174) Renesansa, zemljotres i psihologija

Izet dane i noći provodi učeći povijest umjetnosti. Njegov motiv je naravno žena. Međutim, ni ne sluti da je pogriješio u procjeni. U trenutku dok Sarajevo trese potres, u Damirovu ordinaciju dolazi Anita. Anita ima psihički problem vezan za seksualnost. Može doživjeti seks samo kada je u neposrednoj životnoj opasnosti. Naravno, za taj njezin problem Damir kasno saznaje.

12. travnja 2015.
7 (175) Pijanstvo, voajerstvo i starateljstvo

Odlukom suda, Džebra sa Fazlinovićima može provoditi samo 4 sata tjedno. Izet je odlučio ignorirati odluku suda i zato Barbara poziva socijalnu radnicu. U međuvremenu Izeta privodi policija, a tome su prisutni socijalna radnica i Barbara, te socijalna radnica odlučuje da Fazlinovićima u potpunosti zabrani viđanje djeteta. Međutim, kada misle da je sve izgubljeno, Faruk će ipak izvući asa iz rukava.

13. travnja 2015.
8 (176) Avion, pištolj i banka

Direktor televizije postavlja uslov Fazlinovićima: ili će angažirati glumca Vladu Mladenovića ili odustaju od financiranja serije. Vlado je najskuplji glumac u regiji i Fazlinovići nemaju novca da plate njegov hononar, pa će morati zaustaviti snimanje. Međutim, Faruk na čuđenje svih pronalazi novac. U blizini stana Fazlinovića je opljačkana banka, a Izet u Farukovoj sobi pronalazi fantomku i pištolj.

14. travnja 2015.
9 (177) Dnevnik, kraljica i smrt

S obzirom da je pala gledanost serije, Faruk je morao udovoljiti zahtjevu direktora televizije i angažirati poznatog glumca Vladu Mladenovića. Kad su potpisivali ugovor, Izet nije imao naočale, pa je Vlado na prijevaru, u ugovor upisao svoje zahtjeve. Te zahtjeve nije lako ispuniti i Faruk se našao u velikom problemu. Izet pokušava na sve moguće načine izvući situaciju, ali tvrd je orah Vlado Mladenović. Jedan od zahtjeva je i da za odmor ima potpuno bijelu sobu, te se prostorija studija Akord pretvara u potponu bijelu prostoriju. Fufe je našao dnevnik svoje majke u kojem joj gatara proriče da će jedan od njezinih sinova umrijeti na svoj 37 rođendan. Fufeta to jako pogađa te ne prestaje piti. Da bi nastavili snimanje, Mentor, potpuno pijanog Fufeta, smješta u studio koji je sada potpuno bijel.

15. travnja 2015.
10 (178) Papiga, cirkus i potkrovlje

Damir, u pijanom stanju, kupuje od Fufeta papagaja i donosi ga doma. Mariju i dalje nervira Izetovo ponašanje u stanu. Igrom slučaja saznaje da je tavanski prostor u njihovoj zgradi prazan te dobiva ideju da Izeta preseli u potkrovlje. Izet ima zadatak da prikupi potpise od svih stanara. Problem su Milorad i Sadeta. I taman kad pomisli da će mu susjedi potpisati suglasnost, papagaj progovori sve ružne riječi o Miloradu i Sadeti koje je čuo od Izeta.

18. travnja 2015.
11 (179) Ruža, mobitel i demencija

Iako su imali burnu prošlost, Izet i Ruža su ponovo zajedno. Znajući da bi naišli na neodobravanje članova svoje obitelji, oni se odlučuju skrivati. Međutim, Damir posumnja i na sve načine ih želi raskinuti. Čak na Izetovom mobitelu instalira aplikaciju za praćenje. Ali s Izetom nije lako voditi bitku.

19. travnja 2015.
12 (180) Infantilnost, zaljubljenost i internet

Damir i dalje pokušava uhvatiti Izeta i Ružu na dijelu, a ovog puta sreća mu se osmjehnula. Sad kad je uhvaćen, Izet pokušava na sve "izetovske načine" i dalje ostati sa Ružom u vezi, a da Damir i Barbara to prihvate. S druge strane, Faruk je shvatio da se Marija prema njemu ponaša više kao majka nego kao životni partner te želi tu situaciju promjeniti. U San Remo dolazi Marijina dugogodišnja prijateljica Indira koja se bavi spajanjem parova preko interneta. Vidjevši Indiru, Izetu su se upalile lampice.

20. travnja 2015.
13 (181) Mjesečnica, svijećnjak i tanc

Damir je razočaran kako se prema njemu ponašaju Izet i Faruk, te im se odlučuje osvetiti. Prilika za osvetu je došla i prije nego se nadao. Faruk i Marija slave godišnjicu i Marija se s Damirom savjetuje što da pokloni Faruku. U San Remu je organizirana plesna večera i Ruža poziva Izeta na ples. Izet ima mali problemčić - ne zna plesati, ali u svom maniru pred Ružom hvali svoje plesačke sposobnosti. I umjesto da mu dozvoli da sam sebi polomi nogu, Damir mu nudi drugo rješenje.

21. travnja 2015.
14 (182) Drama, fotografija i raskid

Ruža postavlja Izetu ultimatum: ili će skloniti sliku Josipa Broza "Tita" sa regala u dnevnoj sobi ili je sa njihovom vezom gotovo. Izet pristaje da skloni sliku Tita, ali kako kod njega nema kompromisa, Ružu će dočekati iznenađenje u dnevnoj sobi (Jumbo poster Josipa Broza "Tita"). Marija saznaje za radio dramu koju je Faruk snimao prije nekoliko godina, a s kojom se baš i nisu proslavili, te pronalazi način kako da dođe do nje.

22. travnja 2015.
15 (183) Glumica, kraljević i holesterol

Marija bi išla u kino, a Faruku se baš i ne ide. Stoga, izmišlja priču o Marku Kraljeviću iz Australije koji dolazi u Sarajevo na dva sata i to baš u vrijeme kada počinje film. Međutim, ni ne sluti da će slučajni gost kafića San Remo koji je načuo kako Izetu i Mariji priča o Marku Kraljeviću, zloupotrijebiti tu njegovu izmišljotinu i čak uspjeti Mariju prevariti za 2.000 eura. Damir sreće Ladu koja se vratila iz Amerike i među njima počinje romantika. Lada moli Damira da, radi poslovnog odnosa koji ona ima sa njegovim ocem, njihova veza ostane u tajnosti. Kako se Damir danima ne trijezni, Marija i ostali Fazlinovići misle da je poludio i da halucinira, te se on svim silama trudi dokazat suprotno.

25. travnja 2015.
16 (184) Rođendan, dijagnostika i SUBNOR

Izetu je rođendan te mu ostali ukućani spremaju iznenađenje. No, umjesto slavlja, sve im kreće po zlu. Izeta toliko iznenade da on pada u nesvjest. Marija prisluškujući Izetov i Damirov razgovor, pogrešno shvaća da je Izet smrtno bolestan. U tom trenutku se u Mariji probudi za nju ne tako karakteristična empatija i ona to jako teško podnosi, čak i plače. Damir je nevalentan prema Ladi i ona želi usporiti njihovu vezu. Milorad želi zamjeniti Izeta sa mjesta predsjednika SUBNOR-a kojim je on predsjedavao posljednjih 40 godina. Međutim, to je ipak Izet. Zahvaljujući njegovoj „Crnoj knjizi“ ipak će ostati na svojoj poziciji.

26. travnja 2015.
17 (185) Tripice, samoubistvo i bijelo odjelo

Marija planira svečanu večeru povodom godišnjice i za tu priliku kod krojača naručuje bijelo odjelo za Faruka. Izet se odlučio počastiti i sprema tripice. Međutim, ostali ukućani ne uživaju u mirisu tripica koje se kuhaju u loncu te je Izet prisiljen tripice kuhati u kupaoni. Faruk je zabrinut da bi Damir mogao počiniti samoubojstvo. Od depresije ga spašava Lada koja se želi pomiriti sa njim. Međutim, istovremeno bi i Barbara htjela obnoviti svoju vezu. Damir se odlučuje za Barbaru, ali prije nego što stigne išta reći Ladi, njih dvije se sreću u dnevnoj sobi i sve se završava katastrofom.

27. travnja 2015.
18 (186) Fokus, hazard i smrt

Damirova životna faza puna poroka u velikom je problemu, te osim što se opija, počinje i kockati. Nažalost, kocka ga baš i nije krenula te je Murisu dužan 10.000 eura. Da bi pomogao unuku, Izet odlučuje lažirati njegovu smrt, a u tome mu pomažu Faruk i Marija. Dok nepoznati leš leži u spavaćoj sobi, na sućut dolaze pacijentice koje je Damir operirao. Među zadovoljnim pacijenticama je i Sadžida, igrom slučaja Murisova supruga. Situaciju dodatno komplicira i to što je ona partnerica fokus grupe koju organizira televizija i od čijeg glasa ovisi hoće li Faruka maknuti sa redateljske stolice.

28. travnja 2015.
19 (187) Most, matura i alarm

Bliži se godišnjica mature i Faruka je uhvatio šok. Svake godine, za razliku od svojih bivših prijatelja, se nema sa čim pohvaliti. Međutim, ove godine je drugačije. Sada je redatelj, ima i Mariju, ali on želi zasjati u punom sjaju. Predstavlja se kao vlasnik stana od 250 m2 i vlasnik kafića San Remo. Čak pristaje i na to da troškovi proslave budu na njegov račun. U želji da ostavi što bolji utisak, odlučuje i iznajmiti odjelo. Izet i Damir se utrkivaju u dokazivanju da im je obitelj važnija od žena, ali kada se pojave žene, shvaćaju da to baš i nije tako.

29. travnja 2015.
20 (188) Jagnje, jare i ubistvo

Policija je ponovo morala intervenirati kod Fazlinovića. Naime, Izet je naručio svježe jagnje i jare iz Popova polja. Kako je njegovo ponašanje postalo neizdrživo za Mariju, Faruk mu sređuje da provede vikend u Dubrovniku. Kako na dan njegovog odlaska stiže svježe meso koje je naručio, izet zadužuje Damira da ga izreže. Međutim, Lada dolazi na večeru i Damir jagnje i jare zamotano u bijelu tkaninu nosi u podrum. To je vidjela susjeda Sadeta koja posumnja da je on ubio Barbaru te zove policiju. Refko se vratio u Sarajevo i pokušava vratiti svoj stari posao.

2. svibnja 2015.
21 (189) Pinokio, trudnoća i gerijatrija

S obzirom da Izet vodi Farukove financije, Marija je uvjerena da ga on potkrade. Stoga, kada se u produkciji Akord pojavi Indira, vlasnica staračkog doma, sa zahtjevom da joj Faruk producira reklamu, Faruk odlučuje taj posao učiniti sam i bez Izetovog znanja. Međutim, kako Izetu ništa ne može promoći, pa tako ni Farukovi tajni poslovni sastanci, on sve pogrešno shvaća i kreće u akciju. Refko i Fufe imaju plan kako da dođu do jedine stvari koja im nedostaje u životu: seksa. Za to su im potrebna kolica za bebu, ali ne i beba koja će se slučajno naći baš u njihovim kolicima.

3. svibnja 2015.
22 (190) Advokat, odvjetnik i zanovjetnik

Refko i Fufe pokušavaju otkriti koji su njihovi talenti. Prvi se javlja Refko, otkrivši da ima sposobnost da po mirisu prepozna sve sastojke nekog jela. Stoga, Muris u San Remu organizira kladionicu. Refko je uspješno dokazivao svoj talenat sve dok se u San Remu ne pojavi Izet. Damir i Barbara su ponovo na sudu. Barbara traži veću alimentaciju. Da bi dokazao da nema novca, Damir angažira odvjetnika Mariofila. Mariofil posebnim metodama uz skupe večere i vino, uspjeva nagovoriti Barbaru da povuče tužbu, ali ih te metode odvode i mnogo dalje.

8. svibnja 2015.
23 (191) Ljubav, trice i prošlost

Damir je ljubomoran na Mariofila i Barbaru. Izet vjeruje da još uvijek postoji kemija između Mariofila i Marije, a on i Damir se slažu u mišljenju da je Faruk duboko nesretan sa Marijom. Sve te okolnosti Damiru daju ideju. Da bi oslobodio stan, Faruka šalje u Beč na koncert Rolling Stonesa, Izeta na utakmicu, mjenja bravu na vratima kako bi zadržao Mariju u kući, a Mariofila zove na sastanak. Iako izgleda da će pljusak koji vani pada sve pokvariti, stvari ipak idu u Damirovu korist.

9. svibnja 2015.
24 (192) Uvod, bljesak unatrag i viseća litica

Fazlinovići su u melankoličnom raspoloženju. Faruk je opet onaj stari, otkopčan i nepočešljan. Izet saziva sastanak Fazlinovića s obzirom na to da ponovo zauzima mjesto predsjednika. Za tu priliku nabavlja i bačvu od 500 litara punu rakije. Refko i Fufe se spremaju za štrajk, a za predsjednika štrajkačkog odbora imenuju Mentora. Zahtjevi štrajkača bivaju zadovoljeni onog trenutka kada im Faruk po Mentoru pošalje kanister rakije.

10. svibnja 2015.

Sezona 8 (2015.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (193) Poštar je donio paket, ali niko ne zna za koga je poklon

U Farukov život ponovo ulazi Senada, ali ovaj put sa bebom. Nakon prvobitnog šoka koji rezultira padom u nesvjest, dogovaraju da će uraditi DNK test kako bi utvrdili očinstvo. Faruk je u nadi da je dijete njegovo i da će se ponovo pomiriti sa Senadom. On sa nestrpljenjem očekuje nalaze. Zato odlaže sve poslovne obaveze, pa redateljsku stolicu u produkciji Akord preuzima Fufe, što naravno završava katastrofom. Situaciju dodatno komplicira i sat, koji zajedno sa ljubavnom porukom bez potpisa stiže na adresu Fazlinovića.

15. svibnja 2015.
2 (194) Faruk je totalno puk'o, a Izet i Damir pokušavaju mu pomoći

Nakon sloma s Marijom i Senadom, Faruk je u dubokoj depresiji. Čak gubi interes za alkohol i biljar. Počinje i halucinirati te mu se od Lade priviđaju Marija i Senada. Terapija doktora Đurička mu je malo pomogla, ali svi vjeruju da su tablete prijelazno rješenje i da se Faruk treba zaljubiti. Svi se bacaju u akciju upoznavanja Faruka s nekom ženom, ali nažalost njihov trud je za Faruka kontraproduktivan. Faruk je izgubio interes za sve, pa tako i za posao te Fufe preuzima redateljsku stolicu u Akordu. Taj njegov pokušaj režiranja vodi ka totalnoj katastrofi.

16. svibnja 2015.
3 (195) Faruk je prolupao čak i više nego u prethodnoj epizodi, a Izet ganja puha

Farukovo psihičko stanje se pogoršava. Sada ga u mislima proganjaju sve četiri njegove bivše djevojke: Marija, Tanja, Ajna i Senada. Iako pokušava sakriti njihovo prisustvo od okoline, svi vide kako se on sam sa sobom raspravlja i svađa... Svi su zabrinuti za njega, a Damir traži pomoć dr. Đurička. Faruku lijekovi pomažu sve do trenutka dok ga u San Remu ne dočekaju Marija, Tanja, Ajna i Senada. Izet vodi bitku sa puhom u kući. Isprobava sve od klopki do nindža metoda.

17. svibnja 2015.
4 (196) Damir iz podruma uzeo projektor, a Faruku u posjetu došao stari drugar

Izet je na internetu pročitao tekst o štetnosti konzumiranja kave te je pokušava izbjegavati. Zbog toga prespava cijeli dan. Kada mu Damir, također na internetu, pronađe tekstove o koristi kave, počinje je piti u litrama. Ubrzan od velikih doza kofeina odlazi u San Remo gdje je Marija uvela projekcije filmova sa Super 8 projektora. Faruk i Damir nalaze stare obiteljske filmove i odlučuju ih pregledati. Projekciju stopira Marija kada među obiteljskim trakama Fazlinovića zaluta i jedna sumnjivog sadržaja koju je Izet donio iz Švedske.

22. svibnja 2015.
5 (197) Kada Izet folira da snima seriju, a Refko se bori sa veličinom organa

Izet koristi položaj scenariste kako bi osvojio Dževadu, mladu ambicioznu glumicu amaterskog kazališta iz Visokog. To mu i polazi za rukom, ali je prethodno morao lažirati snimanje pilot epizode. Faruk i Damir su ljubomorni na Izeta, a situaciju dodatno komplicira Lada, koja sumnja da je Damir u vezi sa Dževadom. Zbog toga intervenira i policija. Refko ima problem sa veličinom spolnog organa te na internetu traži rješenje. Marija sa velikim zainteresiranjem prati Refkinu porudžbinu. Međutim, na dosjetljivost prevaranata je zamalo i ona nasjela.

23. svibnja 2015.
6 (198) Izet ne bi da se Damir ženi, a Fufe ulazi u turizam na velika vrata

Izet vjeruje da je Lada klasičan primjer njegove teorije kuferuše: „kratak je put od dentalne higijene, preko intimnog pamuka, do mirnog sna“. Još, kada u Damirovoj sobi nađe kutijicu sa prstenom, postaje potpuno siguran da će Damir oženiti Ladu. Međutim, u želji da ih rastavi, angažira i Đido Movu kako bi našao kompromitujuće stvari iz Ladinog života. Međutim, kako ih nema, oni ih odlučuju izmisliti. Fufe traži honorarni posao. Uz malu Marijinu pomoć (i naravno dobru Marijinu matematiku), postaje turistički vodič.

24. svibnja 2015.
7 (199) Mada njihov život jeste reality show, Faruku realno prijeti godina robije

Izet je usamljen i radi toga se ne trijezni danima. U San Remo dolazi Fufetova sestrična Mimica, prostitutka koju je vrijeme pregazilo. Saznavši da Izet ima veliki stan u centru Sarajeva, odlučuje ga zavesti. Čak uspjeva udati se za njega isto večer. Izet se ujutro ničega ne sjeća i prepadne se kada ugleda prsten na svojoj ruci. Produkcija Akord je u novom projektu – snimaju reality show. Marija također sudjeluje, opremom. U reality showu sudjeluju svi, a zvijezda večeri je upravo Mimica.

30. svibnja 2015.
8 (200) Nova Godina kuca na vratima 1

Novogodišnja je noć i staro se društvo okuplja. Samir, koji u bijegu od policije nekoliko godina provodi u Hrvatskoj, vraća se u Sarajevo sa planom da organizira novogodišnju zabavu na kojoj će zaprositi svoju novu djevojku. Djevojka je Ajna! I Spomenka se vratila u Sarajevo zajedno sa svojim zaručnikom Zlatkom. Informacija o njezinom povratku toliko šokira Izeta da pada u nesvjest. Ne znajući za Zlatka, od Damira traži da istraži koji je razlog njezinog povratka, a nada se da je razlog upravo on. Za organizaciju zabave zadužen je Samirov kum Muris. Međutim, Fazlinovići nisu pozvani na Samirovu zabavu. Fufe ima novi izum, patentira zimsko pivo.

30. rujna 2015.
9 (201) Nova Godina kuca na vratima 2

Pripreme za zabavu su u toku. Meho kiti jelku, Mentor i Fufe trebaju snimati zabavu. Fazlinovići su ipak pozvani na zabavu. Međutim, Marija nije stigla reći Faruku tko je Samirova zaručnica. Izet od Damira dobiva dezinformaciju da se Spomenka vratila radi njega. Zabava počinje i svi su na okupu. Faruk skuplja hrabrost da prizna Ajni da je još voli, a hrabrost traži u piću. Međutim u trenutku kada joj treba priznati, izmišlja laž koja na kraju završava batinama. Izet je u nesvjesti od kada je saznao da je Spomenka u vezi sa Zlatkom. Zabava završava u trenutku kada umjesto da Ajni da prsten, Samir dobiva narukvice ali policijske.

1. listopada 2015.
10 (202) Faruk se namjerio na doktoricu, a Izet na sač

U San Remo dolazi Aida, Marijina prijateljica dermatologinja. Svi su očarani Aidinom ljepotom. Izet je odmah zavodi, ali ga ona odbija. Muris, da ne bi došao u iskušenje, napušta San Remo. Ostaje Faruk koji nema hrabrosti. Kako je Aida doktorica, Faruk se o njoj raspituje kod Damira. Damir odlučuje pomoći Faruku te organizira sastanak sa Aidom u njihovom stanu. Izet vjeruje da Faruk nema nikakve šanse pa tako pada i opklada. Nakon što ostanu sami u sobi, Faruk se toliko zbuni da počne lagati da ima dermatološke probleme. Na kraju bar dobije opkladu.

6. listopada 2015.
11 (203) Izet je u ratarskom biznisu, a Faruk se navukao na lijepak

Izet je uspio zaraditi 100.000 eura. Imao je genijalnu ideju. Organizirao je takmičenje za najveću tikvu. Tikve su pristizale iz svih krajeva tako da je na kraju takmičenja, imao puna dva velika skladišta. Nakon što je isplatio nagradu, tikvu je prodao i tako zaradio tu sumu. U izetovskom maniru, on točno zna gdje će uložiti taj novac. Faruk i dalje smišlja kako da pozove Aidu na piće. Fufe ga odlučuje oraspoložiti te angažira Lili, egzotičnu plesačicu. U studiju je napravljena atmosfera, Faruk stiže i Lili počinje izvoditi striptiz. U zanosu, Faruk spušta ruku u super ljepilo, te se zalijepe njegova i Lilina ruka. Tragajući za razrijeđivačem koji će ih odljepiti, Faruka i Lili će vidjeti svi koji ih ne bi trebali vidjeti.

7. listopada 2015.
12 (204) Faruk je konačno dogurao do psihijatra, a Izet do dobitne kombinacije

Faruku je dodjeljen psihijatar vještak da analizira njegovo psihičko stanje u trenutku kada je počinio kazneno djelo - bacio je Fufeta sa drugog kata, to je izazvalo lančani sudar 5 automobila, nekoliko ljudi je povrijeđeno. Ali splet glupih okolnosti doveli su do toga da je Faruk u tom trenutku zaista i bio neuračunljiv: Aida ga je odbila, Izet mu je prodao ploče, Fufe slupao auto i uništio kameru, itd. Međutim, nije Faruk bio jedini kojem se sudilo taj dan. I Izet je imao sličan problem.

12. listopada 2015.
13 (205) Trči, Faruk, trči

U produkciju Akord dolazi policajac uhapsiti Faruka zbog neplaćenog poreza, a kako ga ne nalazi ostavlja Fufetu poruku da Faruk može tražiti odgodu. Fufe pokušava prenijeti Faruku poruku, ali Faruk ga ne želi saslušati i to ga vodi direktno u zatvor. I to nije jedina katastrofa. U cipelama sa kožnim džonom oklizne se na stepenicama u San Remu, povrijedi Aidu, njoj pomogne Borko, vlasnik pivovare, koji je došao sa Farukom razgovarati o poslu. Od posla, ali i od Aide nema ništa. Još je tu i Fufe. Da li je to sudbina ili bi sve moglo biti drugačije da je Faruk kada je izlazio iz kuće, umjesto cipela obukao tenisice?

13. listopada 2015.
14 (206) Faruk je Banja Luka, a Izet Čegevara

Izet je uvjeren da drug Tito od njega očekuje velike stvari: revoluciju, borbu protiv kapitalističkog izrabljivanja. Zbog toga, a naravno u potpuno pijanom stanju, radi na tome da ga uhapse zbog političkog djelovanja. I u tome uspjeva. Boravak u zatvoru ostavio je posljedice na Farukovo psihičko stanje, te mu se ruke ne prestaju tresti. Damir iz etičkih razloga mu ne želi napisati recept za sedativ. Faruk, da bi došao do sedativa, spreman je na sve, čak i angažira glumicu da imitira Barbaru.

14. listopada 2015.
15 (207) Faruk je u potrazi za prijateljima, a Izet za preljubnicima

Faruk ima karte za koncert, ali je razočaran kad shvati da nema sa kim ići. Međutim, slučajni susret u San Remu će promjeniti situaciju i rodit će se novo prijateljstvo. Dr. Đuričko moli Damira da mu pomogne da se izvuče iz veze koju ima sa pacijentkinjom. Damir mu pomaže, ali spletom okolnosti, Damir na večeru umjesto njegove ljubavnice, odvede njegovu ženu. Đido Mova ponovo angažira Izeta u jednom detektivskom zadatku i upravo treba pratiti Dr. Đurička, ali i njegovu ženu.

17. listopada 2015.
16 (208) Dok jedni žongliraju, drugi skijaju

Izet je ponovo u vezi, i to sa dvije dame istovremeno. Jedna od njih, Milena, je direktorica marketinške agencije i Avdijina šefica. Faruku je posao neophodan te uspjeva nagovoriti Milenu da produkciji Akord povjeri snimanje spotova za njezinog klijenta. Međutim, stvari mu baš i ne idu na ruku. Avdija treba koordinirati projektom produkcije spotova, ali on svoju frustraciju zbog veze između Damira i njegove bivše žene, lijeći na Faruku. I baš kada Avdija popusti u svojoj namjeri da uništi posao, Izet izgubi kontrolu u manevriranju dvijema vezama. Ljuta, Milena posao povjerava drugoj produkcijskoj kući. U međuvremenu, Damir se igra sa životom. Mubina je obožavateljica adrenalina i ekstremnih sportova i Damir je odlučuje pratiti. Tako prihvaća poziv za ekstremno noćno skijanje. Na raspolaganju ima cijelo poslijepodne da uopče nauči skijati. Instruktor mu je Izet i satovi se odvijaju na tepihu u dnevnoj sobi.

19. listopada 2015.
17 (209) Terminator boluje od hipohondrije

Fufe vjeruje da terminatori postoje i dokaze nalazi u vlastitom okruženju. Izet i Faruk nose holtere kako bi provjerili rad srca. Čudne ih stvari uznemiravaju. Izet boluje jedino od spomenkanitisa, a Faruk je dva puta bio jako uznemiren: prvi put radi poziva na sud, a drugi put kada mu je život bio u torbi radi Fufetove borbe sa terminatorima. Lada dolazi u Sarajevo i sreće se sa Damirom, ali nije sama. Tu je i Ladina mama. I Lada više neće biti sama.

20. listopada 2015.
18 (210) Faruk se potvrđuje kao ekspert za žene, a Izet za kućne pomoćnice

Lada dolazi kod Damira, a mama je prati u stopu. Međutim, ludilo Fazlinovićevog stana baš i nije najbolje mjesto ukoliko želite impresionirati nekoga tko je konzervativan. Susret sa Izetom, Zoru izbacuje iz cipela, a onda još u hodniku susreće Suadu koja napola gola izlazi iz Damirove sobe. Faruk se kaje radi noći provedene sa Suadom, iako se ne sjeća ničega. Moli Mariju da mu pomogne oko Senade. Suada, željeći se riješiti bivšeg momka izmišlja da je trudna sa Farukom. Ta vijest dodatno zakomplicira situaciju svim članovima obitelji Fazlinović.

21. listopada 2015.
19 (211) Izet se posvetio vjeri, a Faruk Suadi

Damir nabavlja bocu specijalnog roze vina iz Hercegovine. Za bocu tog vina, Izet je spreman učiniti sve, čak i ako to podrazumijeva izvesti Zoru na večeru. Međutim, da bi Zora pristala izaći sa njim, on se mora dokazati kao vjernik. Opremljen svom potrebnom rekvizitom, Izet se nalazi sa Zorom na večeri. On pije sok, Zora vino. Nakon druge boce vina, otkriva se da Zora i nije baš tako čedna kao što se predstavlja. Iako to ne liči na njega, Izet gubi želju za Zorom te da bi se izvukao izmišlja laž o impotenciji. Zora bježi glavom bez obzira, ali na Izetovu žalost i Bjanka.

24. listopada 2015.
20 (212) Rat do zadnje kapi maksuzije

Radi sastanka sa Safetom Bilmezom oko nove serije, Faruk odlučuje okrečiti produkciju Akord. Taj posao povjerava Fufetu. Fufetu je dobro išlo sve dok nije počeo čistiti, a tad je sve krenulo po zlu. I dok Fufe potpuno uništava produkciju, Faruk i Sonja, Miloradova kćer smišljaju plan kako da zaustave eskalaciju sukoba između Izeta i Milorada, čak im i najavljuju vjenčanje. Međutim, nakon prvobitnog šoka i određene količine rakije, Izet i Milorad završavaju sa partizanskim pjesmama.

26. listopada 2015.
21 (213) Dupla votka sa jednom kriškom limuna, dvije kocke leda i malo badema da se zamezi

Da bi potpisao ugovor za novu seriju, Faruk mora dobiti potvrdu porezne uprave da je podmirio svoje porezne obaveze. Zbog toga je prisiljen sam sebi pozvati inspekciju. Porezni inspektor postavlja uslov: ili će svu dokumentaciju digitalizirati ili nema potvrde. Kako je Izet zadužen za računovodstvo, raspisuje oglas za pomoćnika. Iako je Faruk htio drugačije, Izet zapošljava Elmu, a odluci je presudila majica sa Titovim likom i suhe smokve. Ali Elma ima jednu manu. Ne voli raditi. Izet neće priznati grešku, te sve radi sam.

27. listopada 2015.
22 (214) U ratu neprijatelji, u miru još i veći

Pripreme za snimanje pilot epizode su u toku. Faruk je zabrinut jer nemaju novca kojim bi financirali snimanje. Kostimi su stari, vojne uniforme iz Drugog svjetskog rata. Međutim, Izet točno zna tko te uniforme skriva u ormarima. U produkciju dolazi i Mahmut kako bi snimio 10 spotova za svoj album ilahija i kasida. Faruk to vidi kao spas i šansu da dođe do nekih novaca koji su mu preko potrebni za snimanje serije. Fufe, da bi lakše dogovorio detalje oko snimanja, tajno ulijeva rakiju u Mahmutov čaj. U San Remu se odigrava kostimska proba. Vlasnici uniformi su i statisti. U zraku se osjeća napetost, a vrhunac dostiže kada pijani Mahmut izlazeći iz WC-a ugleda pun kafić statista kostimiranih u pripadnike raznih vojski iz perioda Drugog svjetskog rata.

28. listopada 2015.
23 (215) Kasting je Izetovo teško breme

Snimanje se približava, Meho završava scenografiju, manje uloge su već podjeljene. Ostalo je još pitanje tko će igrati Skojevku Dragicu - glavnu žensku ulogu. Kako su u ratu dozvoljena sva sredstva, Lada je kao „sredstvo za dobijanje uloge“ izabrala Damira, a Mubinino „sredstvo“ je Faruk. Odluku treba donijeti Izet te kreće rat između oca i sina tko će bolje i više podmititi Izeta.

31. listopada 2015.
24 (216) Odlazak Eskima

Izet u planinarskoj opremi, opraštajući pogleda Faruka dok spava. Krijući suze, pozdravi se s Damirom. Nikome nije jasno gdje je otišao. Čak mu je i mobitel nedostupan. Faruk i Damir pomišljaju na najgore. Kako su sve novce uložili u snimanje pilot epizoda te nisu platili račune, u stanu Fazlinovića nema ni struje, ni vode, a ni telefona. Faruk s velikim nestrpljenjem očekuje poziv Safeta Bilmeza koji mu treba saopčiti odluku da li će televizija otkupiti njihovu seriju. Uz svjetlost svijeća, nekoliko boca rakije, Faruk i Damir strpljivo sjede i čekaju taj telefonski poziv, ali i Izeta čiji je mobitel je i dalje nedostupan.

2. studenog 2015.

Sezona 9 (2015. / 2016.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (217) Sred pušaka bajoneta

Počelo je snimanje serije. U San Remu je postavljena scenografija. Glavne uloge dodjeljene su Samiru, Avdiji, Mentoru, Fufetu i Mubini, a Faruk je za redateljskom stolicom. Podjeljeni su i prvi honorari. Svi su plaćeni osim Fufeta - za njega, nažalost, nije bilo dovoljno novca. Da bi riješio taj problem, Faruk kod Samira založi svoj sat kako bi mu dao plaću. Međutim, i Izetu nestaje sat, pa nastaje panika. Izet je u potrazi za svojim satom, a kućna pomoćnica Šerifa ima sat isti kao i Izetov, ali bez posvete.

3. studenog 2015.
2 (218) Straže oko nas

U San Remo dolazi Lamija, Avdijina kćer koja je u sukobu sa ocem jer je privlače stariji muškarci. Avdija misli da Faruk nema sreće sa ženama jer je previše obziran, pa ga nagovara na akciju. Faruk ga posluša i izlazi sa Gocom, ali mu se na spoju dogodi mala nezgoda, te ona povrijedi uho. Lamija moli Fufeta da joj probuši uho. Faruk misli da je upoznavši Avdiju našao pravog prijatelja kojeg je čekao cijeli život. Međutim, sve kreće po zlu kada se u San Remu pojavi Lamija sa omotanim uhom.

4. studenog 2015.
3 (219) Tiho kreće naša četa

Da bi se malo opustio nakon napornog dana na snimanju i stresa oko financija, Faruk priprema kupku od mirisnih soli. Fufe, vidjevši Faruka u kupci, sa Izetom sklapa dogovor - Fufe će Izetu svaki dan donositi biftek, a Izet će Fufetu pripremati mirisnu kupku. Fufe je domišljat u nabavci bifteka, sve dok ga ne uhvati sigurnosna kamera. Ponovo se vodi rasprava oko skrbništva nad Džebrom. Barbara smatra da Džebra kod Fazlinovića samo gleda crtiće i da to štetno utječe na njega, ali upravo taj argument na sudu je iskorišten za njezinu štetu. I dok Fazlinovići odluku suda proslavljaju uz biftek, Fufe sjedi u zatvoru zbog krađe bifteka.

8. studenog 2015.
4 (220) Kroz Bilećki kras

Avdija organizira večeru retrospektive filmova Borisa Bubička, poznatog filmskog redatelja. Da bi oduševio Arijanu, privlačnu urednicu kulture, i da bi dokazao da prati moderne trendove, Faruk odlučuje organizirati taj događaj u svom stanu. Sve je kako treba biti, kanapei i viski, prisutna je sama elita, ali Avdija dolazi sa informacijom da Bubičko ipak neće doći jer je u pijanom stanju. S druge strane, Marija ne može izaći na kraj sa pijanim Izetom kojeg su zavezali u kuhinji. Međutim, Bubičko se ipak pojavi u stanu Fazlinovića, ali završio u Izetovom krevetu. Koktel preraste u pravu katastrofu kada Izeta predstavi kao zvijezdu večeri.

9. studenog 2015.
5 (221) Čuje se odjek koraka

Stigli su računi, ali Fazlinovići financijski baš i ne stoje najbolje. Stoga Izet odlučuje rasprodati stare stvari kako bi skupio nešto novca. Među starim stvarima nalazi se i Džebrin babyphone. Provjeravajući njegovu ispravnost, slučajno shvati da babyphone hvata frekvenciju Miloradovog telefona. Izet pronalazi priliku da se osveti, te pomno prisluškuje sve razgovore između Milorada i njegove djevojke Željke. Naravno, u tome i uspjeva te završava sa Željkom u krevetu. Da bi oduševio Nesku, Faruk se hvali da je primio svojeg starog i bolesnog oca kod sebe u stan kako bi se brinuo o njemu. Međutim, u laži su kratke noge.

10. studenog 2015.
6 (222) Po kamenju hercegovskom

Produkcija Akord ima određene organizacijske probleme, pa je snimanje zbog toga prekinuto. Izet kasni sa scenarijima, a Mentor, kojemu je Faruk povjerio funkciju casting direktora, ne može pronaći crnca da glumi u seriji. Iako je Milorad shvatio da Izet prisluškuje njegove telefonske razgovore, Izet ne odustaje. Sada prati njegovu poštu. I baš kada pomisli da će ponovo uspjeti u namjeri da mu zagorča život, čeka ga vrlo neugodno iznenađenje.

11. studenog 2015.
7 (223) Hej, haj, hoj! Hej, haj, hoj!

Kroz kadrove serije čija se radnja događa 1942. godine prolaze tarzani, svemirci, nindže, Indijanci i ostali. Nikome nije jasno zašto to Faruk radi, pa na njega vrše pritisak, s jedne strane direktor televizije, a s druge strane Izet. Nitko ni ne sluti da iza toga stoji nemoralna ponuda koju su Faruku predstavili Milena i Avdija. Naime, moraju uništiti televiziju kako bi je Rudolf Turković, tajkun, mogao što jeftinije privatizirati, a Faruk bi dobio 1.000.000 eura. Izet angažira Đido Movu da skupi dokaze o Turkovićevoj korumpiranosti, kako bi ga smjestio u zatvor i odvojio od Milene. Kada Faruk ipak prizna Izetu o čemu se radi, Izet pokušava spriječiti Đido Movu u predstavljanju dokaza tužilaštvu, ali prekasno. Turković je uhapšen i ništa od 1.000.000 eura. Ali ipak nije sve tako crno. Zahvaljujući nadrealističnim elementima, serija je oborila rekorde gledanosti!

14. studenog 2015.
8 (224) Daleko si zavičaju

Snimanje je zaustavljeno jer Izet kasni sa scenarijima, a od umora čak doživljava i amneziju. Međutim, Damir smatra da je trenutna amnezija bila posljedica konzumiranja lijekova protiv kolesterola koje Izet pije nakon doručka, a doručkuje 5 jaja sa suhim mesom. Izet ne vjeruje da je kolesterol problem, pa radi posebnu narudžbinu proizvoda iz Popova polja. U paketu je, osim masnih sireva i suhog mesa, i kutija škije - hercegovačkog duhana. Izet nagovara Faruka da ga proba, a Faruk koji inače nije pušač, kao narkoman se „navuče“ na duhan. Do nove kutije je teško doći zbog policijske kontrole, ali Darko je ipak uspjeva dostaviti. Samir i Fufe bave se švercanjem i, kada policijska racija upadne u San Remo, Izet i Faruk u strahu pojedu kutiju duhana.

16. studenog 2015.
9 (225) Mi prognani smo

Fazlinovići su ponovo u financijskim problemima. Izet je stoga odlučio uložiti svoju ušteđevinu za crne dane u dionice. Međutim, taj njegov poslovni poduhvat i ne završava baš najbolje. Fufe je odlučio postati inovator, ali postoji mali problem – sve što on smisli uglavnom je već odranije u upotrebi. Avdija moli Faruka da ode kod njegove bivše djevojke i uzme jaknu koju je on zaboravio, a Faruk kod nje provodi noć. Saznavši to, Avdija ga ganja sa Fufetovim izumom Sunet 2015.

17. studenog 2015.
10 (226) Prognaše nas zbog zločina

Židovska vjerska zajednica raspisuje natječaj kojim daje poticaje za kulturne projekte u visini od 20.000 eura, a uslov je da su autori projekta članovi židovske vjerske zajednice. Izet u tome vidi svoju priliku, pa traži od Samira da mu nabavi lažni rodni list. Faruku se ideja sviđa i razrađuje detalje sa Izetom. Damir je ljut što je Barbara dobila ulogu u seriji, a ne Lada i zato ih ne želi podržati. Faruk razrađuje sve detalje, čak i smišlja govor dobrodošlice, te traži nekoga tko će mu taj govor prevesti na hebrejski. Avdija se nudi da mu to prevede. Ali budući da je Avdija ljut jer smatra da je izložen nepotizmu od strane Faruka koji sve najbolje replike daje svom bratiću Samiru, taj govor neće zvučati baš onako kako je Faruk zamislio.

18. studenog 2015.
11 (227) Što te ljubimo

Snimanje serije u punom je toku. Novi lik u seriji je Safija, Hilmijina kćer. Tu ulogu je Damir kupio od Izeta kako bi proveo vikend sa Ladom. Izetu u posjetu dolazi njegov stari prijatelj Slavoljub, koji je radio sa Izetovom pokojnom ženom Rankom i njih dvoje su često putovali zajedno. S obzirom na to da Slavoljub voli pivo, sluša Stonnese i noćna je ptica, Damira sve navodi na zaključak da je možda on Farukov otac. Faruk i Damir se čak i razvesele toj ideji da ne nose Izetov ludi gen, ali Izet će ih ubrzo razuvjeriti.

21. studenog 2015.
12 (228) Kroz progonstvo i trpljenje

Barbara ponovo pokreće slučaj kod socijalne radnice za skrbništvo nad Džebrom, a kao glavni argument navodi ludilo, laž i bludnost koji vlada kod njih. Slučaj je dodjeljen socijalnoj radnici Azri. Faruk upoznaje Azru u San Remu i na Marijin nagovor joj se predstavlja kao hollywoodski producent i vlasnik skupih sportskih automobila. Azra je fascinirana Farukom te provodi noć sa njim. Marija odlučuje organizirati večer stand up komedije. Iako je Damir zabranio Faruku da dovede Džebru, on je ipak sakriven ispod stepenica i prati nastup stand up komičara, te upija svaku riječ. Socijalna radnica i Barbara dolaze u stan Fazlinovića. I dok Izet na svaki mogući način pokušava šarmirati Azru, u dnevnoj sobi zateknu Damira i Džurička kako plešu tango. Da bi katastrofa bila još veća, u tom trenutku dolazi i Faruk, a Džebra se nudi da iznese svoj stand up monolog u kojem imitira nastup stand up komičara kojeg je čuo protekle večeri, ali je likove prilagodio članovima svoje obitelji.

23. studenog 2015.
13 (229) Kroz tamnice mrak

Marija ima novog dečka, Đoleta. Đole je glumac i u seriji glumi homoseksualca. Faruk je uvjeren da je on gay i u stvarnom životu. Da bi to dokazao Mariji i Avdiji, odluči se pred Đoletom pretvarati da je gay. Njihov razgovor čuje Matko Spletkanovski, poznati glazbenik čiji rad Faruk izuzetno cijeni. Matko poziva Faruka na zabavu organiziranu njemu u čast. Faruk ne krije oduševljenje te se ne odvaja od Matka cijelu noć. Njihova fotografija je čak i objavljena u novinama. Međutim, njegova sreća kratko traje s obzirom na to da uz fotografiju stoji Matkova izjava kako se divi ljudima kao što je Faruk koji su spremni javno govoriti o svojoj seksualnosti.

24. studenog 2015.
14 (230) Dolazi nam novi život

Faruka shvaća što se dogodilo dan prije nego što je umrla njegova majka. Zbog toga pristaje da ga Đuričko hipnotizira, te saznaje da je njegova majka Ranka imala ljubavnika i da ih je Izet zatekao u stanu dan prije njezine smrti. Mamurni Izet popije Fufetovu drogu misleći da je soda bikarbona, te doživljava kliničku smrt. U tom trenutku on prolazi kroz nastavak priče od prije 47 godina, točnije u 1968 godinu gdje saznaje detalje događaja koji su se odvijali u dnevnoj sobi dok on nije bio u stanu, te za njega prošlost dobiva sasvim novi smisao.

25. studenog 2015.
15 (231) Čujte mu korak

Damir je krenuo u posao sa Samirom - prodaju brojače koraka. Budući da Izet ima problema s visokim krvnim pritiskom, Damir mu postavlja ultimatum - ili će hodati 5 kilometara dnevno ili ide u bolnicu. Međutim, Izet ima rješenje za svaki problem, pa je tako ovoga puta pronašao rješenje u poštaru Darku. Faruka kontaktira hollywoodska producentkinja Milica Milica sa prijedlogom da režira film u Hollywoodu. Iako je Milica Milica puno mlađa od njega, Faruk je uvjeren da je sa njom nekad davno imao morsku avanturu. Međutim, bio je toliko pijan da se ne može sjetiti kako izgleda. I dok on ne želi dobivati poslove preko kreveta, ni ne sluti da se Milica Milica zove isto kao i njezina majka.

30. studenog 2015.
16 (232) Konjuh planinom vjetar šumi, bruji

Izet je smislio način kako da zaradi novac. Za realizaciju mu je potrebna jedna pseća lubanja i, za početak, Samir. Godišnjica je San Rema, pa Marija priprema malu proslavu. I svi su pozvani na svečanu večeru: Fazlinovići, Barbara, Avdija i Fufe. I nakon što su svi zakasnili, nisu se mogli suzdržali da ne otračaju Mariju. Čuvši to, Marija se uvrijedi, pa će pozvana ekipa ipak ostat gladna jer Marija kompletnu večeru koja se kuhala nekoliko sati odluči dati beskućniku.

1. prosinca 2015.
17 (233) Lišće pjeva žalovite pjesme

Da se od Izetovih gena ne može pobjeći dokaz je situacija u kojoj se Damir našao. Naime, ne može se odlučiti između Barbare i Lade. Njih dvije sumnjaju da nešto nije u redu, pa se tuku čak i u kadrovima serije koju snimaju. I dok Izet ponosno sve promatra, Damir se znoji u kružnom toku, a njih dvije se mimoilaze u stanu. Međutim, deblji kraj ipak će izvući Damir.

2. prosinca 2015.
18 (234) Javori i jele, borovi breze

Muris organizira turnir u bilijaru u San Remu. Faruk otkriva Fufetov skriveni talenat. Naime, on je toliko dobar u bilijaru da je uspio pobjediti i proslavljenog svjetskog prvaka. Turnir dolazi kao naručen i Faruk u tome vidi svoju i Fufetovu šansu da dođu do nagrade od 5.000 konvertibilnih maraka. Fufetov protivnik je Muris koji ima metodu kako da Fufetu skrene pažnju. Da bi izbjegao piće sa Izetom, Damir laže da je na seminaru na Ilidži. Međutim, vrijeme provodi sa Barbarom u sobi. Pijani Izet čuje Barbarin glas i zaključuje da je ona dovela ljubavnika u sobu dok je Damir na seminaru. Barbara ljuta odlazi, a nastaje još veća zbrka kad se Lada pojavi u stanu. Marijin otac je umro i ona pepeo namjerava prosuti u Miljacku. Sa Farukom se dogovara da će pepeo za vikend prosuti sa mosta. Pepeo će završiti u Miljacki, ali zahvaljujući Mehi i to preko kanalizacijske cijevi.

7. prosinca 2015.
19 (235) Svijaju se jedno do drugoga

Damir je kupio jaknu od Samira u tajnosti. No, da Izet ne bi vidio jaknu, on je stavio Ladi pod haljinu, te je Izet zaključio da je ona trudna. Farukova slika je izašla u novinama. Mentor smatra da nije dobro što se o njima piše u superlativu jer će im konkurencija napraviti neku podlost. Fufetova priglupa sestrična Lili moli Fufeta da joj pričuva bebu. Fufe, da ne bi propustio degustaciju ćevapa, ostavlja bebu u produkciji da spava. Mentor pronalazi bebu i vjerujući da im je konkurencija podvalila bebu, nosi je u stan Fazlinovića. Tu ih dočekuje euforični Izet koji vjeruje da je to Ladina beba. Zbrka postaje još veća kad Fufe ukrade Sanelinu bebu da bi je podvalio kao Lilinu bebu.

8. prosinca 2015.
20 (236) Noć je šumu svu u crno zavila

U scenariju jedne epizode serije pojavljuje se lik bebe, te Mentor kao casting direktor angažira Sanelinu bebu da glumi. Sanela je vrlo ambiciozna majka i traži od Faruka da bebi poveća ulogu. Spremna je na sve pa čak i da ga odvede u krevet. A u tome i uspjeva. Međutim, Faruk se želi riješiti Sanele pod hitno, no Sanela se ne miri sa tim. Izet ima novu žensku - Damirovu babysitericu.

9. prosinca 2015.
21 (237) Konjuh stenje, ruši se kamenje

Mariji se pruža izvanredna poslovna prilika - bogati Arap joj je ponudio da proda kafić. Njegovi uslovi su da se u objektu ne toči alkohol i da se ne događaju tučnjave. Faruk je u velikom problemu, naime Sanelina obitelj, koja je redovna tema crne kronike, je u potrazi za Farukom jer vjeruju da je Sanela trudna, a Faruk ju je odbacio. Nakon što Fazlinovići dobiju batine, Izet pokušava izgladiti stvar sa Sanelinim ocem, međutim kada čuje za miraz, Izet kreće sa planovima za vjenčanje. U međuvremenu, Faruk Saneli saopčava da je produkcija bankrotirala i da više neće snimati seriju. Čuvši to Sanela se predomislila. Izetovi planovi padaju u vodu, ali i Marijini jer se pretučeni Fazlinovići okupljaju u San Remu u momentu kad Arap treba kupiti kafić od Marije.

25. prosinca 2015.
22 (238) Mrtvoga rudara, husinskog rudara

Samir prodaje gitaru na kojoj je svirao Jimi Hendriks 1968. godine. Faruk je skeptičan, ali kupuje gitaru. Gitara je odlična, ali Avdija i Faruk nisu sigurni da li je zaista Hendriksova, pa istražujući dođu do podatka da ipak nije. Faruku je dosta Samirovih prijevara, pa čak angažira Pajsera da od Samira povrati svoje novce. Međutim, Avdija ipak dolazi do informacije da ih Samir nije prevario, ali nažalost kasno. Izet ima novu poslovnu ideju. Naime, otvara prvi privatni univerzalni vjerski objekat.

28. prosinca 2015.
23 (239) Sahranjuje četa proletera

U San Remo dolazi Ivan Galo, najbogatiji tajkun u regiji. Ivan se povjerava Mariji da ima problem sa kćeri koja je doktorica, a uvijek pored sebe ima neke probisvijete. Stoga mu Marija predlaže da pokušaju spojiti njegovu kćer sa Damirom. Ivanu se dopadne ta ideja, te na Marijin nagovor, odlučuje Damiru pokloniti spravu koja mu je neophodna da bi njegova ordinacija nastavila sa radom. Nitko ni ne sluti da je Faruk u vezi sa Ivanovom kćeri Janjom. Izet sumnja da je Faruk pedofil i kada ga vidi sa Emicom, Janjinom kćeri, spreman je na sve pa čak i da ga ubije. Situacija postaje dodatno komplicirana kada se u stanu Fazlinovića nađu Ivan Galo sa novinarima, ali i Janja.

1. siječnja 2016.
24 (240) Kiše jesenje po grobu su lile

Serija se privodi kraju, snimaju se posljednje scene. Đole pomaže Mariji da pripremi hranu i piće za proslavu zadnje klape. I ako Marija pokušava ubjediti Đoleta da Faruk nije peder, činjenice joj baš i ne idu u prilog. Još kad Đole vidi Faruka i Avdiju obučene kao žene u produkciji, ništa ga više ne može razuvjeriti. I dok ekipa proslavlja završetak snimanja, Izet je sa ruksakom na leđima, otišao je na još jedno svoje hodočašće.

25. lipnja 2016.

Sezona 10 (2016.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (241) Iver ne pada daleko...

Krizna vremena su zavladala kod Fazlinovića. Zbog toga Janja moli oca da utječe da Farukova produkcija dobije neki posao. Ivan obećava pomoć iako smatra da Janji i po godinama i po karakteru Damir više odgovara. Marija se također slaže sa tim, a nakon što provedu neko vrijeme zajedno, kemija među njima postaje sve izraženija. Jure, koji je ponovo izabran za direktora televizije, dolazi kod Izeta, a sa poslovnom ponudom. Pojavile su se negativne kritike Farukove režije, jer je potpuno pijan novinarima prijetio filmskoj i televizijskog kritičarki Saši Stolivrag, te televizija želi Izeta, ali ne i Faruka. Međutim, situacija se u trenutku mijenja, a sve iznenađuje Izetova reakcija.

26. lipnja 2016.
2 (242) Šuga i ljubav ne mogu se sakriti

Pala je prva klapa serije „Begova kuća“ koju producira produkcija Akord. Ekipa provjerena - scenarist Izet, redatelj Faruk. Glavne uloge: Samir, Avdija, Barbara, Lada i Fufe. I dok snimanje lagano teče, kemija između Damira i Janje je sve izražajnija. Sa druge strane Damir sumnja da je Faruk u tajnoj vezi sa Barbarom. Nakon što Janja vidi Senadu u Farukovom zagrljaju, Janja provodi noć sa Damirom, ali radi Lade, Janja ipak na kraju ostaje sama. Međutim, na kraju, ova situacija rezultira antibiotskom terapijom.

27. lipnja 2016.
3 (243) Bolje vrabac u ruci, nego golub na balkonu

Izet poziva Milenu na škampe sa roštilja koje bi pripremao na svom balkonu. Međutim, ima veliki problem sa golubovima. Stoga angažira Mehu da riješi taj problem, ali bezuspješno. Milena je veliki ljubitelj životinja i protivnik svakog nasilja nad njima. Međutim, kada golubovi pokvare njihovu romantičnu idilu, Izet potpuno gubi kontrolu, te intervenira puškom. Faruk i Damir su u depresiji jer i Janja i Senada žele sa njima stupiti u tajnu vezu, i to isključivo seksualnu.

28. lipnja 2016.
4 (244) Badava je dobro sjeme, kad je rđavo oranje

U Sarajevu se je dogodilo ubojstvo. Ubijen je Senadin zaručnik Bane. Glavna osumnjičena osoba je Faruk jer je prethodnu noć, potpuno pijan, prijetio da će ga hladnokrvno ubiti. Izet je i dalje u ratu sa golubovima, te u naletu bijesa goluba gađa pepeljarom. Milena to vidi i naziva ga ubojicom pred inspektorom. Izet priznaje ubojstvo, te oni oslobađaju Faruka. I dok inspektor Murgić pokušava odgonetnut tko je koga ubio, Džebra priprema rođendansku zabavu. Kao pravi Izetov praunuk, odlučio je pozvati što više gostiju kako bi dobio što više poklona.

29. lipnja 2016.
5 (245) Ko prije djevojci, njemu djevojka

Izet ne odustaje od Milene. Stoga da bi je oduševio organizira intenzivnu njegu za goluba. Damir da bi pred Ladom dokazao svoju muškost, posluša Izetov savjet, te traži od Samira da mu lažira napad u San Remu. Damirova predstava neslavno završi obzirom da napadne potpuno pogrešnog momka. Faruk skuplja hrabrost da se javi Senadi nakon smrti njezinog zaručnika. Istovremeno, ohrabruje svog starog prijatelja Igija koji je u istoj situaciji, a ni ne sluti da bi upravo radi njega mogao ostati bez Senade.

30. lipnja 2016.
6 (246) Osveta je najbolja kada se servira vrela

Milorad napokon ima razlog trijumfirati. Naime, ovaj put je uspio u svojoj namjeri da se osveti Izetu radi Željke, te Izet ostaje bez Milene. Marija upozorava Faruka da Neska nije idealna žena za njega, te mu pokušava pomoći. Radi te njezine dobre namjere, Faruk raskida sa Neskom, ali i Suada sa Zoranom.

1. srpnja 2016.
7 (247) Ko visoko leti...

Serija „Begova kuća“ postiže izvrsne rezultate. Zbog toga Jure, direktor televizije, organizira press konfrerenciju. Svima je do slavlja, izuzev Faruku. Čudno se ponaša i odbija pivo, a još čudnije nakon što popije Damirove antidepresive. Damir je ljubomoran na Avdiju i Barbaru, te poziva Barbaru kod sebe da uz svijeće i vino porazgovaraju o Džebri. Izet se buni protiv Damirove želje da se pomiri sa Barbarom, te postavlja wireless kameru kako bi ih špijunirao i pokušao spriječiti njihovu vezu. Gledajući snimke kamere, otkriva da se Faruk drogira.

2. srpnja 2016.
8 (248) Zdrav čovjek ima hiljadu želja...

Serija „Begova kuća“ se i dalje snima iako Faruk sve lošije izgleda. Svi primjećuju da sa njim nešto nije u redu. Izet, špijunirajući web kamerom, otkriva da se Faruk drogira. I to intravenozno. Stoga ubjeđuje Damira da zove dr. Đurička. Kako Mariji ništa ne može promoći, tako i ovaj put, ona zavirivši u Janjin fascikl saznaje pravi uzrok Farukovog lošeg stanja.

3. srpnja 2016.
9 (249) Bolestan samo 999

Farukovo stanje je bolje, rak se povukao i nema ni metastaze, ali Faruk to ne govori Izetu i Damiru jer mu je lijepo što ga uslužuju, međutim stvari će se zakomplicirati kada Damir od Janje sazna pravu priču.

4. srpnja 2016.
10 (250) U laži su kratke noge

Faruk ima novu djevojku – Vesnu. Međutim, i nije baš sretan jer mora Vesnu pratiti na raznim kulturnim događajima. Ali nakon što ga poznati ženski časopis proglasi najpoželjnijim neženjom, on to vidi kao idealnu priliku da ostavi Vesnu, a da ne ostane bez seksa...

5. srpnja 2016.
11 (251) Kad žive skupa, životinje se zavole, a ljudi se zamrze

Faruk je, iz straha da ne ostari sam, zaprosio Vesnu. Izet i Damir ga u tome ovaj put podržavaju. Izet mu čak kupuje i prsten. Međutim, Vesnina baka ne želi da joj se unuka uda. Baka se bavi vradžbinama, pa greškom umjesto na Faruka, baci kletvu na Damira. I dok je Damir osut, bez zuba i u gipsu, Faruk i Vesna ipak raskidaju vjeridbu. Međutim, i Milena bi se želi vjenčati, ali Izet baš i ne bi.

6. srpnja 2016.
12 (252) Dobro je teško vidjeti, a lako se pozna

Faruk bi da se napokon skrasi i oženi. Izet priznaje da su pogriješili sa Senadom i nagovara Faruka da bude uporan. Možda bi se Faruk i Senada pomirili, da Marija u želji da napravi Đoleta ljubomorni, nije poljubila Faruka. Izet i Damir imaju dogovor da svaki drugi dan ustupaju stan jedan drugome. Medutim, Izet je to... njegove planove nikakvi dogovori ne mogu poremetiti.

7. srpnja 2016.
13 (253) Kad čovjek tone i za vrelo gvožđe se hvata

Nova djevojka se pojavljuje u Sarajevo. Po zanimanju je čobanica iz Šumadije. Izet i ona razgovara sa Izetom, a Faruk, Damir i Samir ne mogu očima vjerovat. Ista djevojka poslije prilazi Faruku i govori da ga želi upoznati, ali na drugi način od Izeta.

8. srpnja 2016.
14 (254) Gdje žena buči, tu muško muči

Na vrata stana Fazlinovića dolazi djevojka iz San Rema, Jelena, koja govori da je Izetova izvanbračna kćer. Radi se DNK analiza i ispada da ona je Izetova kćer. Još kad kaže da naručuje rakiju iz Popovog polja, Izet je 100% siguran da je to njegova kćer.

9. srpnja 2016.
15 (255) Dok je raje i muka, biće i hajduka

Avdija je drugačiji na snimanju serije. Mimena iz pravog života i iz serije, a ponekad dolazi pijan. Faruk otkriva da je to zbog njegove polusestre Jelena za kojom je Avdija lud.

10. srpnja 2016.
16 (256) Žena treba da je što gluplja, a drvo što tvrđe

Avdija na sve načine pokušava reći Jeleni da je voli i zato je juri po cijelom gradu, a ona od njega konstantno bježi. Nakon toga govori Izetu u lice da bi se htio oženiti Jelenom.

11. srpnja 2016.
17 (257) Bogatstvo mijenja ćud, rijetko na bolje

Faruk je u San Remu vidio jednu gospođu koja je naslijedila bogatstvo od svog muža i pokazao ju je Izetu, koji već zna spomenutu. Međutim, kasnije se otkrilo da je ta gospođa svoje bogatstvo podjelila u dobrotvorne svrhe, a zadržala svoju mirovinu.

12. srpnja 2016.
18 (258) Jezik laže, srce istinu kaže

Damir pokušava učiniti Ladu ljubomornom na Izetov savjet da bi tako sve više išla za njim. Međutim, Lada ga je provalila i onda su završili ponovo zajedno.

13. srpnja 2016.
19 (259) Gladan pas i na gazdu laje

Zora bijesna dolazi sa Ladom kod Fazlinovića sa optužbom da joj je Damir napravio dijete. Lada odlazi raditi test za trudnoću u kupaoni i tamo poprska test sa nekoliko kapljica vode da bi dokazala da nije trudna, ali test upada u WC školjku. Test u sobi kasnije ispada pozitivan, ali na osobu koja je posljednja koristila WC školjku-Zoru.

14. srpnja 2016.
20 (260) Bolje svoje jaje, nego tuđa kokoš

Fufeta je udario auto dok je prelazio pješački prijelaz. Marija zove Mariofila da se podigne tužba i sa njim smišlja plan da se podjeli zarada između Fufeta, njega i nje, ali tako da fufe dobije 10%. Međutim, kasnije dolazi do iznenađujućeg obrta.

15. srpnja 2016.
21 (261) Daj mi znanje, daću ti imanje

Milorad je smislio plan kako da isprepada Izeta na smrt, a u isto vrijeme da mu se osveti što mu je preoteo Željku.

16. srpnja 2016.
22 (262) Bez starca nema udarca

Izet i Faruk su u depresiji jer dugo nisu imali seks sa nekom ženom. Kada je Faruk čuo da dr. Đuričko ima pacijentkinju koja se pali na feminizirane muškarce, krenuo je u lov jer je jedna žena koja je zaboravila mobitel kod dr. Đurička došla u San Remo da ga traži, ali ispostavit će se da je to druga žena koja voli muškarce od 70 i preko 70 godina. Izet zabranjuje doktoru da je izliječi.

17. srpnja 2016.
23 (263) Žedan konj vode ne probira

I Mentor je dobio ulogu u seriji. Međutim, tužan je jer se nitko nije javio na njegov oglas za ženu. Stoga Faruk, da bi spasio snimanje odlučuje se umješati, te piše lažna pisma.

18. srpnja 2016.
24 (264) Bolje mrtav pijan, nego mrtav trijezan

Snimljena je i posljednja klapa scena serije "Begova kuća". Ekipa se okupila da proslavi zadnju klapu. Neki od Fazlinovića će završiti i u zatvoru!

19. srpnja 2016.

Sezona 11 (2020./2021.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (265) Ko te rodi takoga 17. veljače 2020.
2 (266) Čemu mijenjati dobre navike 18. veljače 2020.
3 (267) Ko će ako nećemo mi 19. veljače 2020.
4 (268) Dva puta su mi juče bježali 20. veljače 2020.
5 (269) Vidjet ćete, to je dama par ekselans 24. veljače 2020.
6 (270) Maksuzija, daje ti krila 25. veljače 2020.
7 (271) Živimo ovdje kao časne sestre 26. veljače 2020.
8 (272) Treba bježati od kokuznih čvaka 27. veljače 2020.
9 (273) Mališa, mališa, bokca ti tvoga 2. ožujka 2020.
10 (274) Mali će položiti anatomiju, to je računaj završeno 3. ožujka 2020.
11 (275) U šumi bukvi on je zagrlio javor 4. ožujka 2020.
12 (276) Kokuzluk je prelazna bolest 5. ožujka 2020.
13 (277) Imaš refleks ko pečena riba 9. ožujka 2020.
14 (278) Nisam ja nervozan, ja samo unosim nervozu 10. ožujka 2020.
15 (279) Veliki je taj švedski džemat 11. ožujka 2020.
16 (280) Jel to već hvala Bogu idete? 12. ožujka 2020.
17 (281) Pijan u Busovači, isto trijezan u Hanoveru 13. ožujka 2020.
18 (282) U Austriji ima da budemo agresivni 16. ožujka 2020.
19 (283) Može mislonarski, a može i neka druga pozicija 17. ožujka 2020.
20 (284) Umjereno do pretežno normalno 18. ožujka 2020.
21 (285) Šta ti je vrijeme uradilo, pa njega ubiješ? 20. ožujka 2020.
22 (286) Samo me promućkaš, opet sam pijan 23. ožujka 2020.
23 (287) Sunce vam kalaisanovo terorističko 24. ožujka 2020.
24 (288) U frižder ću sijesti i brijati se 25. ožujka 2020.
25 (289) Palo je tržište maltezera u čabar 26. ožujka 2020.
26 (290) U tvojim godinama kosti teško zarastaju 10. travnja 2021.
27 (291) Nikad nije luđa vojska zemljom marširala 11. travnja 2021.
28 (292) Mene sve zaobiđe izuzev budala 17. travnja 2021.
29 (293) Točno ima da poludim normalno 18. travnja 2021.
30 (294) Trava počela po glavi da mi raste 24. travnja 2021.
31 (295) Pare su ti jedno obično bogatstvo 1. svibnja 2021.
32 (296) Trebaju mi subjektove usrane gaće i smrdljive čarape 8. svibnja 2021.
33 (297) Ja sam potpuno izgubila konce 15. svibnja 2021.
34 (298) Dani su crni da crnji ne mogu biti 19. srpnja 2021.
35 (299) Dobro je biti trijezan, ali dosadno 20. srpnja 2021.
36 (300) Tata ti je nekakav nikakav i kaharli 21. srpnja 2021.

Sezona 12 (2021.)

Broj epizode Epizoda Datum emitiranja
1 (301) Ljuta hrana dva puta peče 10. rujna 2021.
2 (302) Kakva divna demonstracija sile 13. rujna 2021.
3 (303) Moj rektalni integritet bi u zatvoru bio ugrožen 14. rujna 2021.
4 (304) Nema zakona da leš čovjeka ne smije biti u kuhinji 15. rujna 2021.
5 (305) Sve se pravnim putem može riješiti 16. rujna 2021.
6 (306) Meho da ga zašarafa na zid 17. rujna 2021.
7 (307) Halo, Džordan, haj molim te malo tamo na pomoćni teren! 8. studenoga 2021.
8 (308) Jedva sam ga zamijetio u šumici 9. studenoga 2021.
9 (309) Obećavam da ću od Miljacke napraviti Neretvu 10. studenoga 2021.

Zanimljivosti

  • Ovdje je navedena podjela epizoda prema emitiranju na Novoj TV.[1]
  • Prve dvije sezone prema Novoj TV i IMDb-u[2] (od 24 i 16 epizoda) su u Bosni i Hercegovini prikazivane kao jedna sezona od 40 epizoda.
  • Druga sezona prema FTV, odnosno treća sezona prema IMDb, od 32 epizode, na Novoj TV je prikazivana podijeljena na dvije sezone od 24 i 8 epizoda.
  • Deveta sezona prema Novoj TV, u Bosni i Hercegovini se prikazuje podijeljena na dvije sezone: sedmu i osmu.
  • Podjela epizoda prema emitiranju u Bosni i Hercegovini, navedena je na Lud, zbunjen, normalan.

Izvori